Catrice "C'mon Chameleon" Teszt


A kifutó termékek között volt ez a mono, ami szerintem a Catrice egyik leghíresebb, legfelkapottabb árnyalata, hiszen a MAC "Club" árnyalatának hasonmása. Én is régóta szemezgettem vele, de sosem vettem meg, mert egyrészt nem vagyok nagy mono-rajongó, másrészt annyira nem láttam magamat, ahogy ezt a színt viselem.
Aztán pár hete, a kifutó termékek második leárazásakor megláttam (ha jól emlékszem 350Ft-ért) a Rossmann-ban.
Akkor eldöntöttem, hogy ő most hazajön velem, ennyi pénzt megér és amúgy is ki akarom próbálni, hogy mire föl a nagy imádat. :D
Ha kíváncsiak vagytok rá, nálam hogyan teljesített, akkor a folytatásért kattintsatok a linkre! :)




 A csomagolása a megszokott Catrice mono. Jól, mondhatni túl jól záródik. A színben elsőre a mohazöld ás petrol árnyaltokat látom, a barnás és arany szín elsősorban a napfényben bújuk elő.


 Később felfedeztem a smaragdos színt is benne.


 Itt látszik a színek játéka. :)


 Bal oldalon alap nélkül. Középen a Catrice szemhéjalappal, jobb oldalon a Maybelline Color Tattoo "Mauve Crush" árnyalata fölött.


 Nekem önmagában leginkább egy rezes-barnás színt adott ki. Az alap fölött már jobban érvényesül a többi szín is.


A pigmentáltság alap nélkül is egészen jó, de ugye ennél a mononál a színeken kellene, hogy legyen a hangsúly. Az állaga egyébként nagyon kellemes, mondhatni krémes és alig porzik.
Nekem a Maybelline CT fölött tetszik legjobban.


Szerintem egy olyan szín, amit a megfelelő alappal remekül lehet akár önmagában is használni, mert a satírozáskor a széleken lágy, taupe-os, barnás színné finomodik. Én az Esseence highlighter ceruzájával egészítem ki általában, így ezzel a három termékkel komplett szemsminket is tudok készíteni, ami egy rohanós napon szerintem klassz dolog.

Összegzés: Szerintem jó kis mono ez, néha 1-1 paletta mellé szeretek különlegesebb színeket is magammal vinni, szerintem ő pont ilyen. A Rossmann-ban még láttam belőle a héten, szóval ha valaki eddig lemaradt róla érdemes a kevésbé forgalmas Rossmann vagy akár a Müller üzletekben körülnézni. :) Habár egy jó alap is kell hozzá szerintem, mert nekem önmagában semmi extrát nem mutatott.

Értékelés: 5/4 

Nagyon szép, de nem az a fajta szemhéjpúder, ami szerintem must have mindenkinek. Pontlevonás azért jár, mert nekem 100%-ot csak a CT-vel hozott, illetve a csomagolás próbára teszi az idegeimet és a körmeimet néha. :D


Ti ismeritek/megvettétek ezt a színt? Mi a véleményetek róla? :)

Megjegyzések

  1. Én az első példányomat leejtettem, aztán összepréseltem egy palettába, ami szintén összetörött, és az már menthetetlen volt.
    A másodikhoz még nem mertem hozzányúlni. Nekem szinte állandó a sminkemben, jó nappali, és még jobb alkalmi sminkeket lehet vele csinálni. Szeretem zöld, sötétkék, vagy lilás szemcerkára tenni, mert mindig más árnyaltot kapok a satírozásnál. Próbáltam CT-n is, méghozzá a MEtallic Pomegranate árnyalaton, és szuper úgy is.
    Nálam must have ;]

    VálaszTörlés
  2. Megvettem de nekem nem tetszett úgyhogy odaadtam egy ismerősnek. Sima alappal nekem is csak bronzos volt. Ez szerintem olyan szín ami valakinek nagyon bejön van akinek nem. Én utóbbi vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megvan, leárazás első részénél csaptam le rá, nagyon tetszik!Szeretem.Kipróbálom én is CT felett, bár nekem más árnyalatom van (taupe), de azzal is jó lesz sztem. :)

    VálaszTörlés
  4. Láttam már máshol is ezt, de nem érzem annyira hozzám illőnek, így nem is vettem meg. Azért sminket néznék vele ;)

    VálaszTörlés
  5. Érdekesnek tűnik mindenhol, ahol olvastam róla, de sose fogott meg igazán :)

    VálaszTörlés
  6. Mennyit kerestem ezt a mono-t...természetesen lemaradtam róla :(

    VálaszTörlés
  7. Szinte minden nap ez csücsül a szemhéjamon, nagyon szépen harmonizál a kéken irizáló tulajdonsága a kék szemeimmel, de sajnos az ArtDeco szemhéjalap sem tudja megmenteni attól, hogy kegyetlenül be ne üljön a redőkbe :(

    Lakkhatás: nekem van egy felesleges darabom, mert Katym nem kéri.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)