Maybelline Master Smoky szemceruza teszt


Jó szemceruzát találni szerintem legalább olyan nehéz, mint jó szemhéjtust. Nem elég puha, vagy túl puha. Nem elég pigmentált, nem precíz, gyorsan lekopik, maszatolódik, mászik, irritál, blaaah... szerintem mindenki találkozott már ilyenekkel. Olyan szemceruzát meg pláne nehéz találni, ami akár több funkciót is képes ellátni, legyen az vízvonalra, szempillák vonalába, tusvonalra vagy alapnak történő felvitel.
Én szerettem volna egy ilyet, lássuk a Maybelline Master Smoky beváltotta e a hozzá fűzött reményeket. ;)
A teljes bejegyzésért katt a linkre. :)




 Maga a szemceruza inkább jumbo méret. Ez viszont nem teszi kényelmetlenné a használatát. A csomagolás egyszerű, fekete-fehér. Az oldalán instrukciókkal. Magát a ceruza felét és a satírozó részét is kupak védi, ami szerintem külön pozitívum. :)


 Én a Smoky Black árnyalatot választottam.


Maga a ceruza eredetiben sem túl hegyes, de ettől függetlenül nem nehéz fele precízen vonalat húzni. Én egyébként főleg a vízvonalra, a szempillák vonalára használom, épp ezért nem szeretem túlságosan kihegyezni, amilyen ügyes vagyok tuti megszúrnám magam vele. XD


A satírozó vége különösen jó minőségű, nem az a kemény gumis, hanem inkább szivacsos, ettől szépen el lehet vele maszatolni a festéket.


Vízvonalra szuperül működik, krémes, de nagyon tartós, 1-2 áthúzással sötét, intenzív fekete színt kapunk. Satírozva szinte szemhéjpúdernek hat. Alapnak csak egyszer használtam, de úgy is bevált, öt órát simán kibírt, anélkül, hogy maszatolódott vagy csíkba ült volna a festék fölötte. Tusvonalnak sem rossz, de bevallom, én meg sem próbáltam direkt felvinni, inkább egy ecsettel kentem fel. Nekem ahhoz még hegyezve is bumszli.


A tartósságát tekintve szerintem nagyon jó, 6 órát bír rajtam átlagban, ehhez képest a Miss Sporty szemcerkám kb. 3-4 órát bírt, utána újra kellett festenem.

Összegzés: Szuper multifunkciós termék, szín intenzív a színe, nem irritál, tartós. Ha valakit nem zavar, hogy vastagabb a mérete, akkor szerintem szuper táskába dobós, utazós darab. :) A nagyon jó minőségű maszatoló-pufiért plusz pont jár. Barna és kék színben is kapható, legalábbis én ezekkel találkoztam. Az ára 2000Ft alatt van. :)

Értékelés: 5/5

Nekem nagyon bevált, ő az abszolút kedvenc szemceruzám. :)

Megjegyzések

  1. Nekem barnából kell másik. Essece van, de túl kemény. A vízvonalra főleg nem jó.
    Picit lehetne olcsóbb azért.

    VálaszTörlés
  2. Jól hangzik, ha elfogyott a mostani fekete szemceruzám, lehet ezt veszem majd meg. Köszi a tippet!

    VálaszTörlés
  3. Jól hangzik, bár én most kezdtem el használni a Max Factor-os ceruzámat és eddig bejött :)

    VálaszTörlés
  4. Piros, szerintem érdemes figyelni az akciókat, a Rossmann-ban gyakran van Maybelline kedvezmény és a kuponos akcióknál is mindig van Maybelline kupon, akkor szuper áron lehet megvenni. :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom a satírozó véggel ellátott szemceruzákat, ez is jónak ígérkezik :)

    VálaszTörlés
  6. Ezt tüzetesebben szemügyre veszem holnap a drogériában. Nekem ilyen csavarhatós van. Valahogy nem követem a szemcerkák fejlődését, úgyhogy nekem ez újdonság volt :)

    VálaszTörlés
  7. Nem volt szimpatikus a mérete miatt. De lehet megnézem közelebbről is ;)

    VálaszTörlés
  8. Nekem kékben van meg de ritkán használom.

    VálaszTörlés
  9. Tesómnak ilyen van és imádja.:)
    Lehet beszerzek én is egyet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)