2014-es Kívánságlista (Smink, Divat, Essence és Catrice újdonságok)


 Szerintem sokan töltjük az új év első napjait tervezgetéssel, bakancslista, elérendő célok és kívánságlisták akár képzeletbeli összeírásával. Én sem tettem másképp, így most megmutatom nektek, miket szeretnék ebben az évben megszerezni. :) Természetesen nem vagyok naiv és telhetetlen, így biztos vagyok benne, hogy az év végén nem rajzolhatok majd pipát minden egyes kinézett darab mellé, de azért álmodozni jó, nem? :)

Smink és Szépségápolás: 

wishlist 2014



Urban Decay Naked3 paletta - Örülök, hogy nem vettem meg a 2-t mert ez sokkal de sokkal jobban tetszik. :)

TheBalm Nude Tude - Belé már évek óta szerelmes vagyok és végre nálunk is kapható webshopban, így midnenképpen szeretném majd megvenni. :)

Sleek paletták - Az Ultra Mattes, Oh So Special és a Garden of Eden a kinézett célpontok. :)

Real Techniques ecsetek - Annyija jót olvastam róluk, hogy idén muszáj lesz nekem is vásárolnom belőlük. :)

Garnier Primer - A L'Oréal Studio Secrets primerem hamarosan elfogy, így azt hiszem őt fogom kipróbálni majd. :)

NYX sminkfixáló spray - Őt is szeretném kipróbálni. :)

H&M ecset - Rá inkább kíváncsi vagyok, de ha tetszik, akkor lehet, hogy megveszem. :)

Sleek kontúrozó szett - Ő is régóta kívánságlistás. :)

TheBalm pirosító - Annyira szép és sok jót olvastam róla. :)

EOS ajakápoló - Ő is régóta kívánságlistás. :)

NYX szemhéjtus - Róla is csupa jót olvastam, így szeretném majd kipróbálni.

H&M Matte rúzs - Vele kapcsolatban is inkább a kíváncsiság hajt, de ha tetszenek majd róla a swatch-ok, akkor valószínűleg megveszem. :)

Lakkok - Itt vannak konkrét színek amiket szeretnék, (Essie Bahama Mama) de inkább a márkákra vagyok kíváncsi, amiket még nem próbáltam, illetve az OPI homok lakkok közül szeretnék párat, valamint a Claire's szettjei közül a csillámok lakkokat. :)

L'Oréal Mythic Oil hajápoló - Őt is ki szeretném próbálni idén. :)

Revlon Lip Butter - Róla annyi de annyi szép és jót olvastam, hogy nekem is kel legy. Nem értem, hozzánk miért nem érkezett még meg ez a márka. :-/

Ikea Alex - Méltó helyet keresek a felhalmozott sminkcuccoknak, és ő lenne a legjobb választás. :)


Divat: 

wishlist 2014



Estélyiruha - Idén több alkalom is lesz, amikor szükségem lenne rá, így mindenképpen szeretnék egyet. :)

Barna táska - Egy egyszerű, elegáns, pakolós darabot keresek. :)

Michael Kors óra - Ő is régóta nagy vágyam, talán majd a szülinapom környékén teljesül. :)

Isabel Marant cipő - Ilyenem már van feketében és annyira szeretem, hogy mindenképpen szeretnék egy világos darabot is belőle. :)

Hunter gumicsizma - Egy ilyen brutál pinket akarok és nem érdekel ki mit mond. :D

Hát nélküli melltartó - De jó lenne, ha nem kéne végre lemondani egy cuki ruháról vagy felsőről, csak mert egyszerűen nem lehet úgy igazgatni. hogy ne látszódjon ki a melltartó pántja. Ha már veszek, akkor fekete, fehér és testszínű is kell. :)

Brutál statement nyaklánc - Az áhított arany láncos után még egy ilyet szeretnék. :)

Fekete magassarkú szandál - Szintén amiatt, hogy idén több alkalom is lesz, amikor viselhetem. :)

Fekete zakó - Belőle még nem találtam tökéleteset, pedig a legutóbbi vásárolgatáskor is felpróbáltam vagy ötöt. :-/


Catrice&Essence új szortiment



 Itt nem részletezek mindent, ők azok, akik azonnal megfogtak, ha csak 1-2 dolgot sikerül beszereznem, annak is örülni fogok. 100% hogy a kosaramba kerül majd a homok lakkok közül 1-2 darab. :)


Az Essence új termékei közül is nagyon sok tetszik, legjobban az ecset, a highlighter ceruza és a két paletta birizgálja a fantáziáimat. :)


Nektek van hasonló listátok? :) Linkeknek is örülök. ;)

Megjegyzések

  1. A Sleek Garden of Eden nálam is kívánságlistás, de előtte szeretném látni a swatchokat a bizonság kedvéért :P

    Essence új szortimentből a rézszínű szemcerka, az ombre pirosító, az ecset, és két csillámos lakk a kívánságlistás.

    Ruhák közül nincsen túl sok: néhány blézer, és a fogyástól teszem függővé a ruhákat, illetve egy hosszú szárú csizmát.

