How to Wear: Mintás pulcsik


A különböző mintás pulcsik nagyon divatosak a szezonban. Többen kérdeztétek tőlem, hogy hogyan érdemes őket viselni, miként lehet beépíteni az alapdarabok közé és a hétköznapi szettjeitekbe. Ezért választottam őket ezen rovat alapdarabjának.
Különböző szetteket készítettem különböző mintás pulcsikkal, a kényelmestől, a szuper divatoson át a bohémig, így remélhetőleg mindenki talál kedvére valót. A leárazásokon pedig sok csini pulcsit találunk szuper áron, így ha eddig bátortalanok voltatok a viselésükkel szemben, akkor ez most még egy ok, hogy bővítsétek vele a ruhatáratokat. :)

Ha kíváncsiak vagytok a szettekre, a lenti linkre kattintsatok. ;)

Vagány 

b&w with a twist



Ez a szett neked való, ha kedveled a vagány, rockos-motoros stílust, ami egyben dögös és kényelmes. Ehhez a szetthez egy fekete-fehér pulcsit választottam, ami azért is szuper, mert nagyon jól variálható más színekkel. Én most kényelmes farmert és pilótadzsekit választottam hozzá és egy kék táskát, ami most akciós a Tally Weijl-ben és szerintem szuper hétköznapi, pakolós darab. Szegecses bakancs szerintem alapdarab, ezért választottam ezt az összeállításba. Kiegészítőnek egy szegecses övet, néhány gyűrűt egy gyűrűszettből és egy, a pulcsivan harmonizáló fülbevalót választottam. Egy különleges kék színű lakkot választottam a szetthez és egy mini parfümöt, ami hármas kiszerelésben kapható és nagyon praktikus, mert kényelmesen elfér a táskádban, így napközben is felfrissítheted magad, ha például munka vagy suli után beültök valahová a barátnőiddel, vagy randid van. :)
Ehhez a szerkóhoz én egy egyszerű sminket képzelek el. Egy kis bb krém, korrektor, púder és pirosító, szépen formázott szemöldök, egy szemszínt kiemelő színes szemceruza, egy vékony tusvonal, spirál és egy kis színezett ajakbalzsam. :) Ha frizurát kellene választanom hozzá, akkor nem is lehetne más, mint egy sima konty. :)


Pihe-Puha

all natural



Ez a szett tökéletes a hűvösebb napokra, már a puszta látványa is melengető, ráadásul nagyon kényelmes. Ez az a fazon, amit cicanadrággal is bátran viselhetsz, mert eléggé hosszú. :) Én itt most egy vastag, bordó darabot választottam hozzá. :) Azért hogy ne fázz, a pulcsi alá természetesen nem árt egy basic felsőt és topot venned, valamint én szívből ajánlom a meleg térdzoknikat, amik nagyon jól mutatnak a bakancsokkal, legyűrve a lábszáron.
A szetthez ln egy meleg, kényelmes parkát választottam, színben harmonizáló sállal, többféle módon variálható táskával és visszafogott kiegészítőkkel.
Hideg időben nem árt, ha van nálad egy kisebb kiszerelésű kézkrém és ajakápoló, valamint ha olyan parfümöt használsz, ami melengető érzést kelt. Ilyenek a fűszeres, csokoládés és vaníliás aromájú illatok. :) Én egy visszafogott arany színű lakkot választottam ehhez a szetthez.
A smink is egyszerű, de mutatós. Ha problémás bőröd van, akkor érdemes direkt erre való termékeket használnod. Van külön pattanásos-mitesszeres bőrre való bb krém és púder is, a kis rosszaságokat pedig elfedheted korrektorral. Télen kellemes viselet a krémes pirosító, amik nagyon tartósak is. Az egyszerű, de ragyogó sminkhez formázd a szemöldököd, a vízvonaladat húzd ki egy nude szemceruzával, míg a szempilláid vonalát egy barna színnel. A barna szemhéjpúder tusnak használva sokkal lágyabb és természetesebb, mint egy sima tus. Ferde ecsettel vidd fel. Ezután jöhet egy szuper spirál és egy kis ajakápoló. Én ehhez az összeállításhoz egy laza, kicsit zilált oldalfonatot viselnék. :)


