2014. február 13., csütörtök

COTW (A hét színe) - Mauve

COTWA hét színének ezúttal ezt a mályvás lila árnyalatot választottam. Szerintem olyan szín, amit az év minden szakában lehet viselni, hiszen egyrészt pasztelles árnyalatát, tehát tökéletes a melegebb hónapokra is, másrészt pedig van benne egy kis jeges beütés is.
Szuperül kombinálható ezüsttel, a lila többi árnyalatával, rózsaszínnel, fehérrel, feketével, nude színekkel és a farmerszínnel is.

Nektek tetszik ez az árnyalat? Válasszatok három kedvencet a képről! :)

Nekem a masnis Kate Spade táska, a fölötte lévő Essie lakk és az alatta csücsülő Burberry virágos clutch tetszik legjobban. :)

9 megjegyzés:

 1. Carvela Kurt Geiger Lord Silver szerelem!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű ez a szín, imádom mindenben!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szeretem ezt az árnyalatot!!!!!A mmasnitlan magassarkú, a nagy köves karkötő, a...NEM TUDOK HÁRMAT VÁLASZTANI!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép ez szín! És nem vagyok képes választani :D

  VálaszTörlés
 5. Kate Spade táska <3 és a lakkok :)

  VálaszTörlés
 6. Szerintem is szép szín. Szuper poszt:) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 7. Levendula színű cipő (nem a masnis), sál, csipkés top :).

  VálaszTörlés
 8. Miatához hasonlóan nekem is a csipkés top jön be, no meg a levendula színű cipő. De harmadiknak a kis burverry táskát választanám. Egyébként tegnap kaptam egy hasonló színű pulvsit és imádom. Bár szerintem felhasználom a most indult vállalkozásomnál. Tényleg, te hány éves vagy? Nem szeretnél mondjuk webshopot indítani?
  Www.presenceblogging.wordpress.com

  VálaszTörlés
 9. Szép szín.
  Masnis táska, masni nélküli cipő és A sál.

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...