Februári Kedvencek


Február hónapban legalább annyi új termék csatlakozott a kedvenceim közé, mint amennyi régi. Vannak olyan dolgok, amik már hónapok óta szerepelnek a listán, de nem szeretem mindig, újra és újra beletenni őket ezekbe a bejegyzésekbe. Samponból, balzsamból, szempillaspirálból, testápolóból, korrektorból és pirosítóból például nagyon régóta ugyanazok a kedvenceim és én az a típus vagyok, aki ha rábukkan egy olyan termékre, ami beválik, akkor nehezen válok meg tőle. :D
De nem szeretném szaporítani a szót, jöjjenek a kedvencek szépségápolás, divat és minden egyéb kategóriában. :)
A teljes bejegyzésért tudjátok mit kell tenni! ;)




  • Garnier Pure 3 in 1 arclemosó - Körülbelül két éve csak ezt használom, felváltva a Pure Active arclemosóval. Szeretem, mert nagyon jól tisztít, arcpakolásként hűsít és szuper bőrradír is. 
  • Garnier Essentials arckrém - Ennek a mattító testvérkéjét nyáron használtam és gondoltam teszek ezzel is egy próbát. Nagyon kellemes az illata, nagyon jól hidratál, habár a beszívódási ideje elég lassú, így legtöbbször rögtön felkelés után használom, hogy mire sminkelésre kerül a sor, teljesen beszívódjon.


  • Dove mandulás-hibiszkuszos tusfürdő - Mostanában csak Dove tusfürdőket használok és imádom az illatukat. Februárban ebből kettőt is elfogyasztottam. 
  • Essence banános-étcsokis kézkrém - Mivel nem volt túl hideg, így a kezeim sem igényeltek intenzív hidratálást. Ennek okán csak esténként használtam ezt a kézkrémet, így még a fele megvan. Nagyon szeretem, fincsi az illata és számomra a hidratáló hatása is szuper. 
  • Katy Perry Killer Queen testápoló - Testápolóként nincs különösebb hatása, viszont olyan brutálisan erős illata van, hogy ha kenek belőle a nyakamra, a dekoltázsomra és a karomra, akkor nem is kell parfümöt használnom. :D


Arcsmink tekintetében nálam ők voltak az aduász februárban, még a Catrice korrektorral kiegészítve, de ahogy fent is említettem, nem szeretem minden hónapban ugyanazokat a termékeket beletenni ebbe a bejegyzésbe, csak 1-2 havonta, hogy lássátok, még mindig szeretem őket és továbbra is jól működnek. Külön nem is emelnék ki innét semmit, mert már mindenről beszéltem. Na jó talán az Essence púdert. Kíváncsi voltam rá, mit tud. Nekem nem tetszik, hogy ennyire fehér, viszont nagyon jól mattít, így az a trükköm, hogy összekeverem az NYC púderrel és úgy viszem fel az arcomra. Az NYC nagyon természetes finish-t ad, de a mattító hatása annyira nem meggyőző, 5-6 óra elteltével általában az államon és a homlokomon átfényesedik. Viszont az Essence púderrel párosítva ez nem történik meg. Nem tudom így meddig tart, mert 8 óránál tovább ritkán van rajtam smink, viszont abban az időintervallumban nem kellett egyszer sem utánapúdereznem, vagy mattító papírt használnom.


  • Sleek "Garden of Eden" paletta - Imádom, szeretem, nem is hiszem, hogy mást fogok használni tavasszal, talán csak ha sikerül megvennem a Naked 3 palettát. :P A kedvenc színeim: Eve's Kiss, Paradise on Earth, Forbidden (igen, tudom, sokaknak ez a szín csalódás volt, de szerintem szuper crease-árnyaló), Fig, Tree of Life. 
  • Maybelline Color Tatto "Mauve Crush" - Nagyon szeretem ezt a szín alapként használni szürke, taupe, lila és kék színek alá. 
  • Essence Night Club paletta - Először nem voltam tőle elájulva, aztán rájöttem, hogy csak a megfelelő alap kell hozzá. A Color Tattoo-val csodásan működik, kicsit lentebb mutatok swachot is. :)


Hétköznapokon a Sleek palettát használtam, míg a sötétebb, bulisabb vagy alkalmibb sminkekhez az Essence került elő.


