How to wear: Bőr ruhadarabok


A bőr ruhadarabok már a tavaszi-nyári szezonban megkezdték térhódításukat, de igazából ez a trend csak most ősszel és télen bontakozott ki. Azt hiszem ezzel a témával szemben is sokan kicsit bátortalanul állnak fel, vagy épp a képzeletbeli repertoár kimerül a bőrnadrág és a bőrkabát viselésében.
Most hoztam néhány szettet, amiből ötletet meríthettek, hogy mennyiféle darabbal lehet ezt a trendet becsempészni a ruhatárunkba.

Remélhetőleg mindenki talál majd kedvére való összeállítást. :) Ha kíváncsiak vagytok 1-1 ruhadarab, kiegészítő vagy kozmetikai termék árára vagy márkájára, akkor kattintsatok a képre amin szerepel és a Polyvore oldalamon megtaláljátok az infókat. :)

A szettekért kattints a lenti linkre! :)




1. Romantikus

november rain



A bőrről mint anyagról nem hiszem, hogy kapásból a "romantikus" jelző jut az eszünkbe. Viszont ezt is lehet úgy kombinálni, hogy igazán nőies, lágy hatást keltsen.
Ebben a szettben a bőrnadrágot virágos felsővel és púderszínű kardigánnal kombináltam. A bő szabású buklé kabát és a virágos sál csak még inkább fokozza ezt a hatást. A barna táska akár designer darabnak is beillene, a zöld csizmától pedig kap egy kis extravagáns beütést.
Viseld a szettet arany ékszerekkel, zöld körömlakkal, lágy barna füstös szemmel és nude ajkakkal.
Szerintem szuperül illene ehhez az összeállításhoz egy lágy, hullámos frizura. :)
Valamint ez a szett szuperül állhat akkor is ha teltebb idomokkal rendelkezel. :)


2. A bulikirálynő 

party girl



Ez a szett neked való, ha szereted a szexi, vagány bulizós szetteket. Ebben a bőrberakásos nadrágban te leszel a legdögösebb még a sok fenékigérő-ruhás kiscsaj között is. ;)
Ha autóval vagy taxival mész a buliba nyugodtan viselhetsz bőrkabátot a szetthez, de ha hosszabb időt kell a szabad töltened, akkor válassz helyette egy fekete vagy sötétkék zakót, ami fölé téli kabátot is vehetsz.
A szetthez természetesen dögös fülbevaló, feltűnő karkötő és gyűrű is dukál.
Ha ilyen magassarkú csizmát viselsz, akkor érdemes talpbetétet és sarokvédőt tenni bele, mert egyáltalán nem szexi egy sántikáló lány.
A mini kiszerelésű parfüm a bulis táskádban is elférnek, így befújhatod magad, mielőtt hódítani indulsz a táncparkettre. ;) Válassz a szetthez valamilyen dögös lakkot, például pinket vagy lilát.
Én a képen látható sminket képzeltem el ehhez a szerkóhoz. Ugye milyen dögös? :)


3. Fashionista 

leather



Ez a szett minden trendi darabot magában hordoz, anélkül hogy erőltetett lenne. :) Bőrnaci, vastag sarkú csatos bokacsizma, szegecses aszimmetrikus szabású pulcsi, füles sapi és fekete-arany ékszer. Tökéletes egy csajos-vásárolós délutánhoz, vagy mozizáshoz.
Egyszerű de mutatós smink is jár hozzá. Ha zsírosodásra hajlamos a bőröd, akkor szerezz be egy jó mattító primert és olyan alapozót vagy BB krémet ami zsíros bőrre való. Ha szükséges korrektorral fedd el a bőrhibákat és egy vékony réteg mattító púderral rögzítsd a sminked. Ezután jöhet egy kis szemöldök igazítás és egy üde pink pirosító. Húzd ki a szempilláid vonalát egy fekete szemceruzával majd rajzolj egy szexi de nem túl erős tusvonalat. Ezután jöhet egy szexi pillákat varázsoló spirál. Ezután rajzold körbe a szád egy ajakceruzával, majd az egész szádra vidd fel a színt. Erre kerüljön a rúzs, amit ecsettel vigyél fel a precíz felvitel érdekében. Fontos, hogy a rúzs és az ajakceruza színe megegyező lehet. Szerencsére ezt könnyen megoldhatod, ha ugyanabból a márkából válogatsz. :)
Én ehhez a szetthez egy laza hullámos frizurát képzelek el. Fújj a hajadra textúrázó spray-t, majd fond be a hajad két vastag fonatba, majd hajvasalóval melegítsd át a fonatokat. Ezután fújj rá még egy adag spray-t majd hagyd a fonatokat kb. 1 órát. Bontsd ki őket, dőlj előre, rázd szét az ujjaiddal és fújj rá hajlakkot. Az eredmény dögös, zilált hullámos haj lesz. :)


