A nap szettje

Hétvégére egész kellemes időt jósolnak, így egy olyan szettet hoztam nektek, ami kényelmes, de csini és csajos egyben, amiben tudtok kirándulni vagy sétálni egyet, közben pedig szuperül fogtok kinézni. ;)
A szetthez passzoló smink megálmodásakor pedig 90%-ban kiárusított, kifutó termékeket illesztettem az összeállításba. :)

romantic yet edgy



A szett alapja a kedvenc farmerod legyen, ami persze szuperkényelmes darab és úgy áll. mintha rád öntötték volna. ;) Én egy virágos pulcsit választottam hozzá, ami alá persze nem árt egy basic felső sem. A kivehető béléses dzseki praktikus darab, hiszen fagypont idején de 10-15 fok körül is viselheted.
Kényelmes bakancsot és cuki hátizsákot választottam a szetthez. Utóbbi nemcsak nagyon divatos, de praktikus is. :)
Az aranyos sapka és a kesztyű is kötelező darab még. Kiegészítőnek egy olyan fülbevalót választottam amin hasonló minta van, amilyen a pulcsin is. :)
Ne feledkezz meg a kézkrémről sem, ha hosszabb időre elmész otthonról. ;) Én most kókuszosat választottam, mivel a szetthez kinézett parfüm is az.
Én ehhez az összeállításhoz valami egyszerű de mutatós manit képzelek el. Egy rózsaszínes vagy nude lakkot feldobva egy-két díszítőkővel. :)

A smink amit a szetthez elképzeltem nagyon egyszerű, de csini. :)
Használj bb krémet és átlátszó púdert, ha nem muszáj a korrektort hagyd ki most. Jöhet egy szép pirosító. A szemedre a képen látható négyes (vagy ahhoz hasonló árnyalatok) a legvilágosabb kerüljön a szemed belső részére, a középső pedig a középső és külső részére. A legsötétebb színnel füstösítsd a sminket. Alaposan satírozd el a széleket. Az alsó, külső szempillarészre a legsötétebb szín kerüljön, még a szemöldökcsontodra, highlightnak az átlátszó púdert vidd fel.
Emeld ki a szemöldököd, majd húzd ki a szemed fekete szemceruzával. Jöhet egy kis spirál és egy szép, üde ajakszín. ;) Készen is vagy. :)

Ha frizurát kéne választanom a szetthez én tutira valamilyen oldalfonatot választanék. Ti mit gondoltok? :)


Mit szóltok ehhez a szetthez? Hétvégére terveztek valamilyen programot? :)

Megjegyzések

  1. A füli és sapi kivételével tetszik. Szeretem a bakancsokat és a hátizsákokat.
    Hétvégére? Hmm: festés, festés, festés. Elméletileg, de a gyerek még átírhatja.

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez nagyon tetszik. :) Már egy kicsit tavaszias ;)

    VálaszTörlés
  3. A szett minden darabja tetszik, de a virágos pulóver különösen :).

    VálaszTörlés
  4. A virágos pulúvert imádom.:)

    VálaszTörlés
  5. A pulcsi!!! Totális szerelem. Rám munka vár, de most már muszáj volt rosszalkodnom egy kis blogolvasással :-)

    VálaszTörlés
  6. A catrice szemhéjpúdert megvettem és nagyon szeretem a rózsaszínt én arcpirosítónak is használom. A pulcsi nagyon tetszik még.

    VálaszTörlés
  7. a pulcsi a kedvencem :) tetszik nagyon

    VálaszTörlés
  8. Az a pulóver!<3 Imádom!*.*
    Egyedül a dzseki nem tetszik, de amúgy minden szuper! (:
    Ügyes vagy!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)