Divatdiktátor

leo



Ez a szett neked való, ha kedveled a nem átlagos, stílusos és nőies szetteket. :) Egy bőr hatású szoknyát és bordó harisnyát választottam ehhez az összeállításhoz, amivel szerintem nagyon dögös a leopárdmintás pulcsi. A vastag sarkú fűzős bokacsizma és a bordó-fekete táska nagyon stílusos darabok. Kiegészítőnek egy statement nyakláncot és egy feltűnő gyűrűt illesztettem a szettbe.
Szerintem ez a szerkó tökéletes egy bulis estéhez, vagy csajos programhoz. :) Épp ezért egy szexi parfüm és egy bordó lakk is jár mell. :)
A szetthez illő sminket a képen láthatjátok, a frizurához pedig hoztam egy videót. :)



Téli hangulat


Ebben a szettben a főszerep, ezé a cuki téli mintás pulcsié. :) Nem árt, ha veszel alá egy basic pólót. Sosem lőhetsz mellé a kedvenc farmeroddal. Ha 0 fok körüli a hómérséklet, elő a cuki ugg csizmácskáddal, amit bátran felvehetsz a szintén alapdarab fekete szövetkabáttal is. :) Én egy kockás táskát választottam a szetthez, mert a kockás minta most nagyon divatos és egy piros sálat, ami a szett egyik alapszíne. Ékszert egy fülbevalószettből választottam. A piros hajmasni pedig szerintem nagyon cuki és szuperül fel lehet vele dobni egy sima kontyot is, vagy egy olyan frizurát, amit a fenti videóban láthattok. :) Természetesen egy piros lakkot választottam a szetthez, de egy sima nude szín is szuperül illik hozzá. :) Egy nőies parfüm még egy ilyen kényelmes szettet is feldob. :) 
A smink itt is nagyon egyszerű. Egy kis bb krém, púder és egy visszafogott pirosító. A szemöldök formázáshoz egy ilyen paletta nagyon praktikus, ha gyakran változtatsz hajszínt. Így nem kell mindig új ceruzákat venned. :) Ráadásul sablon és különböző kellékek is vannak benne. :) 
Ha hosszú napra készülsz, nem árt, ha szemhéjalapozót is használsz. Én egy ragyogó szemhéjpúdert választottam most, amit az egész szemhéjadra vigyél fel és satírozd el a széleken. Ezután jöhet egy cicás tusvonal, egy kis szemceruza a szempillák tövébe, amit a külső szemzugnál, alul el is satírozhatsz picit. Egy kis spirál és egy jó ajakápoló befejezésül, vagy bevállalósaknak egy szép vörös rúzs. Utóbbinál ne felejts el, hogy csak ápolt ajkakon mutat jól. ;)


Bohém 


Ez a te szetted, ha szereted a cuki, bohém, kényelmes összeállításokat. Egy koptatott-szaggatott farmert kapott maga mellé ez a pulcsi. Extra melengetésnek, pedig egy szőrös mellényt. A fekete bakancs és a bordó táska jól kiegészítik egymást. Az olyan sapkák, amiknek füle van, most nagyon divatosak, én most egy édi baglyosat választottam. Az olyan gyűrűk, amiket az ujjad különböző részein viselhetsz szintén nagyon trendik, ezért illesztettem egy ilyen szettet az összeállításba. Egy édes, cukorkás parfüm és egy bordós-barna lakk szerintem szuper választás ehhez a szetthez, ai egyébként szerintem tökéletes egy mozis vagy kávézós délutánhoz. :)
Én egy barnás-bronzos füstös szemet készítenék ehhez a szetthez, visszafogott szájfénnyel és élénk pirosítóval. 
Frizura tekintetében szerintem bármi illik hozzá. Sima, egyenes haj, laza hullámok vagy egy cuki fishtail-fonat. :) 


Nektek melyik szett tetszik leginkább? Van mintás pulcsitok? Ha igen, hogyan viselitek legszívesebben? :)

Megjegyzések

  1. Nekem nagyon tetszenek ezek a pulcsik (kivéve a leopárd-mintás), nagyon szeretem a télies- havas mintákat :)

    VálaszTörlés
  2. Ugyanolyan leopárdmintás pulcsim van! :D De így még nem viseltem csak farmerral. Viszont nagyon tetszik így is szóval kipróbálom majd szoknyával is tuti. :)

    VálaszTörlés
  3. Az első szett nagyon én vagyok, az tetszik a legjobban, meg talán ha jól számoltam a 4. képen a szövetkabát *-*

    VálaszTörlés
  4. A leopárdmintás kivételével az összes pulcsi tetszik. Szettek közül a téli hangulat a kedvencem :).

    VálaszTörlés
  5. De jó kis pulcsik és szettek :) Talán a 2-es tetszik legjobban, de a téli, a bohém és a vagány is jöhet :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a téli hangulatos tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)