Napi Cukiság

 
Beauty product

Beauty product   (clipped to polyvore.com)


Az Arts Collection paletták közül, ő az akibe még belefutottam a minap egy kis, eldugott Rossmann-ban. Ha szerencsétek van, még lecsaphattok rá. ;) Talán ő a kevésbé népszerűbb, de szerintem csodás színei vannak, én sokat hezitáltam, hogy melyiket vegyem meg. :D A testvérkéjét meg is nyerhetitek nálam, a jelentkezéshez katt ide! ;)
Mit szóltok ehhez a palettához? Esetleg megvette valaki? :)

Megjegyzések

  1. A másik jobban tetszik, de azért ez is cuki és nem dobnám vissza, ha megdobnának vele :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem őt sikerült megvennem mert a másik már elfogyott. Szeretem mert szépek a színei főleg a barnát használom meg a fölötte lévőt és a pirosítót. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez tényleg nagyon szép kár,hogy a hozzám közeli rossmannban nincs ilyen :/

    VálaszTörlés
  4. Tényleg szép, kár, hogy nálunk a Rossmannban nincs Catrice :-(

    VálaszTörlés
  5. Mindkettő szép, de a tesó jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  6. Szép csak én olyan balfék vagyok, hogy nem tudnám kihasználni. Félek kipróbálni a pirosítókat. Még sosem használtam. Meg félek a zöld színektől is. Egy halvány stiftes gyöngyház zöld festékem van csak.
    Neked mi a véleményed arról, ha egyetlen színnel van festve csak a szemhéj?

    VálaszTörlés
  7. Piros, szerintem nem rossz, ha pl. szépen el vannak satírozva a szélek. De én szeretek minimum két színt használni, egy világosat a belső szemzugba és a szemöldökcsontra, egy sötétet a szemem külső részére. Aztán egy kis satírozás, szemcerka, tusvonal, spirál és már meg is vagyok. :) Max 5 perc. :)

    VálaszTörlés
  8. Annyira szépek ezek a paletták! :)

    VálaszTörlés
  9. Nálunk nincs Catrice pedig annyira szeretem a márkát.:(
    Amúgy nagyon szépek.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)