Mit kaptam karácsonyra?


Remélem nektek is szuper karácsonyotok volt. :) Én 24.-én estére már nagyon elfáradtam, a sütés-főzés-takarítás-vizsgák-ajándékok utána szaladgálás kombó megtette a hatását. De aztán nagyon jó volt este leülni a családdal az ünnepi vacsihoz, karácsonyi zenét hallgatva, tojáslikőrrel és fincsi kajákkal. :P

Idén is lila-arany volt a fánk, egy picit nehéz volt lefotózni, mert eléggé nagy. :D

Még több fotóért és az ajándékokért kattints a lenti linkre. ;) 




Dexter imádja a karácsonyfákat, mindig nagyon izgatott lesz, ha meglátja a fát, mert tudja, hogy akkor valami készül és bizony ők is kapnak majd valami kis meglepit. :) Aztán utána órákon át képes a fa mellett ücsörögve nézegetni a díszeket. :)


Puszedli meglepően jól fogadta a fát, nem történt semmi baleset a díszekkel, bár 1-2 gömböt azért leügyeskedett, de rosszabbra számítottunk. :D


Idén is nagyon-nagyon jó kislány lehettem, mert csupa olyan dolgot kaptam, amiről álmodni sem mertem volna, illetve olyanokat is, amit abszolút kívánságlistás darabok voltak. :) Nagyon-nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen családom, párom és barátaim vannak, nekem ők a legszebb ajándék. :)


 A nővérem lepett meg ezzel a limitált kiadású YSL palettával, ami után már ősz óta csorgattam a nyálam. :D


 Amikor kinyitottam a dobozkát csak egy mondat csúszott ki a számon: Te nem vagy normális! :D


 Az új YSL szemhéjpúderek szárazon és nedvesen is használhatóak. :)


Teljesen odavagyok ezekért a színekért. A kék egy álom, az ezüst kékes-lilás fényben irizáló, a zöldes-lime szín szerintem nagyon különleges, a fekete csillámos pedig brutálisan szép. :) Azt hiszem megvan, hogy mivel készül majd a szilveszteri sminkem. :P


 Akik régebb óta követik a blogot, tudhatják, hogy már ősz óta ácsingóztam erre a parfümre. Anyukám lepett meg a mini változattal, amihez testápoló is volt. IMÁDOM!


 Az elmaradhatatlan piperecuccok. :D A szappannak csodás narancsos-fűszeres illata van. :)


 Szintén anyukám ajándéka volt a macaron-os bögre cuki kanállal és minireszelővel. Hát nem édes? :)


Rengeteg édességet is kaptam, ennek nagy része már elfogyott. Kaptam ChocoMe csokit, Nutellát és óriás Toblerone-t is. :P


 Szivi nagymamája lepett meg a bájos kis horgolt angyalkával. :) A mézeskalács Betlehem pedig az én drága nagyikám keze munkáját dicséri. :) Hát nem gyönyörű? :)


 A kedvenc teáimmal is ellátott a családom. :)


 Anyuval nagyon szeretjük az Orsay bizsuit és véletlenül sikerült egymásnak vennünk is belőle. :D Én is majdnem megvettem neki ez a fülbevalót, vicces lett volna, ha ugyanazzal lepjük meg egymást.


 Egy fekete pakolós táska is ősz óta kívánságlistás volt, anyutól kaptam meg ezt a Mango darabot.


 A színe itt élethűbb. :)


 A nagymamám ajándéka volt ez a gyönyörű Mango sál, amit szintén már régen kinéztem magamnak. Ő konzultált a nővéremmel, miután mutattam neki. A bőrkesztyű is kívánságlistás volt de álmomban sem mertem volna gondolni, hogy egy ilyen darabbal lepnek meg. :D A nővérem és a sógorom ajándéka volt, tőle kaptam még egy Intimissimi ajándékkártyát is, de azt nem akartam lefotózni, mert fura lett volna. Vagy nem? :D


 A Roeckl kesztyű Németországban és Ausztriában olyan, mint nálunk a Pécsi Kesztyű. Nagyon-nagyon puha bőr, belül kötött béléssel. Igazi örök darab. :)





Szivitől kaptam meg az új Dan Brown könyvet, amit még nem olvastam magyarul. :) Illetve az édességek egy részét tőle kaptam és meglepett még egy szexi harisnyával is, amiről majd egy későbbi alkalommal mutatok képet, mert igazából csak felvéve mutat jól. :)