    VálaszTörlés
  2. Alex, a Naked 3, az Essence paletták és az Essence ecset az én kívánságlistámon is rajta van. Ezen kívül vágyok még egy Double Wear alapozóra is. Egy befőttesüveget ki is csinosítottam és szorgalmasan dobálom bele az aprókat. :-) 2014 végén meglátjuk mit sikerült beszerezni! :)

    VálaszTörlés
  3. Üdv a "nem találom a tökéletes fekete zakót, pedig már vagy 100-at felpróbáltam" klubban! Azt a pánt nélküli melltartót pont Nálad láttam először, azóta nálam is listán van! :)

    VálaszTörlés
  4. Most megnyugodtam hogy nem vagyok mutáns és más sem talál megfelelőt. XD

    VálaszTörlés
  5. A Sleek Oh so special paletta nekem is listás darab, a Naked 3 szintén, de arra még tuti várnom kell :)
    Nekem már sikerült vennem barna táskát, most feketét szeretnék, de sehol nem találok olyat, ami tetszik: vagy túl nagy, vagy túl kicsi, vagy a mérete jó lenne, de a fülei rövidek :D

    VálaszTörlés
  6. Hű, tényleg van egyezés a kívánságlistáink között :-)
    A Real Techniques ecseteken én is gondolkodtam, de most nagyon bízom benne, hogy megérkeznek az új, arcra való ecseteim és nem kell nekem már RT. Viszont a H&M ecset a képen nagyon ígéretesnek tűnik, jó lenne ha találnék nálunk is ilyet.
    No és annak is nagyon-nagyon örülnék, ha Revlon termékeket lehetne nálunk is kapni! :-)
    Ruhás kívánságlistát most nem is készítettem, de most még egy kis év eleji fogyókúra lesz, addig nem is akarok új ruhákat venni, utána pedig szeretnék néhány színesebb ruhát és sok-sok színes kiegészítőt, mert ezekben eddig nagy hiányt szenvedtem.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó termékeket szedtél össze :) Néhányra én is pályázok, különösen az új Essence szortimentet és a Sleek palettákat illetően.

    VálaszTörlés
  8. Megint jól le vagyok maradva, mert most hallok először hát nélküli melltartóról. Jól hangzik, szerintem én is beszerzek egyet :)
    Én szeretnék egy fehér pöttyös farmert, hosszút és sortot is egyaránt. A sortból jöhetne egy szaggatott is. Jó lenne tavaszra egy virágmintás nadrág. Régóta keresek már egy ballonkabátot; én e téren nem találom a megfelelőt. Hiányzik a ruhatáramból egy fekete bőrdzseki és egy fekete szövetkabát, illetve egy pufi a zimankósabb időkre. Fekete bokacsizmám sincs még.
    Sminkek terén rózsaszín, fehér, lila szemhéjpúderek és A vörösrúzs szerepel a kívánságlistámon.

    VálaszTörlés
  9. Szeretnék egy szétnyitható, többrekeszes fa ládát, ami hordozható. Azért, hogy a festékeimet és az ecseteimet tudj vinni ha kell, meg ne kartondobozban legyenek. Kell egy kisebb sokrekeszes, szintén hordozható doboz, amibe az ékszeralkatrészek, fogók és csiszolópapírok mennek. Kell egy keskeny, magas, sokpolcos polc a konyhába, hogy kisfiam elől elrejtsek dolgokat, így meherne végre a konyhában. Férjem bőrös-varrós dolgainak jól jönnebegy hasonló szekrényke, mint amit mutattál. Végre rend lenne!
    Napi sóvárgás nálam: Dremmel multifunkciós egykezes barkácsgép, jóminőségű hőlégfúvó és egy csiszológép. Ezek bútor felújításokhoz és átalakításokhoz, de csak álom, mert rettenetesen drágák nekem.
    Női oldalam szeretne fekete spirált, egy nud palettát, BB krémet, nud lakkot, nyitott orrú platform talpú topánt tavassza-nyáron, hozzá táskát, és ruhákat.
    Remélem lesz olyan, amit meg is tudok szerezni a listáról.

    VálaszTörlés
  10. Nálam a Naked3 egyértelműen kívánságlistás, de nem tartom túl valószínűnek, hogy költenék rá annyi pénzt. Reménykedek, hogy a MUA készít dupe-ot, és akkor az első 2 dupe-jával együtt megrendelem. A Garnier primer-ről nagyon jókat olvastam, de elég húzós az ára szerintem :( A H&M ecset nagyon jónak néz ki, kíváncsi vagyok rá. Sleek-ek terén én is bővítenék. :D A Sleek Garden of Eden nagyon tetszik, de az alsó sort nem hiszem, hogy kihasználnám, pedig összességében nagyon szép. A másik ami érdekel az az OSP palettájuk, elég jól kihasználható szerintem. De ha megrendelem a MUA-kat akkor egy ideig nem veszek több szemhéjfestéket, igyekszem ésszel költekezni, de nem úgy látom, hogy a gyártók támogatnának ebben. :D
    Egy Hunter csizma nálam is kívánságlistás egy ideje. Én a pirosról álmodozom ♥
    Én tavaly Glamour napok utáni hétfőn (...) találtam meg A fekete blézeremet :) Imádom hétköznapokra. De lassan el akarok kezdeni keresgélni valamit az államvizsgára. :(
    Az Alex szekrény nagyon tetszik nekem is, bár még nincs akkora készletem, hogy indokolt legyen.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)