Catrice Szortimentfrissítés 2014 Tavasz-Nyár

Természetesen a Catrice háza táján is lesznek újdonságok, nem is akármilyenek. Nekem nagyon tetszik a fejlődésük, a termékek egyre jobb minőségűek, szépek, változatosak. Nálam egyértelműen a top3 drogériás márka között van Magyarországon.
Most is leírom majd, hogy mi az amit ki szeretnék próbálni, ami azonnal megtetszett, mi az ami kevésbé. Nagyon örülnék, ha a végén egy kommentár formájában ti is megosztanátok velem a gondolataitokat ezzel az új szortimenttel kapcsolatban. :)


 A mono szemhéjpúderek láttán nem kezdett hevesebben dobogni a szívem. Eléggé felejthető színek, egyik sem az, amiért megvennék egy mono-t.


 A Nude palettához hasonlót vártam a szortimentbe, de ez elég nagy csalódás volt. Én jobban örültem volna az előző paletta matt kiadásának, mert hát drogériás viszonylatban nem tobzódunk a matt színekből. Vagy akár egy olyan palettának, amiben a legkedveltebb mono színeket gyűjtötték össze... de ez a paletta nekem eléggé vérszegény. Nem lepődnék meg, ha az őszi kifutó termékek között látnánk.


 A négyes paletták már annál szebbek, szerintem nagyon jól kihasználható színek, tipikusan azok, amiket az ember megvesz az alap szemhéjpúderei mellé Az első színei a Naked3 vonalát követik, a zöldes-kékes szerintem szuper tavaszra, tavaly az Essence-nél is volt egy ilyen paletta. A lilás szerintem azért szuper, mert ez az a szín, ami minden szemhez remekül illik. Bedobod ezt a füstös és a nude palettád mellé egy nyaraláskor és tuti nem leszel gondban. :)


 A szemceruzák közé is kapunk új árnyalatokat, nekem kapásból a kékes-zöldes tetszett meg. Lesz új vízálló tus, szemöldökceruza és egy úgynevezett "eyebrow lifter", ami a szemöldökcsont kiemelésére készült. Egyébként ehhez hasonló termék a 2012-es 40-es évek Hollywood-ja által inspirált trendkiadásban szerepelt, még a külseje is pont ilyen volt, csak fekete csomagolásban.


 A spirálok is nagyon ígéretesek így első blikkre, kíváncsi leszek a tesztek alapján mit tudnak. :)


 A szempillás trendkiadás két darabja az állandó szortimentbe is bekerül, aminek én nagyon örülök, mert egyrészt szuper darabok, másrészt a csomagolás is gyönyörű, harmadrészt meg nem vagyunk elárasztva drogériás fronton műszempillával. Mindkettőre kíváncsi vagyok. :)


 Kapunk hat ápoló,  hosszan tartó hatású ajaklakkot is. Ezekre is kíváncsi leszek, főleg a harmadikra és az ötödikre. :)


 A szájfények és a rúzsok közé is érkeznek új árnyalatok, előbbiekből az első kettőt elfogadnám. :P A rúzsok közül pedig a középsőt. :P


 Innét a középső tetszik csak.


 Érkezik két ajakceruza is.


 Két primert is kapunk, ezeket szintén nagyon várom, mert ezekből sincs elég szerintem a drogériákban. Az egyik pórusfinomító, a másik pirosság elleni. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom ezekre szinte minden sminkelést komolyan vevő nőtársam nagyon kíváncsi.


 Érkezik egy vízálló mattító púder és egy csodás bronzosító. Mindkettőre kíváncsi vagyok. :)


 A pirosítók csapata ezzel a két árnyalattal bővül.


 A Catrice is beáll a homok hatású lakkokat kínálók sorába és nem is akárhogyan. Drogériás szinten szerintem ezek az eddigi legszebbek. Én mindegyiket elfogadnám. :P


A sima lakkok közé is kerülnek új árnyalatok, a kifutó nude széria pár árnyalata a sima lakkok közé került. ezektől nem dobtam egy hátast, talán az első sor utolsó, a pelyhes az, amit megnéznék.


Összességében nagyon jó kis szortiment lesz ez, de azért van pár dolog amit én hiányolok. Szerintem lehetnének kicsit merészebben a paletták terén, akár többet is piacra dobhatnának. A másik dolog amit hiányolok, azok az ecsetek. Szerintem sokan örülnének drogériákban kapható ecseteknek, akár duo fibre vagy stippling hasonmásoknak, satírozóecseteknek vagy többféle szemhéjpúder ecsetnek.


Ti mit szóltok ezekhez a termékekhez? Kinéztetek valamit? :)

Megjegyzések

  1. Az Anti-Shine Base-nek nagyon örülnék ha jól működne mert gyanítom, hogy igen nagy hányadát képezik a kevert/zsíros bőrű lányok a vásárlóknak! :)
    A textúrált lakkjaikra igen kíváncsi leszek illetve hogy a szemöldökcsont-ceruza hogyan teljesít a belső szemzugban! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. primer tuti kell. a lakkok is tetszenek,de most valahogy a sminkes része jobban vonz :)

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek Veled, szerintem sem rossz ez a szortiment, például a négyes paletták szépek, az Eyebrow lifterre is kíváncsi vagyok, valamint a pirosítókra, bronzosítóra.
    De paletták terén lehetnének merészebbek, illetbe jöhetnének jó kis ecsetek is, hisz azokból sosem elég...

    VálaszTörlés
  4. Pont a napokban írtam a csoportban, hogy szerintem a Catricenek ki kellene adnia egy palettát a legnépszerűbb monóikkal. Úgy látszik, egy rugóra járt az agyunk a témában.

    Nem rossz ez a szortiment, a primerre és a homoklakkokra kíváncsi vagyok, de a többi annyira nem hozott lázba.

    VálaszTörlés
  5. Van néhány termék ami nagyon ígéretes szerintem :)Nem néztem ki annyi dolgot, mint az Essenc-nél, de szerintem itt nagyobb lesz a megvalósulási arány. :D Készítettem egy összevont listát a Catrice-hez is :)
    Ha érdekel, itt megtalálod: http://nicetiesinmylife.blogspot.hu/2014/01/catrice-kivansaglista-szortimentvaltas.html

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)