SOTW - Little Nude Dress

SOTW



A heti Style Of The Week rovatban ezúttal a nude rucik kerülnek reflektorfénybe, mert szerintem ezek is legalább olyan fontosak egy nő gardróbjában mint a kis fekete ruha. Minden bőrszínhez találhatunk megfelelő árnyalatot és stílusokból is végtelen a választék. A fekete ruciban lehetsz klasszikus, dögös, vamp, de a nude ruhácskádban igazi hercegnőnek, angol kisasszonynak, vagy törékeny balerinának érezheted magad. Ha teltebb az alakod, akkor se riadj vissza tőlük, az A vonalú, derék és csípő részen szélesedő szoknyájú ruhák neked is jól állnak. Pl. első sor 4.
Viselheted őket fekete kiegészítőkkel is, pasztell színekkel, arannyal-ezüsttel, földszínekkel és a nude más árnyalataival is. :)


Van a ruhatáratokban ilyen ruha? Ha nincs, akkor szeretnétek? Melyik a kedvencetek a képről? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon csinosak ezek a ruhák! :-)
    Nehéz közülük választani mert mindegyik tetszik, talán az utolsó kettő a kedvencem

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem az ilyen színű ruhákat. Innen a jobb felső sarokban lévő pánt nélküli a kedvencem, de mindegyik darabot elfogadnám az első sorból.

    VálaszTörlés
  3. Van egy csodás nude H&M ruhám, imádom! <3
    Innen a 2. sor harmadik darabja tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Nincs ilyen ruhám. Mikor lett volna alkalmam megvenni, nem mertem, mondván biztos nekem nem állna jól.

    VálaszTörlés
  5. Nekem az alsó sor középsője tetszik a legjobban. Nincs ilyen ruhám, valahogy mindig ha találok valami csini rucit mindig azon gondolkozok, hogy de hova venném fel. Persze mikor menni kéne valahova, mindig jön a para, h mit vegyek fel... :/ Úgyhogy elhatároztam, hogy ha látok valami szép darabot a leárazásokon, akkor megveszem :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)