NOTD - Let it Snow!

Akik régóta ismerik a blogot és engem, tudják hogy nem erősségem a körömdíszítés. :D Hetek óta figyelem, ahogy más oldalakon szebbnél szebb téli-karácsonyi manik kerülnek fel. Én is szerettem volna készíteni valamilyet, de aminek eddig nekiálltam, mint csúfos kudarcba fulladt. Végül ez a saját ötlet alapján készült manikűr lett olyan, amivel úgy ahogy elégedett vagyok. :D Íme! :)


Mindenképpen valami hóeséses-hópelyhes dolgot szerettem volna kreálni. Végül az ötletet az éjszakai hóesés adta, amit nagyon szeretek, gyakran előfordul, hogy olyankor kimegyek. Az a csend, az illata és a látvány utánozhatatlan. :)

Ha szeretnétek látni a többi képet is, a lenti linkre kattintsatok! ;)




Felhasznált lakkok. :)


A hópehelyre roppant büszke vagyok, mivel még Szivi is felismerte. :D


A kőtől tartottam egy kicsit hogy majd valamelyik karácsonyi süti tésztájában látom viszont, de meglepően jól tartja magát. :D


A hulló hó annyira nem sikerült jól. :D


A csillagos éjszaka része a kedvencem, mert egyébként is imádom azt a lakkot. :P


Ti készítettetek valamilyen téli-karácsonyi manit? :) Erről mi a véleményetek? :)

Megjegyzések

  1. nekem tetszik.szerintem nagyon szép lett!!

    VálaszTörlés
  2. Nálam pont fordítva van,nekem a hóeséses tetszik jobban.Köszi a tippet,bejgli gyúrás után neki esek a körömlakk készletemnek :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett! jobb kezes vagyok, ezért a bal kezemen mindig jobban sikerül. A jobbra meg jobb nem ránézni.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon tetszik, csodaszép mani lett:)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nagyon szép lett! :) Ügyes vagy. Sajnos dekorálásban nem vagyon jó. Még bal kézen csak-csak, de a jobbon :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)