Lila Bulismink


Az egyik leginkább kért smink az utóbbi időben egy lila és egy bulisabb smink volt, így gondoltam kombinálom a kettőt. Olyan akartam készíteni, ami azért még a hordható kategória, nem brutál füstös, nincs benne semmi bonyolult cut crease technika vagy nem kell hozzá csillám.
Mivel közeleg a Valentin nap, így picit romantikusabb hangulatú sminket szerettem volna készíteni, amit nem csak buliba, de mondjuk egy vacsorázós randira is lehet viselni.
Remélem elnyeri majd a tetszéseteket, ha kíváncsiak vagytok a folytatásra és a használt termékekre, akkor kattintsatok a lenti linkre. :)



Kb. azalatt a fél óra alatt amíg sminkeltem, totál megváltoztak a fényviszonyok, úgyhogy szokás szerint úgy nézek ki, mint aki hipóban fürdött. :D


Az arcomra a következő termékeket használtam:
L'Oréal Studio Secrets Primer
Maybelline Affinitone alapozó
Catrice Camouflage Creme korrektor
NYC Smooth Skin porpúder


A szemöldökömre egy matt barna Catrice szemhéjpúder került, szemhéjalapnak pedig egy Maybelline Color Tattoo-t használtam, a Mauve Crush árnyalatot.


 Itt egy közeli kép a szemsminkről.


A szemöldökcsontomra a Catrice Arts Collection paletta pezsgőszínű árnyalata került. A crease részre pedig a félmatt taupe árnyalatot satíroztam, hogy egy picit felmelegítse a színeket és könnyebb legyen satírozni.


Ezután az Essence Night Club palettát használtam, abból is a piros x-szel megjelölt színeket. Elsőként az ezüst színt vittem fel a belső szemzugomba. Ezután egy Miss Rose hatos palettát vettem elő, amiből egy gyönyörű, nagyon élénk és pigmentált csillámos lila színt használtam a szemhéjam egészére, kivéve a külső részt. Ide, a nyolcas Essence paletta első sorának 2. színe, egy fáradtabb lila került, amit összesatíroztam az előző élénk színnel és a korábban felvitt taupe árnyalattal.
Ezután az első sor utolsó színével füstösítettem egy kicsit a sminket, vagy felvittem a külső V-be, és a szemöldököm vége irányában elsatíroztam. 
ezután következett még egy kis satírozás tiszta ecsettel, hogy ne maradjanak éles vonalak.


 A satírozás miatt a szemhéjamra utána még felvittem egy réteget a Miss Rose paletta élénk lila színéből.


 Az alsó szempillám tövébe a Sleek Ultra Mattes V1 paletta Sugarlite nevű árnyalata került, ami a szemem külső végén kifelé íveltem, így egyfajta dupla tusvonalat alkot a fekete tussal.


 A belső szemzugomba még a Pow! árnyalatból is került, highlightnak.



A szemsmink még egyszer, fura szögből fényképezve. :D


Tus, szemceruza és spirál. esetleg a drámaibb hatás érdekében, lehet feltenni műszempillát, amit én is szerettem volna, de Puszedli ellopta a ragasztómat, ami azóta sem került elő. :D


 Pirosítónak és highlighternek a Catrice paletta két színét használtam ismét. :)


Róluk van szó.


A számra két rúzst és egy szájfényt használtam. Az Astor Catwalk Fuchsia és a Miss Sporty Innocence árnyalatát kevertem össze, amikre a Rimmel szájfényt használtam Always Lovely árnyalatban.


Szájra használt termékek.


Remélem elnyerte a tetszéseteket és elmondjátok a véleményeteket róla. :) 


Szeretitek a lila sminkeket? :) Milyen sminket látnátok szívesen tőlem legközelebb? :)

Megjegyzések

  1. Ez irtó jó! Gyönyörűek a színek és a velük való kombináció.
    Szerintem jól áll neked, ha "megfürdesz hipóban" :) :D.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép! :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett. Nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett a sminked! :)

    VálaszTörlés
  5. Csodásan áll Neked ez a smink, csodaszép lett! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Hű de nagyon gyönyörű! *.* Csodásan áll neked a lila, és annyira szép arcod van, meg bájos mosolyod :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett ez a smink, tetszik, annak ellenére,.hogy én nem nagyon sminkelek lilával. Én inkább a minimalizmus híve vagyok, de a te stílusod nagyon szimpatikus :)

    http://presenceblogging.wordpress.com

    VálaszTörlés
  8. Imádom a lilát, mint színt, leginkább hasonló buli sminket készítek, de ez valami eszméletlenül szép lett!!! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jól áll Neked ez a lila! :) A hófehér bőrödhöz meg különösen jól mutat!

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörű !
    Imádom a lilát. Bár én nem szoktam ennyi színt használni egyszerre. Nem is tudnék, nem vagyok ennyire ügyes. Pezsgőszín tozál alap, szép lila teljes szemhéj, V-be sötét lila, belső szemzug valami világos. Fekete szemceruza, fekete spirál. Nappalra is viselem.
    Egy szép barnás sminket szívesen megnéznék.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon kellemes ránézni a sminkre! :D
    Sőt,maga a teljes arcodra olyan kis aranyos vagy :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)