Szettek Valentin napra


Minden évben összeállítok néhány szettet Valentin Napra, ez most sem volt másképp. :) Igyekeztem mindenféle alkalomhoz, stílushoz, testalkathoz készíteni megfelelőt, így remélem mindenki talál majd kedvére valót közöttük.
Mivel konkrétan 10 percem van megírni ezt a bejegyzést, így nem fogom bő lére ereszteni, ha van valamilyen programotok ma, akkor biztosan ti is idő szűkében vagytok. ;)
A szettekért kattintsatok a lenti linkre.

Visszafogott

Be my Valentine!



Ez a szett tökéletes viselet egy kiállításra, kávézós-cukrászdás randira, moziba vagy egy kevésbé elegáns éttermi vacsorára. :)
Egyszerű, visszafogott színekkel, de mégis "tesz bele" egy kis plusz a cuki kis kardigán.
Én finom arany ékszerekkel, nude sminkkel és körmökkel képzeltem el, a hozzáillő frizura pedig egy lágy, hullámos haj. :)


Femme Fatale

date



Ez a dögös, de egyben klasszikus szett tökéletes a számodra, ha teltebb az alakod. Ez a ruha nagyon előnyös takarja és emeli ki a testrészeidet, pont ahogyan kell. Természetesen egy szuper alakformáló fehérnemű itt is a magabiztosság kulcsa, ne szégyellj ilyesmit viselni.;)
Az egyszerű fekete ruhát bordó kiegészítőkkel párosítottam és egy nagyon látványos fülbevalóval.
A szetthez illő sminket és frizurát a képen láthatjátok.


Vidám és laza

casual



Ebben a cuki, laza és kényelmes szettben mehetsz moziba vagy sétálni a pároddal, vagy ha szingliként töltöd ezt a napot, felveheted egy barátnős programra, vagy egy kiadós shoppingoláshoz is. :)
Mivel a pulcsi oversize méret, a farmert akár cicanacira is cserélheted. Ha kifejezetten alacsony vagy, a hosszú szárú csizma helyett válassz bokacsizmát, ettől magasabbnak tűnsz majd. ;)


Romantikus

princess



Ez a szett tökéletes egy elegánsabb vacsorához, színházhoz, vagy bármilyen alkalomhoz, amikor szeretnéd hercegnősre venni a figurát. :) A szetthez illő sminket a képen láthatjátok. :) Én Elza hajfonatát készíteném el hozzá, ehhez a korábbi Weekly Video Klub bejegyzésben találtok tutorialt. ;)


Ha kíváncsiak vagytok egy ruhadarab vagy sminktermékre márkájára vagy árára, kattintsatok a képre amin szerepel. ;) ❤❤❤



Boldog Valentin Napot Mindenkinek! :)


Megjegyzések

  1. A visszafogott és a romantikus szettek tetszenek legjobban :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a pöttyös pulcsit szett tetszik a legjobban.:)

    VálaszTörlés
  3. A romantikus szett tetszik a legjobban. Egy álom az a ruha!

    VálaszTörlés
  4. A romantikus és a visszafogott tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  5. A második szett abszolút befutó nálam. Olyan jó az a ruha! Bordó színt pedig nagyon szeretem. Ebben a cipőben kényelmesen tudnék tipegni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)