Haul (Tally Weijl, Yankee Candle, Essence, Catrice)

Igen, megint egy Haul. :D Mindenképpen ki szerettem volna még használni a leárazások utolsó hullámát, mert ilyenkor egy kis szerencsével szuper áron lehet kincseket találni. Persze sok már a hibás árú és a legtöbb esetben, ami tetszene, abból már nincs méret, de néha azért sikerül kifogni a jó vételeket. :)
Sajnos Győrben továbbra sem tették még ki a Catrice újdonságokat az Árkádban és trendkiadások sem voltak, de a kifutó termékek közül még sikerült elcsípnem olyan dolgokat, amiket nagyon szerettem volna.
Valamint néhány Yankee Candle tartot is beszereztem, a tavaszi hangulat megteremtéséhez.


Nagyon szeretem a kockás ingeket, főleg az oversize fazonokat, amiket cicanacival is lehet hordani, vagy lazán csak egy póló fölé. Ez az ing nem kifejezetten oversize, de egyel nagyobb méretben vettem meg, így kedvem szerintem viselhetem majd.
Hasonló kockás inget vettem Szivinek a New Yorkerben, így össze tudunk majd öltözni. :D

Ha kíváncsiak vagytok a többi zsákmányra is, kattintsatok a lenti linkre! :)





Ezzel a kesztyűvel már ősz óta szemezgettem, de mivel tudtam, hogy karácsonyra kapok majd egy bőrkesztyűt így nem vettem meg. Az eredeti ára 5000Ft volt, majd később féláron lehetett volna megvenni és két hete majdnem el is hoztam, de aztán valamilyen megérzés miatt végül otthagytam. :D Pedig szükségem lett volna rá, mert hétköznapokon nem szívesen hordtam a Roeckl kesztyűmet, mert volt már rá példa, hogy elhagytam a kesztyűimet buszon, szórakozóhelyen, moziban, stb.
Lényeg a lényeg, most kemény 600Ft-ért vettem meg így baromi büszke vagyok magamra. :D Ráadásul mennyire cukker már a masnikkal?! :D Majdnem elhoztam egy szegecses brutál pirosat is, de végül lebeszéltem róla magam. :D Egyébként szinte minden sál, sapka és kesztyű 900-600Ft-ra volt árazva.

A másik szerzeményem egy harisnya volt, a csomagolásán láthatjátok milyen. Imádom, szeretem a Tally harisnyáit, nagyon kényelmesek és szuper a minőségük is. Ő is 600Ft-ba került, kicsit sajnálom, hogy a kereszt mintásat otthagytam. :-/ :D


A Rossmann-ban a kifutó Catrice cuccok már 345Ft-ra voltak árazva és egy utolsó darab árválkodott még abból az Essence szájfényből is, amit nagyon szerettem volna megvenni.


Ezt a lakkot a tavaszi nyereményjátékra vettem, mert szerintem csodás tavaszi-nyári szín, menta, de tele van arany és bronz csillámokkal is, olyan sellős. :) Itt találtok róla swatch-ot. Az árnyalat neve "36 Mint Me Up".


A Catrice C'mon Chameleon nekem igazi forró kása volt mindig. Kerülgettem, nézegettem, de sosem vettem meg. Így amikor megtudtam, hogy kifutó termék, mindenképpen be akartam szerezni, habár nem vagyok egy nagy mono-gyűjtögető. Aztán persze nem találtam a display-en, így le is mondtam róla. Most már örülök ennek, mert pénteken 345Ft-ért tudtam megvenni. Ezért gondolom, hogy talán még fellelhető, kevésbé forgalmas drogériákban is. Aki nem tudná (habár eléggé híres szemhéjpúder) ez a MAC "Club" árnyalat szinte tökéletes dupe-ja. :)


Ez a szájfény már régóta tetszett nekem, de legutóbb nem találtam belőle, így nagyon megörültem neki, amikor megláttam. A Me and my ice-cream árnyaltról van szó. Egyébként úgy vettem észre, hogy (legalábbis Győrben) a legkevésbé fogyó kifutó termékek a szájfények voltak, nem tudom ez máshol hogy van, de ha valaki még szeretne beszerezni egyet, akkor talán még érdemes utánuk járni. ;)


Az illatgyertya.hu-n most szuper akciók voltak, sok illat le van árazva, illetve csodás új tavaszi kollekció érkezett és néhány régi kedvencem is raktáron volt ismét. Mindenképpen be akartam szerezni pár tavaszias illatot, a sok nehéz-fűszeres sütis illat után amiket az utóbbi hónapokban használtam. :)


  • Vanilla Cupcake - Ez nem lesz újdonság: Az abszolút kedvenc illatom a YC gyertyák közül. Csodás vaniliás, krémes de nem émelyítő sütiillat. 
  • Mango Peach Salsa - Ezt az illatot korábban autóillatosító formájában ismertem, de már akkor imádtam. Friss, egzotikus, gyümölcsös aromájú. 
  • Paradise Spice - Nagyon kellemes fűszeres-gyümölcsös illat.