FB-on már mutattam, hogy még karácsony előtt megkaptam néhány ajándékot. :) A Glade gyertyával és a Lush fürdőbombával az egyik barátnőm lepett meg. A gyertyának pont olyan illata van, mint az egyik YC gyertyának (Warm Spice vagy Honey&Spice, már nem emlékszem melyik volt). A másik barátnőmtől oreo-s Milkát és fürdőcsokot kaptam. :)
A telefon pedig anyu és a nővérem közös ajándéka volt. Kisebb sokkot kaptam, mert szerettem volna új telefont, de nem vagyok az a típus akinek a technikai vonalon mindig a legújabb, legjobb és legdrágább kell, általában addig használok egy telefont vagy laptopot amíg ki nem leheli a lelkét. Szóval, amikor kinyitottam a dobozt egyszerre ijedtem meg és döbbentem le. :D Na mindegy. :D Igyekszem megtanulni a kezelését. :) Egyenlőre úgy vagyok vele, mint a busmanok a kólás üveggel. :D

Hát ennyi lenne. :) Jövő héten lesz majd még egy Haul bejegyzés is, mert karácsony előtt beszereztem pár apróságot, illetve hétfőn megyek majd egy kis leárazás-vadászatra is. :)


Nektek mit hozott a Jézuska? Ha van esetleg hasonló bejegyzéseket, örülnék egy linknek hozzá. :)

Megjegyzések

  1. A Katy Perry parfümöt én is imádom, nagyon fnom illata van! :) Mázlista vagy, szép dolgokat kaptál! :)

    VálaszTörlés
  2. Mennyi szépséget kaptál, én is megleptem magamat egy Katy Perry szettel, imádom azt a parfümöt! Nekem ezeket hozta a Jézuska:D
    http://zituublogja.blogspot.hu/2013/12/christmas-moments.html

    VálaszTörlés
  3. hűha, micsoda szépségek! Az az YSL paletta valami álom, nagyon szerencsés vagy, hogy ilyet kaptál :) A fülbevaló is nagyon szép, imádom a fekete-ezüst kombót ^^ És ami még nagyon tetszik, az a táska - egyszerű, de nagyszerű, és tényleg sok minden elfér benne.

    VálaszTörlés
  4. tyű nekem a paletta és a táskád tetszik a legjobban.
    mondjuk a macaronos bögre sem kutya :P

    VálaszTörlés
  5. Szépeket kaptál :) a macaronos bögre nagyon cuki :)

    VálaszTörlés
  6. Hű, a paletta nagyon szép!
    Sminket vele :-P
    (bagoly mondja...)
    A horgolt angyalka nagyon cuki, a kesztyű is tetszik...
    Jó dolgokat kaptál! :-)

    VálaszTörlés
  7. Azta milyen jó ajándékokat kaptál :) az YSL paletta valami álomszép, és imádom a nagyik kézzel készített ajándékait, olyan aranyosak az ilyen ajándékok :)

    http://fashion-by-asu.blogspot.hu/2013/12/karacsonyom.html

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó ajándékokat kaptál! :) Nekem a macaronos bögre és a mamád mézeskalácsa tetszik a legjobban :). Nagyon ügyes munka!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép ajándékokat kaptál, alig várom a részletesebb beszámolót a szemfestékekről. Az abszolút kedvencem pedig a fülbevaló :-)

    VálaszTörlés
  10. Szép ajándékokat kaptál! :) A paletta csodás!
    Azonban nekem a minireszelő jobban tetszik, imádom az ilyen mini dolgokat! :D Esetleg azt megkérdezhetem, hogy hol lehet kapni, mert sehol se találtam még, de úgy szeretnék :)
    A nagyid pedig nagyon ügyes!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép dolgokat kaptál! :) Remélem megmutatod majd a szilveszteri sminkedet :)
    Jaj a bögre :) Abból sosem elég :D Én is kaptam 2-t :D Igazából egyformák. Barátomtól kaptam Minnie és Mickey van rajta és ha egymás mellé rakjuk őket olyan,mintha puszit adnának egymásnak. Imádom ♥
    Nagyon szép a kesztyű. Úgy szeretnék én is :( Nyáron Pécsen voltunk, úgy volt h veszünk, de inkább ott hagytam, mert mindig elhagyom őket :( Már azon gondolkodtam, hogy belekötöm a kabimba, mint Anya mikor kicsi voltam :D

    VálaszTörlés
  12. nagyon szép dolgokat kaptál:)) az YSL paletta hihetetlenül szép, nagyon különleges:)
    a Dan Brown könyvet már én is el akarom olvasni egy ideje, de eddig még nem volt időm rá:/

    VálaszTörlés
  13. De jó ajándékokat kaptál :), az az YSL paletta nagyon szép, lesz vele smink is?

    VálaszTörlés
  14. a macaronos bögre és a táska mindent visz. (:

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)