A Color Tattoo fölött az Esseence paletta jobb oldali felső és alsó színe. Így egyáltalán nem porzik és gyönyörűen pigmentált. :)


A Garden of Eden paletta mellé ezt a Maybelline szemceruzát és zselést tus szeretem a legjobban használni, ők is régóta kedvencek. :)


Szájra való termékekből elég sok kedvencem volt, szinte minden nap valami mást viselek, de rúzsok közül ez a három az abszolút kedvencem. :)


Maybelline Color Sensational "278 Rose Diamonds"; Miss Sporty "009 Innocence" és Astor Rouge Couture "102 Catwalk Fuchsia".


Szájfények tekintetében az Essence kifutó darabjai vitték a pálmát.


Velvet Rose; Smooth Berry és Me and My Ice Cream.


Körömlakk fronton nagyjából fele-fele arányban vannak a régebbi és új kedvencek.


Ezt a S-he lakkot, azóta imádom, mióta megvettem, ami a Catrice "Genius in the Bottle" árnyalatra is igaz, szerintem nem volt olyan hét, hogy ne kentem volna fel. :)


Az egyik kedvenc trióm ez a Catrice lakk, a Lovely matt fedőlakkal és az Essence nude homoklakkjával.

 

A másik Essence homoklakkot szerettem ezzel az OPI-val feldobni. Ha már csillog, akkor csillogjon úgy igazán. ;)

 
Parfüm fronton két kedvencem volt. Az egyik egy madarin illatú csoda, amit a nővéremtől kaptam. Törökországban vette, ott nagyon népszerű ez a márka. Nagyon-nagyon mandarin illatú. De nem az a mű-gyümölcs illat, hanem olyan, mint amikor meghámozol egy mandarint. Imádom! :) 
A másik kedvencem a Zara "92 Champs Elysées", amit még ősszel vettem és azóta szerelmes vagyok az illatába. Annyira elegáns, kifinomult és nőies parfüm.


 Mostanában szinte mindig viselek ékszert, ami nem megszokott tőlem. A H&M láncos statement nyaklánc az abszolút kedvencem, de mióta megvan a baglyos nyakláncot, azt is rengeteget hordom.

 

 Gyűrűk közül ők voltak a kedvencek. :)


Sosem gondoltam volna, hogy egyszer sapi imádó leszek, de a Tally Weijl cicás sapkát szó szerint nem lehet lerobbantani rólam. :D A masnis kesztyű is hatalmas kedvenc lett. Szintén Tally és rengeteg bókot kaptam vele kapcsolatban. :)

Kedvenc Étel: Brokkolis-szalámis Quiche, Thai sült rizs

Kedvenc Ital: Mangós zöld tea

Kedvenc Illat:

 


Lake Sunset és Vanilla Cupcake, a két abszolút kedvenc Yankee Candle illatom. :) 

Kedvenc Könyv: James Dashner-Az Útvesztő

Kedvenc Sorozat: Pretty Little Liars és Teen Wolf (ciki vagy sem :D) 

Kedvenc Film: 


Szerintem nagyon aranyos mese. :)



Tudjátok, mennyire imádom a farkasokat, ez a dokumentumfilm, pedig nagyon nagy kedvencem. Annyira szép és megható történet.

Kedvenc Zene: 






Végezetül egy kis statisztika a bloggal kapcsolatban. :)

A három legnézettebb cikk februárban: 




Oldalmegjelenítések száma februárban: 13662


Nektek voltak kedvenceitek februárban? Az enyémek közül szerettek valamit? :)

Megjegyzések

  1. Ez a Sleek paletta annyira gyönyörű! Szinte minden színe tökéletesen kihasználható. Mindig eldöntöm, hogy rendelek egyet, de még valahogy nem sikerült! :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók a kedvenceid. :) A Sleek palettán egyre többet gondolkodok. :) Gyönyörűek a lakkok is. :)
    Remélem, hogy egyszer majd nekem is lesz ilyen sok oldalmegjelenítésem. :)

    VálaszTörlés
  3. A Sleek palettával nekem nagyon vegyes érzéseim vannak. A Vintage romance palettát imádom: szép, pigmentált színek, amelyek jól kihasználhatóak. A Garden of Edenről viszont bejegyzésenként változik a véleményem.
    Az egyik pillanatban kell, a másikban már nem.

    Én hosszú hónapok óta a bevált termékeimet használom. Szeretem a Himalaya Herbals arctisztítókat (radír, arclemosó), mert szuperek. Jól tisztítanak, nem képeznek filmréteget a bőrön, és az arcom szereti ezeket a termékeket.