  • Garden Hideaway - Ezt az illatot úgy tudnám jellemezni, hogy maga a tavasz. Friss, virágos illat, napfény és kert jut róla eszembe, harmatcseppek és tavaszi virágok. Őt tervezem a tavaszi nyereményjáték egyik nyereményének, mert szerintem ez a legtavasziasabb illat. :)
  • Champaca Blossom - Ő az új tavaszi kollekció egyik illata. Őt próbáltam ki először. Nagyon kellemes, könnyű virágillat, olyasmi amit még parfümként is szívesen viselnék. :)


  • Beach Walk - Nagyon friss, tengeri szellő illat, de nem az a wc illatosító vagy légfrissítő típusú, sokkal könnyedebb. 
  • River Valley - Ez az illat valami hihetetlenül finom, azt hiszem nagyon nagy kedvenc lesz. Egyszerűen nem tudom beazonosítani, a honlapon a következőket írták róla: Egy nyugodt séta a folyó mellett... a zsálya, a borostyán és a tölgy különleges keveréke. Tartként sajnos már nem rendelhető, de üveggyertya formájában még elérhető. 
Érdemes egyébként körülnézni az outlet termékek között, mert nagyon sok illat le van árazva, pl. a River Valley illat eredeti áron kis méretben 2700Ft, de outlet áron 1800Ft. Itt tudtok szemezgetni. 

Ennyi lenne ez a kis haul poszt. :) 


Ti vettetek valamit mostanában? Ha igen, akkor mit? Örülök, a hasonló bejegyzéseitek linkjének is. ;)  

Megjegyzések

  1. Nagyon jó árakon vásároltál :) és mennyi YC *.*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó dolgokat sikerült venned. :) Még mindig a kesztyű a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  3. Klassz dolgokat vettél, YC tartokat szeretnék én is. De jó ,hogy nem ugrottam el a győri Árkádba Ctrice újdonság szemlére :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz dolgokat szereztél be, a kockás ing nagyon tetszik: )

    VálaszTörlés
  5. A Catrice lakk nekem is megvan. Imádom. Csodás a színe, nagyon jól fed, könnyen kenhető. Egy baja vancsak, hogy lassan szárad. De egyébként még nem.találtam ilyen.szép lakkot.

    VálaszTörlés
  6. Győri vagy? :D Akkor nem lakunk egymástól messze :D Ezzel a Catrice monoval pedig én is ugyanígy voltam, teljes áron mindig vacilláltam, hogy megvegyem vagy ne, de így akciósan már nem volt kérdés, nem is bántam meg :)

    VálaszTörlés
  7. Lassan nekem is be kéne újítanom pár új illatot :)

    VálaszTörlés
  8. Lassan nekem is be kéne újítanom pár új illatot :)

    VálaszTörlés
  9. @Nikkii, igen. Igazából Győr környékén lakom. :D

    Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat. :)

    VálaszTörlés
  10. Klassz dolgok! :)
    Én is szerettem volna pont egy ilyen bőrkesztyűt (nekem még nincs), de én már nem találtam egyet sem. Hasonlóképpen jártam a Catrice kiárusításokkal is, de egy Lip tintet azért sikerült elhoznom. Amiket szerettem volna, azokat már sajnos megvették.
    Ruhákat illetően 3 olyan darabot is sikerült beszereznem, amiket már tavaly nyáron szerettem volna, de vagy nem volt lehetőségem megvenni, vagy nem találtam: egy virágos pólóruhát, illetve egy virágos szoknyát és egy barack színű rövidnadrágot. 1900, 1300 és 900 Ft-ért, amik szerintem szuper árak. Nyáron ennyivel kevesebb gond :).

    VálaszTörlés
  11. Miata, sortot én is szerettem volna venni, a Zara-ban találtam kettőt, de annyian voltak a próbafülkéknél, hogy nem bírtam kivárni. :D Remélem jövő héten még meglesz a pöttyös sort. :)

    VálaszTörlés
  12. Szuper dolgokat vettél! :) Az a kesztyű mesés! :)

    VálaszTörlés
  13. Uh, pöttyös sort is kívánságlistás már nyár óta. Kár, hogy nálunk nincs Zara.
    Én a Bershkában találtam és még ma is láttam több színben :).

    VálaszTörlés
  14. Szuper kis dolgokat vettél, az a kesztyű nagyon tetszik nekem :)

    VálaszTörlés
  15. ohh az a masnis kesztyű oltári cuki. *-*

    VálaszTörlés
  16. Egy ilyen ingre befizetném magam, de még nem éreztem az igazi késztetést, hogy meg is vegyem esetleg.
    Egyelőre szemezünk egymással. :)

    VálaszTörlés
  17. Úgy tűnik, a masnis kesztyű az abszolút kedvenc. :D

    Tipegő Zombi, pedig most a Tally-ban nagyon jó áron vannak, 1700-2000Ft. Régen én sem voltam inges, talán 3 éve kezdtem hordani őket. Csak hát nehéz olyat találni ami nekem jól áll. A méretben jó lenne, az mellben szűk... -.-

    VálaszTörlés
  18. Nekem az ing tetszik.
    Engedélyeztem magamnak egy felsőt, 1000.- volt. Sötétebb kék és olyan az eleje, mint ha újságot nyomtattak volna rá.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)