Sleek i-Divine Ultra Mattes V1 Brights paletta teszt



 Már egy ideje adós vagyok ennek a palettának a tesztjével és mivel most már egy másik Sleek paletta is tesztelésre vár, ideje volt, hogy megmutassam nektek ezt a szépséget. :) Ha kíváncsiak vagytok a színmintákra és a véleményemre, akkor kattintsatok a lenti linkre. :)




A palettára Yndre blogján sikerült lecsapnom egy blog sale alkalmával. Amikor láttam, hogy csupán swatcholva volt, nem sokat gondolkodtam, hogy megvegyem e. :)
A megszokott Sleek papírdobozban érkezett.


 A hátulján minden infóval és az összetevőkkel. :)


 A klasszikus csomagolás.


 Hátulról. :)


És amit a csomagolás rejt. :) Régóta kívánságlistás volt mindkét matt Sleek paletta. :) Szerintem jó minőségű matt színeket nehéz kapni és a Sleek csinálja ár/érték arányban a legjobbakat. :)
A Sleek paletták esetében gyakori negatívum, hogy sok a hasonló szín. Ebben szerencsére csupán a pink és a piros szín, ami nagyon hasonlít egymásra, főleg swatcholva.


Első sor: Chill; Pout; Sugarlite
Második sor: Cricket; Bolt; Strike


Első sor: Dragonfly; Pucker; Bamm!
Második sor: Floss; Crete; Pow!

 

 Felső sor primer nélkül, alsó sor primerrel. Természetes fényben, a lakásban.


 Kinti fényben.


Napfényben. Mindegyik szín nagyon pigmentált, primer nélkül is nagyon szépek és erőteljesek, a primmel viszont szinte robbannak. Az első szín egy kicsit porzik és legnagyobb bánatomra a lila elég gyengén muzsikál. További negatívum, ahogy említettem korábban, hogy a Pout és Pucker árnyalatok szinte teljesen ugyanazok.


 Második sor természetes fényben, lakásban.


 Az ablak közelében.


 Napfényben.


Kinti fényviszonyokkal. Az első sor első színe is porzik. Az utolsó három szín eléggé gyengécske, még alappal is alig látszódnak. Annyira nem estem ettől kétségbe, mert őket inkább satírozáshoz akartam használni egyébként is, illetve a fehéret highlightként. A legnagyobb durranás a kék szín, a Bolt, ami egyszerűen csodás. Persze nem is az én szerencsém lenne, ha Puszedli múlt héten nem veri le a palettát és melyik szín tört szét?! Na melyik? Hát persze, hogy a kék! :D Szerencsére össze tudtam kapargatni és egy kis alkohollal meggyógyítottam.


Gondoltam kipróbálok pár színt a Sleek primer palettával. A lila árnyalat borzalmas, fura foltos lett vele. A kék ezzel is csodás és meglepő módon a rózsaszín és a fehér is egészen feljavult tőlük.


Utólag rájöttem, hogy a lila a Maybelline Mouve Crush CT-vel egészen szép. :)


Összegzés: Szerintem ez nem olyan paletta ami alapdarab lenne, szóval inkább olyanoknak ajánlom, akiket picit komolyabban érdekel a sminkelés, vagy szeretik a bevállalósabb, színesebb sminkeket és ehhez matt színeket keresnek. Nekem tavaszra-nyárra szerintem nagy kedvenc lesz és úgy vettem észre, hogy nagyjából a színek fele remekül beépíthető a hétköznapi sminkekbe is. A rózsaszín, szürke és fehér színek, bár nem túl pigmentáltak, de satírozó és highlight színnek elmennek.

Értékelés: 5/4

Egy pontot levontam a porzásért és mert a piros és a pink felkenve szinte ugyanolyan. 

Nektek megvan ez a paletta? A matt vagy a fényes szemhéjpúdereket szeretitek jobban? :)



Megjegyzések

  1. Én jobban szeretem a szaténfényű szemhéjpúdereket. Én nem igazán használok élénk színeket a szemhéjamon, jobban szeretem, ha csak sejtelmesen látszik, hogy van ott valami. :)

    VálaszTörlés
  2. Elég élénkek számomra a színek.Általába barna/vagy valami világos csillogós/matt sminkeket szoktam hordani.:)

    VálaszTörlés
  3. milyen intenzív színek,szépek, de én jobban kedvelem a pasztellesebb,nude árnyalatokat :))

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép.ez nekem is a listámon van,mostanában nem vettem sminkcuccokat,de ez tuti kell majd.
    imádom az ilyen színeket,vidámak.kell :)

    VálaszTörlés
  5. Szép színei vannak és imádom a matt árnyalatokat! Azt hiszem a mostani natúrabb paletták után legközelebb valami színeset kéne vennem :)

    VálaszTörlés
  6. Szépek a színei, bár én nem használok ilyen feltűnő, élénk árnyalatokat, de hát attól még tetszenek :)
    Puszedli meg...kis ügyetlen :)

    VálaszTörlés
  7. Szépek a színei, de számomra is túl színes, ilyen élénk színeket a szememen nagyon ritkán használok, így ez nem az én palettám :-)

    VálaszTörlés
  8. Az a kék tényleg brutál.
    A paletta nincs meg. Szerintem nem is lesz. Én sem szeretem az ennyire élénk színeket.
    Selymes, esetleg enyhén csillogó sminkeket szeretem. Barna színcsalád és lila.

    VálaszTörlés
  9. Ó, sajnálom a paletta sérülését, de szerencséd volt, ha meg tudtad még menteni a kék színt. A paletta tetszik, és szerintem hasznos, ha valaki szereti a színes sminkeket, de nem akarja, hogy az egész csillogjon, mert az azért sok is lehet. Mattal satírozva viszont már sok minden szerényebb :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)