    Sminkek közül az Essence szemcerkákat emelném ki, illetve egy kifutó Essence és Catrice szemhéjpúdert. Mostanság sokszor csak egy semleges szemhéjpúdert használok, egy feltűnőbb színű szemcerkával. Már alig várom, hogy levadásszam az új Essence szemcerkákat.

    Szeretem még az Essence új kollekciójából a dalmata lakkot (bár nem vettem észre különbséget a dalmata és a polka dotts lakk között O.o), és az örök klasszikus NYC piros lakkját.

    Hajápolás terén nálam a Kallos verhetetlen (nem, még mindig nem szponzorálnak, sajnos...) de a hajfény krémük, és a hajvégápolójuk szerintem ár-érték-összetevő viszonylatban messze verhetetlen.

    Tusfürdők között viszont van egy újdonság, méghozzá az Yves Rocher Tradition de hammam tusfürdője. Az illata valami mesés, viszont alig habzik :/ Ettől függetlenül az illata mindenért kárpótol.

    VálaszTörlés
  4. Én a csokis epres essence kézkrémet vettem meg, és ahh, imádom :)! Szuper kedvenceid vannak :)!

    VálaszTörlés
  5. Hűha, mennyi csudajó termék, csak ámulok és bámulok :9 Mindegyik körömlakk gyönyörű (de az OPI tetszik a legjobban), ez a Katy Perry-s testápoló meg felkeltette az érdeklődésemet, mindig is akartam egy olyan krémet, ami úgy illatozik, hogy akkor is elég, ha elfelejtek, vagy nincs időm parfümöt használni. :D
    A mangós zöld teát pedig én is imádom.

    VálaszTörlés
  6. Az essence paletta nekem is megvan és szeretem is nagyon, a Maybelline tust szintén. Nálam hatalmas kedvenc most az Oriflame Lash panorama spriál és szintén oriflame alapozó szivacs, valamint egy fekete Catrice kohl kajal és egy essene holografics szájfény. :)

    VálaszTörlés
  7. a lakkok és a baglyos gyűrű a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  8. Valamiért úgy emlékszem, hogy Alverde algás arctisztítóját használod. Na mindegy. Catrice lakk, az nagyon tetszik.
    Ami engem illett:
    Kallos hajvégápoló olaj az nekem is bejön, meg a lakkjaik is. Schauma 7 gyógynövény sampon és koffeines balzsam, megtette hatását! GlissKur hajpakolás is. Olyan jó illata van. Hónapok óta csak ők vannak.
    Balle arctisztítóval nagyon elégedett vagyok. Hónap elején vettem.
    Tegnap megajándékoztam magam Essence pelyhes topper lakkal. 149 forint volt. Meg elrekviráltam sógornőm Lora nud lakkját.
    Oh: nekem Palmolive mézes-mandulás tusija évek óta verhetetlen. Megcsalom néha, de ő a nagy szerelem.

    VálaszTörlés
  9. Arctisztítót már régóta kerestem, köszi a tippet. A She lakkja nekem is megvan, és nagy kedvenc, a Dove tusfürdő pedig még nagyobb. :D

    VálaszTörlés
  10. Több termék is szerepel az én kedvenceim között is: maybelline zselés tus, ugyanez a Dove tusfürdő, L'oreal micellás víz és a Garnier hidratálókrém. Utóbbi érdekes, mert én főleg azért is szerettem meg annyira, mert nálam pillanatok alatt beszívódik.
    Az ékszerek közül a baglyos és a rózsaszín tetszik a legjobban :).
    Februárban a kedvenc könyvem a Segítség volt.

    VálaszTörlés
  11. Ó, a farkasos dokumentumfilmet már fel is írtam magamnak, kötelezően nézendő, Tamással közösen :-)

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm, hogy ennyien írtatok! :)

    VálaszTörlés
  13. Jaj de szépek azok a gyűrűk! *.* Újabban gyűrű mániában szenvedek. :D Irigyellek, hogy szereted a rúzsokat, szájfényeket, én csak az ajakbalzsamot tudom elviselni, minden mást soknak érzek, amikor elindulok, ezért inkább gyorsan lenyalom. :D

    VálaszTörlés
  14. Szia Angel!
    Elindítottam egy egyediségre törekvő kihívás kampányt.
    Ha szeretnél részt venni akkor itt:
    http://presenceblogging.wordpress.com/2014/03/07/blog-kihivas/
    találhatod a kihívás szabályait.

    VÁROM A JELENTKEZÉSED!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)