2014. március 14., péntek

SOTW - Ingek

SOTWA hét stílusa rovatba ezúttal a most nagyon trendi ingeket választottam be. Kockás, farmer és sima fehér ingek. Utóbbiakat viselheted elegánsan, lazán, szexisen, kislányosan.
A másik kettő tökéletes hétköznapi viselet. Farmerral, a hosszabb fazonúak leggingsszel, szoknyával, pólók fölé, sorttal, skater rucik fölé. A szűkebb fazonúakat viselheted az irodai szettjeidben is, magassarkúval és blézerrel. ;)

Ti kedvelitek az ingeket? Melyik fazon/szín/stílus a kedvencetek? Válasszatok három kedvencet a képről! :)

Nekem az első sor 2; a második sor 1. és a harmadik sor 2. tetszik legjobban. :)

9 megjegyzés:

 1. A kedvenceim a középső és a jobb oldali farmer ing, valamint balról a 2. fehér ing. :)
  Én kedvelem az ingeket, csak sajnos azt tapasztalta, hogy nehéz olyat találni, ami minden tekintetben tökéletes.

  VálaszTörlés
 2. Én szeretem az ingeket, ám nem mind áll jól. Leginkább a rövid ujjú mindenhol feszes igazán csajos, dögös ingek állnak jól nekem, de azokat is kedvelem. :)

  VálaszTörlés
 3. Én annyira nem szeretem az ingeket de a harmadik sor utolsó nagyon szép.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon vágyom egy kockás ingre. Felső sor, jobbról az elsőre. Mondjuk. :)

  VálaszTörlés
 5. Én szeretem az ingeket, főleg az olyanokat, mint az utolsó sor 2. darabja :) Tehát ezeket a nőcisebb darabokat, amik nem annyira formálisak :)

  VálaszTörlés
 6. Én nagyon szeretem az ingeket, vagy inkább a blúzokat?Nem tudom a csajosabbakat.Első két sor utolsó és harmadik sor második a kedvenceim!Nekem sok mintás van és van egy kockásom, 15éves korom óta megvan és még mindig szuper! :)

  VálaszTörlés
 7. 1. sor: balról a negyedik.
  2. sor: balról a második
  3. sor: a masnis. Nekem ez tetszik a legjobban mind közül.

  VálaszTörlés
 8. Szeretem az ingeket, főleg a kockásat. Csak mióta teltebb az alakom nem igazán merem felvenni. Mégnagyobbnak érzem magam benne. :(

  VálaszTörlés
 9. Szeretem az ingeket, csak nem hordom. Nagyon nehéz jó inget találni, ami jó mellben, és karban, annak hatalmas a háta, szóval ugyanaz a helyzet velük, mint a blézerekkel.

  A kockás és a fehér ingek tetszenek főleg.

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...