Winter-Edition 8. rész: Ünnepi Szettek


Már hagyomány a blogon, hogy minden fontosabb ünnep és alkalom előtt készítek szetteket, amikből inspirációt tudtok meríteni, ez idén sincs másképp. :) Igyekeztem minden ízlésnek, alkalomnak, testalkatnak és stílusnak eleget tenni. :)
Remélem mindenki talál majd kedvére valót és annak ellenére is leírjátok a véleményeteket, hogy jelenleg nincs játék a blogon. Vagy mégis? ;)


1. Klasszikus

dorothy



Kezdjük a legklasszikusabb szettel, a kis feketés összeállítással. Olyan ruhát választottam, ami minden alakhoz passzol, legyen az XS vagy épp XL. :)
Idén hódítanak a csipkés és flitteres ruhák, ezen pedig mindkettő ott díszeleg. A piros csillámos topán szerintem nagyon ünnepi, de természetesen egy klasszikus fekete magassarkú is remekül mutatna hozzá. Én egy egyszerű, láncos alkalmi táskát választottam hozzá, statement nyakláncot és egy hangsúlyos gyűrűt.
Én ehhez a szetthez egy csillámos piros manit készítenék, ami remekül passzolna a cipőhöz. :) Ha illatot kéne választanom, akkor valami szexi, nőies parfüm lenne az.
Ha pedig azt kérdezitek milyen frizurát ajánlanék ehhez az összeállításhoz, akkor mindenképpen egy lágy, hullámos hajat mondanék. Klasszikus, elegáns és mindenkinek jól áll. :)
A smink pedig mi lehetne más, mint füstös szem, nude ajkakkal. ;)


2. Hosszú nap

grey skies



Ez a szett arra a napra készült, amikor sok programod van. Rokonlátogatás, randi, családi vacsora, egy forraltborozás vagy mozi a barátnőddel, aztán úgy döntötök, hogy még buliztok egyet karácsony előtt? Nem gond, ebben a szettben ezt a napot is túlélheted és nem kell 5x átöltöznöd sem. ;)
Én egy szürke maxi pulcsit választottam, amit ruhaként is hordhatsz. Ehhez egy leopárdmintás harisnyát és egy szürke bokacsizmát. A szőrmés táskától a szett azonnal luxus érzetű és télies lesz.
Ékszerek terén egy szép, de visszafogott fülbevalót és egy hangsúlyos gyűrűt néztem ki.
Én ehhez a szetthez egy bogyószínű vagy lilás lakkot választanék, amit feldobnék néhány díszítőkővel. :)
Ahhoz hogy a sminked kibírjon egy hosszú napot, használj primert és sminkrögzítő spray-t is. Én egy tusvonalas, ajakhangsúlyos sminket készítenék ehhez a szetthez.
Buliba indulás előtt csak cseréld le a táskád egy kis méretűre, fújj magadra egy kis csillámot, és a fekete tus fölé húzz egy ezüst színű csillámos tusvonalat is.

A lenti videóban pedig egy szuper last-minute frizurát tanulhattok meg, amit napközben és buliban is viselhettek.;)



3. Kényelmes de csinos 


Ez a szett tökéletes egy last minute bevásárláshoz vagy ha nem készülsz sehová az ünnepek alatt, de mégis szeretnél csini lenni. ;) 
Válaszd a legkényelmesebb farmod és egy basic felsőt, a réteges öltözködés után. Mi lehetne ünnepibb egy karácsonyi-pulcsinál? Kényelmes és cuki is. 
Sikkes vagy sem, az ugg csizma meleg és kényelmes, nyugodtan viseld ezt, ha rohangászós napod van. Én egy maxi táskát választottam a szetthez. Kiegészítőnek cuki gyűrűket és fülmelegítőt. ^^ 
Ha már karácsony van, akkor készíts édi karácsonyi manit. Piros lakkra tegyél aranyos díszítőket vagy készíts rájuk hópehely mintát. :) Egyszerű de azonnal ünnepibb lesz tőle még ez a kényelmes szett is. 
A sminked legyen minimális, de csinos. BB krém, ha szükséges akkor korrektor, egy kis púder és pirosító. Ne feledkezz meg a szemöldöködről sem. Még egy kis szemceruza, spirál és egy színezett ajakápoló jöhet és már készen is vagy. ;) 
A frizura milyen legyen? Szerintem egy fonott haj, nagyon jól mutatna ezzel a szettel. :) 


4. Pirosba csomagolva 


Ha a karácsonyi színekről kérdeznek, nekem kapásból a piros, a zöld és az arany ugrik be. Ezért készítettem ezt a piros ruhás, arany és nude kiegészítős szettet. :) Bájos, kislányos, de mégis szexi. 
Én egy dögös parfümmel, nude körmökkel és egy basic konttyal viselném, amit feldobnék egy ilyen piros masnis csattal. 
Szuper, egyszerű, de mutatós sminket is találtam hozzá, amin én annyit választanék, hogy a rúzst vörösre cserélném. ;) Íme! 





