Weekend Inspiration

Nyitó gondolatként szeretnék minden kedves olvasómnak Boldog Nőnapot Kívánni! :) Bár, véleményem szerint ez is egy olyan ünnep, mint a Valentin nap, vagy az Anyák napja. Szép gesztus, de biztosan ti sem csak akkor vagytok nagyon szerelmesek, vagy csak az év egy napján mutatjátok ki az anyukátoknak, nagymamátoknak, hogy mennyire szeretitek. Ugyanígy, szerintem mi nők, az év minden napján megérdemeljük a figyelmet, egy-egy bókot vagy kedves gesztust. Itt most nem gyémánt nyakláncokról vagy hatalmas virágcsokrokról beszélek, amit aztán le lehet fényképezni Instagram-ra vagy Facebook-ra. Ezek csak a külsőségek. Nekem személy szerint sokkal jobban esnek az apró figyelmességek, amikor egy férfi maga elé enged a kasszánál, vagy nyitva tartja nekem az ajtót, vagy lefékez a zebránál és átenged az úton. Vagy ha a szerelmem megdicséri a külsőmet, vagy meglep a kedvenc édességemmel.
Más de hasonló téma: Miért ne ünnepelhetnénk meg magunkat? Miért ne lehetne akár minden héten egy nap, vagy akár minden nap egy óra, amikor magunkkal foglalkozunk? Legyen az egy kiadós edzés, egy kis otthoni wellness, egy jó könyv, egy új körömlakk felkenése, vagy egy barátnős csevej. Ennyi jár nekünk ugye? ;)


Csodás tavaszi virágok! :)


Üde smink, nem csak különleges alkalomra. :)


Szerintem nagyon bájos ez a hajfonat, a virágos hajpánttal. :)


Tavaszias mani. :)


Csodás ez a szerkó! *.*


Szerintem szuperül mutatna ez a cipellő egy szűk famerral, sima fehér toppal és fekete blézerrel. Még egy kis statement ékszer, egy kis láncos táska és tökéletes! ;) Mit gondoltok? :)


Ez milyen cuki! ^^


Csodás ez a fürdő. :)


Habár a nőnap nem az ajándékokról szól, de ennek a csoportképnek bármelyik darabját elfogadná szerintem a legtöbbünk, ugye? :)


Imádom a pirított rizst. :P Komolyan minden héten meg tudnám enni! :D


Új kedvenc sorozat. :D A két kedvenc szereplőmmel. :P


És mivel nőnap van Robert sem hiányozhat! ;) Megint csak azt tudom mondani, habár az ajándék nem fontos, de meg vagyok róla győződve, hogy vagyunk itt páran, akik nem bánnák, ha ő ugrana elő egy nagy tortából! :P :D


Ti hogy töltitek a mai napot? :) Mit terveztek hétvégére? :)

Megjegyzések

  1. Az első sorokkal teljes mértékben egyetértek! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon egyetértek minden gondolatoddal :) A virágok és a sminkes válogatás meg csodaszépek!

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon jól esett tegnap, hogy az irodában a férfiak gondoltak ránk, és megleptek minket egy cserepes virággal :]

    Én ma lányos szombatot tartottam, voltam fodrásznál, vettem egy körömlakkot, és egy parfümöt, egy táskával pedig szemezek:P

    VálaszTörlés
  4. Ó, Robert, de rég láttalak! Köszi, hogy ma is elhoztad Őt nekünk :-D

    VálaszTörlés
  5. Szuper kis összeállítás! Én is imádom a Teen wolf-ot és hasonlóan ők a kedvenc karaktereim. Melyik évadban melyik résznél jársz?

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó kis kép összeválogatás, gyönyörű a frizura és a szett is :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó bejegyzés lett.
    Pont ilyen lila virágot kaptam ma.

    VálaszTörlés
  8. Nekem még a torta se kéne ;)
    Azt a "kis kupacot" én is elfogadnám. :)
    Csodás ez a fürdő. :)
    Én sem hiszek ezekben a mondva csinált ünnepekben. Kapok virágot meg valami apróságot minden éveben, de az igazat megvallva nem venném zokon azt se, ha nem kapnék. :) De most különösen jól esett, mert a Párom betegen is elment nekem virágot venni.
    Én rajzolást és szakdogát tervezek, és ma rajzoltam is úgyhogy vállon is veregetem magam. :D

    VálaszTörlés
  9. Köszi lányok! :)

    Nóra, 3. évad 16, rész. :)

    VálaszTörlés
  10. Szia! Megjelöltelek egy kihívásban, remélem, csatlakozol :-)
    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

    VálaszTörlés
  11. Szia! :) Köszönöm a jelölést! :)

    VálaszTörlés
  12. Csodás képek, üdék és vidámak, tavasziasak :)

    VálaszTörlés
  13. Igaz, hogy nem csak ilyenkor kell gondolni a másikra, de örültem volna a virágnak. :(
    Csütörtökön mikor boltban voltam kisfiammal vettem két cserepes primullát. Olyan cukin fogta őket a kosárban ülve. Konyha ablakban vannak és olyan szép színesek, hogy jobb kedvem van mikor rájuk nézek.

    VálaszTörlés
  14. Gyönyörű virágok, a pink cipő nagyon jó, nekem is van ;) és az a fürdőszobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Nőnapon én mennyei reggelit kaptam,még több kedvességet és figyelmességet, találkoztam a barátnőimmel és este moziztunk a szerelmemmel!Nekem ez így volt tökéletes! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)