4. Lázadó

leather shorts



Ez a szett tökéletes neked, ha szereted a kicsit lázadó, vagy stílust. A bőr sortok nagyon divatosak. Viseld vastag harisnyával, térdzoknival és bakanccsal. Én most kockás inget választottam hozzá, ami alá érdemes egy basic felsőt venned. A farmermellénytől még vagányabb lesz az összkép. Én military stílusú dszekivel kombinálnám még.
A cuki füles beanie sapka alatt jól mutat az előző szetthez javasolt zilált frizura. :) Kiegészítőnek válassz különböző gyűrűket, pl. ujjperc gyűrűt. Jöhetnek a láncos-szegecses ékszerek is.
Én egy piros lakkot választanék a szetthez, ami fölé jöhet egy vagány pelyhes fedőlakk. Parfümök terén valami szexi, meglepően nőies illatot. A smink pedig mi lehetne más, mint egy dögös füstös szem? ;)
Azt hiszem ez az összeállítás megállja a helyét egy buliban vagy egy koncerten is, de ha a sminkből visszaveszel kicsit és elég bevállalós vagy, akkor hétköznap is felveheted. :)


5. Az elegáns 

leather skirt



Ha a munkahelyed és a beosztásod megengedi, akkor néhanapján cseréld le a jól megszokott kis fekete ceruzaszoknyát egy bőr darabra. Vagy viselheted ezt a szettet egy családi eseményen (bár ne akkor amiko a párod be akar mutatni a szüleinek :D) de akár egy kiállításra éttermi vacsorára is felveheted.
Én egy romantikus illatot választanék hozzá és egy finom, arany színű lakkot. Frizurának természetesen egy klasszikus kontyot.
Kiegészítőnek egy szép statement nyaklánc és egy gyűrű tökéletes.
A smink elkészítéséhez szerintem alapdarab a Sleek Vintage Romance paletta, amivel készíthetsz arany-bronzos füstös szemet, vagy egy bordós sminket is. Csak egy kis fantázia kell hozzá. ;)


Nektek melyik szett tetszik a legjobban? Viseltek bőr ruhadarabokat? Ha nem, akkor szeretnétek kipróbálni? :)

Megjegyzések

  1. Nekem csak dzsekiként tetszik a bőr, de ezek közül a romantikusabb és a bulisabb szett áll közelebb hozzám.

    VálaszTörlés
  2. Az utolsó összeállítás az abszolút favorit, az nagyon tetszik, de a második szett nadrágját is felpróbálnám! :-)

    VálaszTörlés
  3. Az ötödik nekem is jöhet mindenestül! A második és A harmadik is tetszik, de A kettesből a csizmát kisebb és vastagabb sarkúra cserélném. Biztossan, mint idétlenül. A harmadikból kitenném a sapit.

    VálaszTörlés
  4. A harmadik a tuti nálam, de a többi szett is nagyon tetszik! :)
    xx

    www.stylelounge.me

    VálaszTörlés
  5. 3.! :) Az totálisan, de az 5. is tetszik :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)