A nap szettje

Mára egy nagyon nőies, romantikus stílusú szettet hoztam nektek, ami kényelmes is, így viselheted hétköznapokon. Randira, csajos programra, vagy akár munkába-suliba is szuper viselet. :)

fresh like spring



Ennek az összeállításnak a két alapdarabja a fehér felső és a skater szoknya. Előbbinél fontos, hogy ha átlátszó, akkor mindenképpen test színű melltartót vegyél fel alá. Ha nincs ilyened, akkor a fehér melltartó mellett egy fehér topot is viselj, mert nem szép látvány, amikor a fehér blúzon át a melltartó is látszik.
A szoknyánál ügyelj a hosszúságra. Ne legyen túl rövid, mindenképpen combközép alatt végződjön. Ha kifejezetten magas vagy, akkor lehet térdig, vagy térd alá érő fazont, viszont ha teltebb az alakod, vagy vastag a vádlid, vagy alacsony vagy, akkor ezt a fazont kerüld el.
Sokan azt hiszik, hogy a vastag vádlid lábszár középig érő szoknyával kell takargatni, pedig igazából ezek optikailag még inkább vastagítják a lábat.
A szoknya alá mindenképpen viselj testszínű harisnyát. Ennél ügyelj arra, hogy megegyezzen a bőröd színével. Ma már remek alakformáló harisnyák is vannak, amikkel néhány centiméterrel csökkentheted a vádlid, combod, feneked, csípőd méretét és a pocakod is szuperül elrejtik.
A szetthez én egy bézs motorosdzsekit választottam, de szerintem a menta vagy barna is szuperül nézni ki vele. :) Hozzá egy szolíd sálat. Cipőválasztás tekintetében én most egy loafert néztem ki, de szerintem szuperül nézni ke ez a szett balerinával, törpesarkú balerinával, oxford cipővel vagy akár egy tavaszias krém színű bakanccsal-bokacsizmával.
A kék táskák nagyon divatosak a szezonban, ezért választottam egy ilyet a szetthez. Kiegészítők terén egy gyöngyös statement nyakláncra és egy gumis hajpántra esett a választásom, amivel sokféle frizurát fel lehet dobni. Viselheted a kibontott a hajadban, a frufrud mögött. Oldalfonatokhoz, vagy kontyokhoz.
Ehhez a szetthez én egy halványrózsaszín nagy nude körömlakot tudnék elképzelni és egy üde, friss, virágos, tavaszi parfümöt. :)

Tél után, tavasszal a bőr gyakran fakó, fáradt. Ilyenkor válassz ragyogásfokozó alapozót vagy BB-t. Ilyenek a Rimmel Wake me up, a L'Oréal Lumi Magique vagy a Maybelline Dream Fresh.
Ha a szem alatti karikák megkeserítik a mindennapjaidat, akkor válassz folyékony, highlightert tartalmazó korrektort. Ezek speciálisan a szem alatti karikák eltüntetésére lettek kitalálva, de használhatod őket highlighternek az arccsontodon is.
Fixáld púderrel a sminked, majd a szemhéjpúderek tartóssága érdekében használj szemhéjalapozót. Vegyél egy olyan palettát, amiben vannak matt színek, amik passzolnak a szemöldököd színéhez is. Ezekkel formázhatod azt is.
A szetthez illő sminkhez, egy világos matt vagy félmatt szemhéjpúdert vigyél fel a belső szemzugodba és a szemöldökcsontodra. Ezután egy matt, néhány árnyalattal a bőrödnél sötétebb színnel kontúrozd a szemhéjadat a "crease" részen. Ez az a rész, ahol a szemgolyód és a szemöldökcsontod közötti mélyedés van. Csak kövesd a természetes vonalát ennek és satírozd el alaposan a színeket.
Ezután egy metálos bronzos-óarany színt vigyél fel a szemhéjad mozgó részének egészére és satírozd el a crease-színnel.
Végezetül egy sötétbarna szemhéjpúderrel füstösítsd a sminked a külső V-ben. ezután satírozz egybe mindent, hogy ne legyenek éles vonalak.
Barna szemceruzával és tussal emeld ki a szemed, majd jöhet egy kis spirál egy üde pirosító és egy nude rózsaszín rúzs. Készen is vagy. :)

Remélem tetszett nektek ez a szett és hasznosnak találtátok a tippeket! :)

Megjegyzések

  1. És még arra is figyeltél, hogy a mai időjáráshoz tökéletesen passzoljon. ;) Nagyon csinos szett! Szívesen hordanám ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a kabát, meg a táska!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a szett, szívesen viselném, de a kék táska nem az esetem :). Nagyon jól illik hozzá a kabát és a cipő is.

    VálaszTörlés
  4. Szuper szett, bár sajna a loafer nekem nem tudott ezidáig még a szívem közelébe férkőzni :\ :D Azt a táskát pedig már annyiszor nézegettem, de hát egy babakék táska azért nem passzol mindenhez :D

    VálaszTörlés
  5. A táska annyira tetszik. H&M-Ben láttam ilyet, csodaszép :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon csini kis összeállítás :)

    VálaszTörlés
  7. A szoknya nem a stílusom, de a kabátom tetszik.

    VálaszTörlés
  8. Szeretem a szoknyákat, mégis ritkán hordom őket. Valamiért úgy gondolom, hogy a viselésüknek meg kell adni a módját.
    Az általad választott mód nagyon tetszik. A lofert kivéve. Nekem sem a kedvencem. Van egy sötétbarnám, de azt farmerral hordom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)