NOTD - Petrol


Amikor először megláttam ezt a lakkot egy másik blogon, azonnal tudtam, hogy nekem kell ez a szín. A S-he Stylezone 311 árnyalatáról (komolyan ennyire megerőltető lenne fantázianevet adni a színeknek -.-) van szó, ami egy csodál metálos teal-petrol árnyalat.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan teljesített élesben, a lenti linkre kattintva megtudhatjátok. :)



 A lakk a megszokott cicoma nélküli csomagolást kapta, ami nekem egy picit nehézkes, de lehet csak azért, mert szokatlan számomra a szögletes üveg. Az ecsettel én nem vagyok kibékülve, borzasztóan sok festéket vesz fel és nehéz vele precízen, egyenletesen festeni.


 Maga a szín csodás, szinte minden fényviszonyban más árnyalatokat mutat. Két rétegben tökéletesen fed, a száradási idő a második réteg után kb. 10 perc.


 Viszont ez is, mint az ősszel vásárolt testvére, furcsán hólyagosra szárad helyenként.


 A színe szerintem egyszerűen mesés, mióta megvettem, csak ezt viseltem. :) A tartósságára sem lehet panasz, 4 napot simán kibír.


Nekem nagyon tetszik, bár a kis bubikkal nem vagyok kibékülve, de talán egy top coattal azt is meg lehet gyógyítani. Most azon gondolkozom, hogy beszerzek egy matt fedőlakkot, mert szerintem azzal csodál lenne. Tudtok ajánlani valami szuper mattító lakkot? :)

Értékelés: 5/4

Gyönyörű szín, de sajnos a hólyagocskák vagy bubik miatt le kell vonnom egy pontot.


Mit szóltok hozzá? Van S-he lakkotok? :)

Megjegyzések

  1. A színe tényleg szép, de hasonló (ha nem ugyanilyen) van a Kallosnál is, ami nem lesz bubis száradás után.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van, de tényleg nem túl szépek a hólyagok :( Kár érte. A csomagolást én sem szeretem, nem kényelmes fogni a kupakot :(

    VálaszTörlés
  3. Nekem is van egy She lakkom ami hólyagosra szárad. Úgy tűnik ez minden lakkjuk hibája.
    Ez az N biztos valami Kallos promóter mert minden blogon az ő termékeiket reklámozza. XD Hol sampont hol lakkot hol balzsamot. :D

    VálaszTörlés
  4. Szép szine van :)

    VálaszTörlés
  5. A színe tényleg gyönyörű, de sajnos én nem vagyok jóban a s-he termékeivel egy ideje...:/

    VálaszTörlés
  6. Kedves Boglár!

    Emberre nem használjuk azt a szót, hogy "ez". A személyes névmás amit kerestél, az "ő".

    A feltételezést köszönöm, de nem vagyok a Kallos promótere, és nem is támogatnak semmivel. Amikor terméket ajánlok tőlük, a személyes tapasztalataimat osztom meg. Nem értem egyébként miért akkora bűn, ha felhívom a figyelmet egy magyar márkára, amelynek néhány terméke vetekszik a nagyobb és híresebb kozmetikumok gyártóival.

    Üdv, N.

    VálaszTörlés
  7. Csodás ez a szín! Még sose vettem SHe lakkot, de ha vennék, akkor tuti ez lenne az a lakk :)

    VálaszTörlés
  8. Szépe ez a szín,de már van hasonlóm,ha elfogy akkor talán lecsekkolom. Nekem a NYC matt fedőlakkja van meg és nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  9. Régebben leírtam a márka iránti érzéseimmet. Nem teszem ismét.
    " N " : az a lakk megvan nekem. Csodálatodon osztozom. Az első Kallos lakkom 620 forint volt és meglepi volt, hogy a többi már olcsó.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)