Yves Saint Laurent "City Drive-Arty" paletta teszt


Ebben a bejegyzésben a karácsonyra kapott YSL négyes szemhéjpúder palettát mutatom be nektek. A paletta az őszi limitált kollekció egyik darabja és már az első fotók láttán erőteljes sóvárgást váltott ki belőlem. Mondanom sem kell, hogy elállt a szívverésem, amikor kinyitottam a kis dobozt. :D
Ha kíváncsiak vagytok, hogyan teljesít a paletta, akkor a linkre kattintva megnézhetitek a teljes bejegyzést. :)



A szemhéjfestéket egy elegáns, arany színű dobozka rejti, ahogy az összes YSL terméket. Ezen minden fontos információt megtalálunk. :)


 Egyébként magát a dobozt és a palettát is egy rémálom fotózni, a tükröződés miatt. :D


Az új YSL négyesek, mint ez a limitált kollekció szárazon és nedvesen is használhatóak, ehhez útmutatót is találunk a hátoldalon.


 Maga a paletta aranya színű, pink háttérrel, ami kiadja az Yves Saint Laurent feliratot. (A márka különösen kedves a szívemnek, mert a híres tervezőről szóló filmben az egyik kedvenc színészem Gaspard Ulliel játssza a főszerepet). A paletta brutálisan gyűjti az ujjlenyomatokat, ezért én általában a dobozában tartom. Nagyon jól záródik, de egyszerű kinyitni is.


A hátoldala, szintén lehetetlen normálisan fotózni. :D


 A palettához egy nagyon jó minőségű tükör is tartozik és két dupla applikátor az egyik a száraz, a másik a nedves felvitelhez. Az egyik, hegyes applikátorral tusként is felvihetőek a nedves színek.


 A belső csomagolás is a márkához hűen nagyon igényes. Az applikátorok alatti rész rácsos, ez meggátolja, hogy a lepotyogó szemhéjpúder összegyűljön a palettában és gondolom a szemhéjpúderek száradását is elősegíti ha vizesen használjuk őket.


 A szemhéjpúderek porzása minimális, de ez sajnos a fekete műanyag panelben mégis szembetűnő. A felső két szín egy csodás, leírhatatlan csillámos kék szín, ami a kék minden árnyalatát tartalmazza. A mellette lévő egy lilás-rózsaszínes-kékes színben irizáló (bár ez leginkább élőben látszik) ezüst árnyalat.


 Alul egy sárgás-zöldes arany csillámos neon színt és egy ezüst csillámos grafit árnyalatot találunk.


 Mindegyik szín nagyon különleges.


 A felső sorban alap nélkül, az alsó sorban alappal láthatjátok a színeket, amiket szárazon vittem fel, egyetlen húzással.


 Alap és alap nélkül alig van eltérés. Csodásan pigmentált színek, nem porzanak, nem potyognak.


 Szabadban.


Napfénynél. Az ezüst itt kel életre igazán.


 Itt nedvesen, alap nélkül vittem fel a színeket, egyetlen húzással. A festékek így, krémes szemhéjpúderrá változnak. A grafit szín elmélyül, ezüstös fekete lesz belőle.


 A kedvencem így egyértelműen a kék, annyira csodás, különleges szín.


 Száradás után (kb. 1 perc) szinte lerobbanthatatlanok, nem porzanak, nem kenődnek el. Alig tudtam lemosni őket.


Szerintem olyan színeket tartalmaz, amik egész évben kihasználhatóak, ár én inkább bulizós vagy alkalmi sminkeket tudok velük elképzelni.

Összegzés: Fantasztikus paletta, csodás színekkel, nem okozott csalódást, alap nélkül és alappal is ugyanolyan szépek a színek, nedvesen pedig szinte robbannak. Általában vannak fenntartásaim a dizájner márkák sminktermékei iránt, de ezzel kapcsolatban nem tudok negatívumot említeni, talán csak azt, hogy rémesen gyűjti az ujjlenyomatokat. :D

Értékelés: 5/5

Most vonjak le pontot az ujjlenyomatok vagy a tükröződés miatt? Ugyan már! :D Engem elsősorban maguk a festékek érdekeltek, azok pedig zseniálisak. :)


Mit szóltok hozzá? Melyik szín a legszebb szerintetek? Próbáltatok már valamilyen terméket a YSL-től? :)

Megjegyzések

  1. Nekem a kék és a zöld szín annyira nem tetszik (illetve pontosítok, nem tudnám őket a sminkembe építeni), viszont a szürkék már annál inkább. :)

    (Ps: beszereztem a szürke Color Tattoot is, nincs megállás. :D)

    VálaszTörlés
  2. Valóban különleges kis paletta, nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép paletta, igazán ügyes Jézuskád van ;) Annak ellenére is nagyon tetszik, hogy nem igazán az én színeim.

    VálaszTörlés
  4. .nekem meg foleg a sargas es a kek szin tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép paletta, egyedi szinekkel :) Elfogadnám :D

    VálaszTörlés
  6. Szép valóban, pedig nem szeretem a kéket a szememen.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)