A nap szettje - Just Casual

Mára egy olyan összeállítást hoztam nektek, ami szerintem szuper hétköznapi viselet. Jövő hétre már téliesebb időt mondanak és ez a szett szerintem tökéletes választás a fagypont közeli időben, ráadásul kényelmes is. Vásárolgatáshoz, suliba, csajos délutánhoz, kiránduláshoz vagy akár munkába is felveheted. :)

 
the best time of the year



Ezt a szettet is igyekeztem olyan darabokból elkészíteni, amik mindenki ruhatárában ott lapulhatnak. Egy kényelmes farmer, ami tökéletesen áll rajtad. Egy cuki, meleg, kötött pulcsi, ami alá természetesen elkél egy basic felső is. Meleg parka, ami még csinos is, összeillő sapka-sál és kesztyű, a tökéletes pakolás táska amit többféle módon viselhetsz és természetesen egy kényelmes, meleg ugg csizma. Ugg-utálók számára jó alternatíva lehet egy bakancs. :) Kiegészítőnek pedig egy statement nyakláncot választottam. Ez a szett szerintem minden alakhoz és magassághoz variálható. Ha van egy kis felesleged, akkor válassz hozzá sötét, koptatás nélküli farmert. Ha kifejezetten alacsony vagy, akkor jöhet egy olyan csizma, aminek van egy kis sarka. ;)

Tipp: Ha szeretnéd fokozni a parfümöd illatát, akkor válassz mellé egy olyan testpermetet, aminek hasonló illata van. ;) Ha egy hosszú nap után még bevásárlás is vár rád, vagy épp a leárazások forgatagába készülsz, praktikus, ha van nálad, egy picire összehajtható bevásárlótáska. :)

Én ehhez a szetthez egy laza oldalfonatot, vagy lágyan hullámos hajat tudnék elképzelni. :)

A sminkhez is van ötletem, amit a képen szereplő termékekkel el is tudtok készíteni. :)


Ugye milyen szép? :) Visszafogott pirosítóval és egy kis ajakápolóval tökéletes hétköznapra is, de akár egy elegánsabb alkalomra is megállja a helyét.


Mit szóltok ehhez a szetthez? A sminkről mi a véleményetek? Ti milyen frizurát készítenétek ehhez az összeállításhoz? :)

Fotó: TUMBLR


Megjegyzések

  1. Nekem pontosan olyan barna táskám van! H&m-es és imádom! Valóban nagyon pakolós nem is gondolná az ember elsőre. Jó kis szett amúgy és abszolút oldalt laza fonott hajat tudnék elképzelni hozzá. Vagy sima egyszerű egyenes hajat :)

    VálaszTörlés
  2. Irigylem azt a táskát nagyon, mikor én néztem, akkor már sajnos nem volt belőle. :-/ :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez most nagyon "egyben" van, bár nem vagyok egy nagy UGG-fan :D De nagyon jó kis szett :)

    VálaszTörlés
  4. Tetszik, főleg a kabát. Semmit nem változtatnék meg a szettben.

    VálaszTörlés
  5. Az ilyen nadrágok nagyon nem tetszenek, jobban szeretem az egyszínű darabokat :) A kötött pulcsi nagyon szép, viszont én még nem találtam meg azt a darabot, ami nekem jól állna, úgyhogy télen marad a minimum 3 réteg vékonyabb pulcsi...A táska nagyon szép és <3 Color tatoo

    VálaszTörlés
  6. Laza szett, jól összeállítottad, bár annyira nem az én stílusom, viszont az a smink jöhetne :)

    VálaszTörlés
  7. Még jó, hogy van bakamcsom. Viszont sürgősen táskát is kell vennem.
    Tetszik ahogy van. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)