Közvélemény kutatás

Sziasztok! :) Szeretném az oldalt picit érdekesebbé, jobbá, tartalmasabbá tenni, de ehhez szükségem van a ti segítségetekre, elvégre nektek készül. Nagyon-nagyon hálás lennék, ha az alábbi néhány kérdésre-gondolatra válaszolnátok, akkor is ha egyébként nem szoktatok írni az egyes bejegyzésekhez. Mindenki véleménye érdekel és számít. :) 
Viszont ha nem tudtok időt szánni erre most, akkor a jobb oldalon láthattok egy kis szavazós-közvélemény kutatást, már az is nagy segítség lenne, ha ezt kitöltenétek. :)

1. A blog kinézete - Elégedettek vagytok vele? Szerintetek mi hiányzik róla? Vagy mi az ami nem kellene rá? Az oldalsáv szerintetek mennyire praktikus elrendezés és tartalom szempontjából? 

2. A tartalom, ami a legfontosabb - Sokszor hallom tőletek, hogy szeretnétek személyesebb, tartalmasabb posztokat, aztán 1-2-3 óra munka után, amikor felkerül a blogra, valahogy mégsem érzem azt, hogy erre tényleg akkor igény van, legalábbis a visszajelzések alapján, mert sokszor csak 2-3 ember ír. Szóval mi az amiről tényleg szívesen olvasnátok? Mik azok a bejegyzések amiket szerettek vagy amik számotokra annyira nem érdekesek? 

3. Smink és outfit - Tudom, hogy ezt várják a legtöbben, de aki hasonló blogot ír és hasonló témában, az biztosan tudja, hogy ezekhez bizony idő is kell, plusz ember aki fotóz, plusz fényviszonyok. Nem akarok mentegetőzni, hogy ezért nem vagy azért nem csak már úgy érzem túlléptem azon, hogy a tükörben magamat fotózzam. De igyekszem erre is megoldást találni. :) Szóval ezzel kapcsolatban a kérdésem: Milyen outfitet és sminket látnátok szívesen a blogon? 

4. Inspiráció - Anno az inspirációs és lakberendezős bejegyzéseket kértétek nagyon sokan, aztán valahogy ezeknél is azt kezdtem érezni hogy egyre kevesebb embert érdekel. Erről mi a véleményetek? Rosszul csinálok valamit? Vagy nem tetszenek a képek? Vagy csak simán unjátok? 

5. Személyes témák - Itt eléggé meg vagyok lőve, mert nem igazán tudom, hogy miről írhatnék. :) Az egy napom bejegyzés tervbe van véve. Nem szerettem volna pl. évértékelős vagy 2014-es terves bejegyzést, mert szinte minden 2. oldalon ezeket látni.Egy szó mint száz, milyen személyesebb bejegyzést látnátok szívesen a blogon?

6. Polyvore - Ezzel kapcsolatban is vegyesek az érzelmeim, mert egyrészt sokszor kértek konkrét bejegyzéseket, szetteket, népszerűek a "how to wear" és hasonló rovatok, de visszajelzést itt sem nagyon kapok. Szóval ezekről mi a véleményetek? Szeretitek a Fashion Art? Nap Szettje, stb... bejegyzéseket? 

Remélem szántok néhány percet ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására, mert tényleg sokat jelentene nekem és érdekel az őszinte véleményetek. :) Ha valamit nem írtam fent, de ti fontosnak találjátok, várom az egyéb ötleteket, észrevételeket is. :) 

Köszönöm szépen előre is és szép estét mindenkinek! :)

Megjegyzések

  1. 1. Nekem tetszik a téma és z elrendezés is. Nem jut olyan eszembe amit hiányolnék.
    2.Én igazából minden bejegyzésedet meg szoktam nézni, és szeretem is őket. Általában írni is szoktam :)
    3. Én szívesen látnék egyszerű hétköznapi és alkalmi sminkeket is. A fotózás tényleg nem egyszerű :/ Tudom irigyelni azokat akik profin fotózzák magukat :D
    4. Nagyon szeretem az inspirációs posztokat, imádok gyönyörű képeket nézegetni. Szerintem inkább a mennyiséggel van probléma, mert én mire végignézem annyi jót látok, hogy mindegyiknél eszembe jut valami amit írnék rá, de mire végigérek elfelejtem, hogy mihez mit akartam. Ilyenkor nézem végig elölről :D
    5. Engem érdekelne, hogy milyen egy napod :), de a személyes posztokról azt gondolom, hogy mindenki annyit oszt meg az olvasókkal, amennyit úgy érez, hogy az neki még belefér. Szívesen olvasok rólad, de csak annyit amennyit Te tényleg mutatni akarsz :)
    6. Szívesen megnézem az összeállításaidat, mert szerintem remek érzékkel válogatod össze a szetteket. :)

