NOTD - Call Me Princess


Már az első termékfotók megpillantásakor szerelembe estem ezzel a lakkal. Akkor pedig főleg, amikor megláttam róla a swatchokat. :) Ha kíváncsiak vagytok nekem mennyire jött be, akkor kattintsatok a lenti linkre a folytatásért! ;)




 A csomagolása a megszokott Catrice üveg. Az árnyalat neve: 06 Call Me Princess. Az ára, ha jól emlékszem 1050Ft volt, de javítson ki valaki, ha tévedek. Mivel nem vagyok egy nagy körömlakk imádó, ez általában véve sokkal több, mint amit lakkért ki szoktam adni, de ennek a színnek nem tudtam ellenállni. A lilát is szerettem volna, de az sajnos nem volt.


 A színe csodás rózsaszínes-barackos-korallos, arany fényű csillámokkal. Én két rétegben kentem fel, így bizonyos szögből átlátszik a körömvégem. Habár általában rövidebb körmöket viselek. Úgy szerintem ez nem okozna problémát. Később felkentem egy harmadik réteget is és a fedése akkor már tökéletes volt.


A száradási ideje szuper, az első réteg nekem kb. 2 perc alatt teljesen megszáradt, a másodiknak sem kellett több 5-8 percnél, persze azért még óvatosan bántam vele utána. :) A felülete az általam próbált homoklakkok közül (Lovely, Essence) a legsimább, habár a körömvégeknél az első napon elég érdes tud lenni, szóval akkor érdemes vigyázni, ha harisnyát akarunk felhúzni. (Tapasztalat :D)
A színét tekintve szerintem egyszerűen csodás. Nagyon tavaszias, nagyon hercegnős, állandóan a kezemet nézegettem, amikor felkentem. :D


A tartósságáról: Nekem négy napot simán kibírt, akkor kezdett pici darabokban lepattogni. A lemosása nem túl egyszerű, én a csillámos és pelyhes lakkoknál alkalmazott alufóliás módszerrel szedem le, habár, utána sem árt még áttörölni egy körömlakklemosós vattával a körömágy környékét, mert az arany csillámoktól úgy néz ki a kezem, mint aki közeli testi kontaktust alakított ki Edward Culennel. :D

Nekem nagyon de nagyon tetszik ez a lakk, még mindenképpen szeretném a pink és lila árnyalatokat is. :)

Ti megvettétek valamelyik homoklakkot a Catrice-tól? Mik a tapasztalataitok? :)

Megjegyzések

  1. Gyönyörű ez a lakk! Nálam is kívánságlistás! :)

    VálaszTörlés
  2. hűű itt tetszett meg nálad nagyon ez a lakk, olyan szépen mutat a körmeiden :)

    VálaszTörlés
  3. Csodás ez a lakk, minél több helyen látom, egyre jobban tetszik és akarom! *.*

    VálaszTörlés
  4. Ma én is erről a lakkról akartam posztot hozni, aztán megláttam nálad :D Nagyon jól mutat a körmeiden :)

    VálaszTörlés
  5. @Azrail
    A csudába! :D Pedig direkt azért ezt választottam, mert most mindenki az Essence Hello Rosy-ról ír. :D Azért kíváncsi leszek nálad, hogyan teljesített. Sokszor felkenek egy lakkot, meglátom másnál és legszívesebben levágnám a kezem, mert máson annyival jobban néz ki. XD

    VálaszTörlés
  6. Eddig nem tetszett ez a lakk túlságosan, de most megtetszett :)

    VálaszTörlés
  7. Jaj de nagyon kéne nekem is :P

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó!Bár személyesen nem ismerlek, de annyira hozzád illőnek érzem!Én egyiket sem vettem meg,csak egy moyra arany sand lakkom van és a fehér lovelyt, meg a GR holiday58-at szerettem volna(amik ugye örökké hiánycikkek), de nem vagyok oda a formuláért. :( Más körmén imádom :D

    VálaszTörlés
  9. Szép nagyon, de ennyi pénzért nem veszem meg.

    VálaszTörlés
  10. Szép kis lakk, viszont az összes képen, amit eddig láttam róla, majdnem teljesen ugyanolyan, mint a Moyra rózsaszínű homoklakkja, ami meg feleennyibe kerül :)

    VálaszTörlés
  11. Miket műveltek Ti az én kis Edwardommal? :DDD
    Nagyon kis cuki rózsaszín, az első vélemények alapján a tartóssága csapnivaló szegénykének, illetve a Golden Rose homoklakkok még olcsóbbak is nála. Így jár az ember lánya, ha közel van a Nailland... :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)