5. Extravagáns de kényelmes 


Ha igazi fashionista vagy, akkor még a legegyszerűbb programokon, mint családlátogatás, is biztosan szívesen viselsz extrább szetteket. Vagy tegyük fel, hogy dolgozol az ünnepek alatt? Ez a szett akkor is tökéletes. Kényelmes, szexi, ünnepi és nem is fogsz fázni benne. ;) Én visszafogott fülbevalóval és egy szép statement nyaklánccal viselném. 
A szetthez illő sminket a képen láthatjátok. :) Én egy sima kibontott, vagy laza hullámos hajat képzelek el hozzá. :) 


6. Minimalista 


Legyen szó családi vacsoráról, céges buliról, barátnős estéről, ez a szett tökéletes neked, ha nem szereted a szoknyás-ruhás szetteket és a túlcicomázott dolgokat. Dögös farmer, szexi top, klasszikus blézer és egy kis csillogó részlet, mint az a hópelyhes fülbevaló. Ha az egyszerűség híve vagy, nagyban megkönnyítheti a dolgot egy kontyfánk, amivel mindig percek alatt tökéletes kontyot készíthetsz. :) 
Én egy szexi tusvonalas, vörös ajkas sminket készítenék ehhez a szetthez. De azért egy kis műszempilla elkél ilyen alkalomra, nem? ;) 

Ha még kezdő vagy műszempilla-vonalon akkor érdemes egy olcsóbb (gyakorló) darabot venned és egy drágább, de jó minőségűt. Segítségnek pedig itt egy videó. :) 



7. Nőies vonalak 


Ha teltebb az alakod, akkor is lehetsz őrjítően szexi. Csak nézd meg Beyonce-t, Jennifer Lopez-t vagy épp Adele-t. Egyikük sem modellalkat, de mégis dögösek. Ne félj a testhez simuló ruháktól sem. Viszont fontos a megfelelő fehérnemű. Még a viszonylag vékony sztárok is alakformáló fehérneműt viselnek az alkalmi szettjei alatt. ebben nincs semmi ciki. A kivillanó hurkákban annál inkább, úgyhogy invesztálj be egy ilyen darabba. Azonnal karcsúbb, formásabb lesz az alakod és magabiztosabb leszel. :) 
Én ebben a szettben az arany-fekete színpárost követtem, amit a smink tör meg. Ez pedig egy szuperdögös lila füstös szem, amit a képen láthattok. Ennek elkészítéséhez mindent megtaláltok a képen. :) Én visszafogott, rózsaszín ajkakkal viselném. 
Manikűr terén én egy lila alapszínt választanék, amit egy kis arany csillogással dobnék fel. Egyszerű, mégis különleges. :) 

Frizuratanácsot pedig kérjünk a Victoria's Secret modellektől. ;) 



8. A nagy este 


Különleges partira vagy színházba készülsz? Ez a szett tökéletes választás. Teltebb alakhoz is nagyon jól mutat. Ha kifejezetten magas vagy, akkor alacsonyabb sarkú cipővel viseld, de ha 165cm-nél kisebbre nőttél, akkor nyugodtan választhatsz brutál magassarkút is. :) 
Én ehhez a szetthez egy műszőrme bundát választottam, mert szerintem nagyon elegáns így. Ékszernek pedig egy csodálatos nyakláncot, ami mellé nem is kell más, esetleg egy szépen manikűrözött kéz, ezüst lakkal és csillámokkal. :) 
Szerintem egy elegáns szettnél érdemes választani, hogy mire szeretnéd fektetni a hangsúlyt? A sminkedre vagy a frizurádra? A nagyon brutál smink és a túl látványos frizura együtt túl sok és egyáltalán nem elegáns. Ha megnézed a sztárok vörös szőnyeges szettjeit, aki feltűnő sminket visel, annak általában visszafogott a frizurája és fordítva. 
Én ehhez a szetthez egy arab ihletésű, kék füstös szemet és pink ajkakat képzeltem el, ezért egy egyszerű, könnyen elkészíthető, de nagyon hercegnős frizurát választottam hozzá. :) 


Melyik a kedvenc szettetek? Készültök valamilyen különleges szettel az ünnepekre? :)

Megjegyzések

  1. Az utolsó kék estélyi az abszolút favorit! :) Teljesen az én stílusom, és szívesen viselném 24.-én! :) Igaz nincsenek ilyen ruháim, szóval szerintem marad a nadrág és az elegáns felső kombináció! :)

    Nagyon jók egyébként a szettek, a maga módján mindegyik szép, bár nekem akkor is az utolsó a favorit! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a klasszikus a legszimpatikusabb :)

    VálaszTörlés
  3. A 4. a kedvencem, imádom azt a ruhát, de tetszik az első és a harmadik szett is :).

    VálaszTörlés
  4. Az 5. Extravagáns és kényelmes szett dobogtatta meg igencsak a szívemet, OMG, imádom! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Mindegyik szett,nagyon jó, de nekem főleg az 1,3,6, 10 jön be.

    VálaszTörlés
  6. A pulcsiruha tetszik nagyon, valsóíznűleg azt fogom viselni 24-én. Ha nem, akkor pedig szövetnaci+elegáns felső kombináció lesz. De a pulcsiruhámat akkor is felveszem valamikor.

    Idén szeretnék valami bombasztikus sminket műszempillával :]

    VálaszTörlés
  7. Egy kivételével--extravagáns--mindegyikben tetszik valami. A minimalista és a hosszú nap szettet egy-az egyben magamra húznám. A kényelmessel csak az a bajom, hogy annyira szöges az ellentét az ugg csizma és köztem, hogy inkább kötnék bocskort a lábamra, mintsem azt felhúzzam. Kicserélném egy bakancsra.

    VálaszTörlés
  8. 2., 4., 6., 8. szettek tetszenek a legjobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)