    Igazából én sem értem, hogy miért írnak/írunk kevesen neked. Szerintem jó a blogod, nekem nagyon tetszik, sőt Te voltál az első akit elkezdtem olvasni. :) Nekem sokszor van, hogy este jut csak időm blogot olvasni, és sokszor elfelejtek írni, meg olyan sok minden van amit még gyorsan meg akarok nézni, hogy lemarad :(

    VálaszTörlés
  2. 1. Szerintem jól van így, ahogy van. Mindent meg lehet rajta találni, jól kivehetően.
    2. Én szeretem a személyes bejegyzéseket, a fotónaplókat. Szívesen olvasnám "az egy napom" című bejegyzést is. Nagyon szeretem a "hasznos" bejegyzéseket és a tippeket is (How to wear, vásárlási- spórolási tippek, must have és kívánságlisták, tavaly a 2013-as újévi fogadalmak stb.). Nem személyes, de a haul posztokat is szeretem.
    3. Mindegyik smink és outfit érdekel, hétköznapra és alkalomra való egyaránt. De nekem pl. nehezen megy a sminkelés, nincs, segítsen, szóval lehetne kezdőknek való sminkeket is mutatni, ha lehetséges :).
    4. Szeretem az inspirációkat, főleg a tájképeket, és az is tetszik, hogy megjegyzések is vannak alattuk. Nekem ez a rovat is tetszik úgy, ahogy van.
    5. Bármi, amit publikusnak tartasz. Pl.: élménybeszámolók, vélemény valamiről, gondolatok, érzések...
    6. Ezt a rovatot is érdeklődéssel olvasom. Semmi kifogásolhatót nem találok benne. Maximum annyi, hogy többször lehetne "Nap szettje" poszt, és így különböző stílusokra bontva (romantikus, kényelmes, randis, sulis-munkás), de ehhez ugyebár megint csak több idő kéne. De hangsúlyozom, nekem megfelel így, ahogy van, de azért mégis megpróbáltam valami tanácsot adni, hogy ne csak helyeseljek :D.

    Azt hiszem, én sokat nem segítettem, nem igazán szolgálhattam építő jellegű kritikákkal, mert én összességében meg vagyok elégedve az oldallal. A tesztek és a körmös bejegyzések nem mindig kötnek le, de ezekből úgyis ritkán van, úgyhogy mindegy.

    VálaszTörlés
  3. Ja, és nagyon szeretem még a TAG-eket is!

    VálaszTörlés
  4. Helló!
    A blog háttere nekem nagyon tetszik,viszont a fejléc nem,szerintem ez a fejléc nem passzol hozzád.Az oldalsáv szintén nagyon jó.Személyes posztokkal kapcsolatban,te döntsd el.Az inspirációs bejegyzéseket szeretem,a Polyvore-s bejegyzéseidet is szeretem.A körmös bejegyzések is tetszettek.

