Ismerjük meg egymást!

Katy-tól kaptam meghívást erre a Tag-re vagy kihívásra, vagy minek is nevezzem. :D Már nagyon sok blogon láttam és szerintem szuper kezdeményezés. :)
Katy oldalát nagyon régóta követem és szeretem, ő az egyik olyan bloggerina akinek a bejegyzései mindig feldobják a napomat. :)

A feladatok a következők:

Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be Őket a blogodba.
Értesítsd Őket a kipécézésről hozzászólásban a blogukon.

Hét dolog rólam: 

1. Imádom a farkasokat, és mindent gyűjtök ami farkasos. Minden természetfilmet és filmet, mesét könyvet imádok, ami velük kapcsolatos. 

2. Teljességgel irracionális és érthetetlen módon (sokak szerint :D) Joe Jonas-t tartom  a világ legjobb pasijának. Miatta néztem meg ötször a Camp Rockot. Fél éven át. Minden héten. :D 

3. Ha gondolkodom fel és alá járkálok a szobámban. 

4.  Imádom a teát, akár nyáron negyven fokban is képes vagyok inni. :D 

5. Elsőre sokan félénknek és visszahúzódónak tarthatnak, de ha valakit kedvelek vagy jól érzem magam a társaságában, akkor lyukat beszélek a hasába. :D

6.  Habár anyukám nevelt fel egyedül, de nagyon boldog és idilli gyermekkorom volt. A nagyszüleimmel éltünk és rengeteg állatunk volt, minden amit a ház körül lehet tartani. Az időm nagy részét a nagypapámmal töltöttem az állatokkal vagy a földeken. Miatta nem akarnék soha városban élni, mert ő annyira szerette ezt a helyet, hogy én sem tudnám itt hagyni soha. 

7. Ha nincs időm vagy lehetőségem írni, legyen szó csak 1-2 napról, akkor nagyon szomorú és frusztrált leszek. Viszont ha írok, akkor képes vagyok teljesen elveszteni az időérzékem vagy elfelejteni minden gondomat. 


Nem szeretném senkire ráerőltetni ezt a bejegyzést, főleg mivel csak a mai napom nyolcszor találkoztam vele a feliratkozásaim listájában. :D Ezért azt mondom, akinek van kedve töltse ki, vagy akár írjon magáról itt, kommentár formájában hét random dolgot. :) 

Szép Estét Mindenkinek! :) 

Megjegyzések

  1. Én is nagy teás vagyok :-)
    A főnökeim már csak vigyorognak, amikor folyamatosan látják az irodában a nagy sárga bögrémet tele teával előttem. A víz valahogy nem nagyon akar lecsúszni, no de egy finom tea!

    VálaszTörlés
  2. Én is sokszor iszom nyáron is teát, elvégre tényleg tud hűtő hatása lenni annak, ha forró folyadékot iszol, minden relatív alapon :-) Azt hiszem,most is készítek magamnak egy chai lattét... Amúgy nagyon meglepődtem, mennyire gyorsan terjedt most ez a TAG :-D

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon teás vagyok, most a Mr. Perkins teákra vagyok rákattanva. Karamellás roibos, meg ilyenek :)

    VálaszTörlés
  4. Én is szoktam járkálni a szobámban, miközben gondolkodok, spekulálok, de általában zenét is hallgatok közben.

    VálaszTörlés
  5. Új emberekkel én is elég nehezen oldódok fel, de ha sikerül akkor sajnálom azokat akik körülöttem vannak, mert nagyon sokat tudok beszélni.

    VálaszTörlés
  6. a 3-as, 4-es rám is igaz. :) Én telefonálás közben is szeretem fel-le járkálni. :D

    VálaszTörlés
  7. A Camp Rock első és második részét is képes vagyok 28 éves fejjel bármikor újranézni. Én azt a hülyegyerek Nick gyereket imádom a maga kis antiszoc figurájával :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)