L'Oréal Shine Caresse Wet Shine Stain Teszt


Ezt a szájfényt a L'Oréal Facebook oldalán nyertem még pár hete. Azóta sokat próbálgattam, többször is viseltem, hogy kitapasztalhassam és ne csak első benyomás alapján tudjak róla írni. Egyébként régóta ki szerettem volna próbálni, annyira szépek a színei a csomagoláson.
Most megtudhatjátok mennyire vált be nekem és hogyan teljesített élesben.
A teljes cikkért kattintsatok a lenti linkre!




 A csomagolása arany színű, elegáns, drogériás szinten szerintem kiemelkedően szép. Az ujjlenyomatokat eléggé gyűjti és bevallom nekem a kinyitása is gondot jelentett először.


 Az árnyalat neve.


 Infók.


 Ami tetszik, hogy kinyitáskor nem maszatolja össze a nyílását.


Az applikátor furcsán ferdén áll, ezáltal nekem picit nehézkes volt a felvitel. A formája nem újdonság különösebben, de érdekes, hogy középen lyukas. Az illata kellemes, gyümölcsös.


 Felkenve. Annyi de annyi jót olvastam róla, hogy nagyon nagy elvárásaim voltak és a színe is nagyon tetszett. Kezdjük a pozitívumokkal. Az állaga kellemes, nem ragad. Tartósságát tekintve egészen jó, rajtam 3-4 órát bír, a kopása viszonylag egyenletes, először a fényéből veszít. Bár másból nem is nagyon tudna. A színe. Felkenve nyoma sincs a csodás színnek. Olvastam, hogy változtatja a színét és sötétebb lesz, de ez nálam valahogy furcsa, foltos módon valósul meg, amitől úgy tűnik, mintha sebes, kiszáradt lenne a szám. Beül a ráncokba, ahol sötétebb lesz, máshol szinte láthatatlan. Próbáltam ajakápoló fölé is, úgy jobb a helyzet. Jelenleg a Miss Sporty Innocence rúzsommal használom, azzal még valahogy elmegy.


Egy papírlapon próbáltam szemléltetni a furcsa, foltos hatást. 


Összegzés: Amennyi jót olvastam róla, nekem akkora nagy csalódás volt. Nem tudom, hogy csak az én számmal nem kompatibilis e, vagy más is tapasztalta ezt, de számomra tipikusan az a termék lett, ami nem éri meg a hájpot. 
Sok szín tetszett még, de ezek után nem adnék ki érte 3000Ft-ot. Hétköznapokra jó lesz, el fogom használni, de nem lesz a kedvencem. 


Értékelés: 5/3

Nagyon jószívű voltam. A szép csomagolás, a tartósság és a kellemes állaga kapott három pontot, mást nem igazán tudok értékelni benne. A L'Oréal-től eddig csak jobb szájfényeket és rúzsokat próbáltam.


Ti próbáltátok már? Nektek mik a tapasztalataitok vele? :)

Megjegyzések

  1. Kár érte, kívülről ígéretesnek tűnik pedig :\

    VálaszTörlés
  2. Pedig felkenve szépen mutat. Kár :S.

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem ez is annak a példája, mikor a csomagolás jobb, mint maga a termék. Kár, hogy ennyire halovány a színe :(

    VálaszTörlés
  4. A csomagolása tényleg szép, sajnálom, hogy ennyiért sem tartja a termék amit igér.

    VálaszTörlés
  5. Még szerencse, h egy hiperszuper szájfényért sem adnék 3.000-et, nemhogy zért...Siralmas, h ennyit tudtak kihozni belőle :( A csomagolás mutatós :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit írsz róla! Sajnálom, hogy ilyen gyengén teljesít. :( De így másra költöm az árát. :)

    VálaszTörlés
  7. Ó, pedig milyen örömmel újságoltad, hogy nyertél. :( Spirálból kiindulva jobbnak gondoltam.

    VálaszTörlés
  8. nagyon csini mani, jól áll :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)