    VálaszTörlés
  5. 1. Nekem tetszik a blog kinézete. Ugyan számomra kicsit szürke a háttér, de ez már az én egyéni problémám, hogy nem szeretem a szürke színt, nyilván nem ez a lényeg ezesetben :-)
    2. Számomra azok jelentik a személyes bejegyzést, amikor valóban Rólad, Veled kapcsolatos bejegyzést láthatok. Mindig megnézem az összes bejegyzést, de sokszor inkább azokhoz kommentelek, ahol pl a Te sminkes dolgaidról van szó, vagy saját frizurás bejegyzés. Nem feltétlenül kell kitárulkozni a blogon túlzottan, ha nem akarsz - szerintem legalábbis.
    3. Hasonlóak a problémáim Nekem is, így ezt a pontot teljes mértékben meg tudom érteni. Szerintem nem kell minden nap ilyesmit fotózni, elég ha pl hétvégén egy-egy sminket vagy ruhaösszeállítást lefotóztatsz egy családtagoddal/pároddal és máris van néhány iylen bejegyzésed. Én is valami ilyesmit tervezek, mert kizárt, hogy reggelente én a sminkemet fotózgassam :-)
    4. Én nem unom, csak nem mindig van időm megjegyzést írni vagy épp azon kívül, hogy tök jók, nem tudok mit hozzáfűzni, ilyenkor meg nem feltétlenül írok. A hétfői inspirációs bejegyzéseket én pl kifejezetten kedvelem, jól jönnek ezek hétfő délelőtt :-)
    5. Megértem, hogy nem akarsz mindig olyan bejegyzést, mint amit mások is készítenek, ettől függetlenül engem, mint olvasót érdekelnek azok a témák is, amelyeket minden második oldalon is látni (pl 2014-es terves bejegyzés). Nyilván nem kell ugyanazokat a TAG-eket kitölteni, amikor végigfut egy a blogvilágon, de szerintem nem baj, ha néha Te is beállsz a sorba. Én személy szerint a 25. Catrice és Essence trendkiadásos bejegyzést már meg sem nyitom, mert láttam már egyszer és ehhez nem túl sok plusz információt tud hozzáadni a blogger. Viszont egy 2014-es terves bejegyzés (csak hogy a példánál maradjak) viszont mindenkinél érdekel, mert nyilván nem ugyanazokat a dolgokat találom benne.
    6. Ezek tipikusan azok a bejegyzések, amelyekkel Neked nyilván sok munkát volt, én viszont kicsit személytelennek érzem. Én jobb szeretem az összeállításokat élő embereken látni, úgy valahogy sokkal élettelibb a dolog - ezért nem szoktam túl sűrűn hozzászólni. megnézni megnézem, de nem érzem, hogy túl sokat hozzá tudok adni a témához (kivéve ha nagyon tetszik a főszereplő ruha).

    No azt hiszem elég kimerítő válaszokat adtam :-P

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszik az oldal elrendezése, a színek is jók, viszont a fejlécet nem tudom hova tenni, szerintem nem illik hozzád, annyira kislányos. Az inspirációs képeid mindig tükrözik azt, amilyen szerintem valójában vagy, ezt már írtam is neked korábban, szóval ezt a két dolgot nem tudom összeegyeztetni :)
    Én tageket csak akkor szeretek olvasni, ha képek is vannak beszúrva hozzá, sokszor megrémít a sok szöveg :D de szerencsére te kép párti blogger vagy :)
    Én jobban örülnék kicsit több tesztnek, véleménynek.
    De szerintem ne forogj azon, hogy kevesen írnak kommentet, ez nem jelenti azt, hogy baj van az oldaladdal vagy veled, egyszerűen csak lusták vagyunk :D

    VálaszTörlés
  7. A fejléc nekem is furcsa, színvilágban se nagyon passzol a blog hátteréhez.

    Az oldalsávban mindent meg lehet találni, de létezik kereső is :P

    Az inspirációs képes bejegyzéseknél tényleg rengeteg egy képanyag, én kevesebbet válogatnék. Az egy-egy mondatos szövegek is furcsán hatnak néha.

    Kommentár: én csak azokhoz a bejegyzésekhez írok, amihez van valami hozzáfűznivalóm, véleményem, kérdésem, javaslatom amit meg akarok osztani. Az olyan kommenteknek, hogy "Ez jó" szerintem nincsen tartalmuk.

    VálaszTörlés
  8. Nekem valamiért lassan tölt be, de ez lehet az én gépem hibája :)

    Az angol szöveges képekhez néha mehetne fordítás is. Bár tudok egy kicsit angolul, de sokszor lusta vagyok elolvasni az idegen nyelvű szöveget :D

    Kommentet én is csak akkor írok, ha annak értelme, és nem sietek :D

    Kicsit tényleg sok az inspirációs kép :)

    Azt hiszem ennyi :)

    Ja, több könyves témát :p Meg filmeset. Pl. miket olvastál/néztél, tetszett/nem tetszett. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)