Weekly Inspiration

Remélem mindegyikőtöknek jól telt a hétvége és csodás, napsütéses reggelre ébredtetek. :) Gondolkodtam, hogy mi lehetne a heti inspirációs bejegyzést felvezető téma. Tegnap "szemtanúja" voltam egy kisebb facebook drámának. Az egyik szereplő, egy lány keserű, egyértelműen utaló idézeteket és "életbölcsességekkel" teleírt random fotókat posztolt már vagy fél napja. Aztán az egyik alá egy másik hölggyel beszélgetésbe elegyedett, hogy ő mennyire szomorú és mennyire nem érzi magát megbecsültnek, mert a barátja fel sem köszöntötte nőnapon. Már itt megjegyezném, hogy egyesekben tényleg az önbecsülés és büszkeség szikrája sincs meg? Aztán nemsokkal később a "szemét pasi", miután gondolom már elfogyott a türelme, odaírta a rendkívül épületes beszélgetéshez, hogy talán előző héten nem kellett volna valaki mással kavarni és örüljön neki az illető hölgy, hogy nem szakított vele. És itt most megjegyezném, hogy nem a tizenéves korosztály magánéletébe nyerhettünk betekintést, hanem olyan emberekébe, akik már jócskán túlhaladták a második x-et is. Tanulság: Ne várd, hogy hercegnőként bánjanak veled, ha úgy viselkedsz mint egy szajha. Ne várd, hogy a pasi úriember legyen, ha te nem viselkedsz úgy, mint egy úrinő.


Mennyire várom már, hogy végre minden virágba boruljon! :)


Csodás ez az outfit. :)


Smink alkalomra vagy buliba. :)


Szerintem csodás ez a frizura.


Gyönyörű! *.*


Mivel sokatok kedvence (az enyém is) a tulipán, így az sem maradhatott ki a válogatásból. :)


Ki vállalná be? ;)


Fincsi és egészséges. :P


Ez csodásan néz ki! ^^


Egyszerűen mesések ezek a színek!


Szerintem aranyos ötlet, a meleg hónapokban használaton kívüli madáretetőt virágtartóvá kinevezni. :)


Kevésbé egészséged, de hétfőn szerintem mindenkinek kijár! :P


Gyönyörű a sminkje és a haja is. Kislányként utáltam a szeplőimet, de aztán idősebb koromban rájöttem, hogy a fiúknak bizony tetszik, sőt kutatások szerint a pasik nagy része a szeplős lányokat vonzóbbnak találja. :)


Csini és kényelmes outfit. :)


Tényleg igaz, hogy boldogsághormonokat szabadít fel a testmozgás. Legyen az jóga, pilates, fitness, futás, bicajozás, úszás vagy csak egy nagy séta. ;)


Tegye fel a kezét, aki függő? :D


Csodás ez a házikó! *.*


Hétfői gondolatok... :D


Még mindig kedvenc. :P


Csodás ez a szín! :)


Ez az outfit maga a tökély! :)


Ezt ki kell próbálnom! :P


Mesés! ^^


Ez a paletta nálam régóta kívánságlistás. :)


Vivien Leigh szerintem minden idők legszebb színésznője. :)


Imádom Leo-t és szerintem minden évben van legalább egy filmje, amiért megérdemelné az aranyszobrocskát, de ezt most muszáj! :D


Szép Hetet Csajok! :)


Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. A kezem jó magasan van gyertyaügyben, azt a rózsás ruhát pedig elfogadnám, vagy még inkább azt az egész outfitet... És éljenek a szeplők :-D

    VálaszTörlés
  2. Mindig gondolkozom, hogy melyik képedet emeljem ki görgetés közben, de a végén mindig odajutok, hogy imádom mindet.... Az az ombre liner mennyire jó már! :)

    A FB sztori meg atyaúristen... borzalmas. :S

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek a bevezető gondolataiddal. Szánalmasak az ilyen nők/lányok. Mindig csak a pasi a szemét, a bunkó, pedig a lányok zöme ezt maga vívja ki, sőt még rosszabbul is viselkedik velük. Egyesek azt hiszik, mindenért csak a férfi a hibás. Írhatnál többször is ilyen véleményt, sztorikat :).
    Én is szeplős vagyok; elfogadtam, de annyira nem szeretem őket. Ez főleg annak köszönhető, hogy mindenhol azt hallani, az egyenletes, makulátlan arcbőr a szép, ráadásul régen csúfoltak miatta. Egyszer régen egy kozmetikus a kezelés után (aminek köze nem volt az arcbőrömhöz), a semmiből megjegyezte, hogy ne aggódjak amúgy, mert ha idősebb leszek, úgyis el fognak múlni, és nyáron neki is ilyen az arca, és annyira nem szép, szóval még ez is rápakolt egy kicsit -.-. Pedig addig még nem is tartottam akkora nagy bajnak, de ő, hiába akart kedveskedni, arra világított rá, hogy ezek szerint baj van e téren?
    Egyébként persze, a képek inspirálóak, mint mindig :).

    VálaszTörlés
  4. Jujj, de jó volt a bevezetésben a saját gondolat!Annyira a szívemből szólt!!!!A képek közül most nem tudok választani, mindegyikben van valami ami tetszik! ;)

    VálaszTörlés
  5. A bevezető nagyon tetszett és a képek is jók. :)
    Ps: Annyira hervasztó mikor valaki ilyen idézetekkel meg önsajnálattal promózza magát, hogy valaki rákérdezzen mi a baj...

    VálaszTörlés
  6. Haj <3 Imádom a tulipánokat én is :) A srága duóból csak a táska jön be, de az most nagyon :) házak megint csak szuperek, a YC meg lehet engem is rabul fog ejteni, mert mióta megvettem az első két tartomat, egyfolytában azokat szagolgatom :P Az ombra tusvonal meg hatalmas nagy love!

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszenek a képek,de a hajas az abszolút kedvenc! :) no meg a converse cipős outfit :)

    VálaszTörlés
  8. A fb-os történeten jót nevettem, bár inkább már a szánalmas kategória. Én rengeteg csajt tiltottam már le az ilyenek miatt... Senki sem kíváncsi az ilyenekre...
    Csodásak a képek! Rengeteg kedvencem van :D Csodás a mani, gyönyörűek ezek a pasztell színek. :) Én is imádom a tulipánt.
    Nkem még nem sikerült megszeretni a szeplőimet, inkább igyekszem tenni ellenük. :)
    AAAA a YC stand :D
    A rózsás ruhás outfit mesés. :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm, hogy írtatok Csajok! :)

    VálaszTörlés
  10. Azért a csak szmájlis posztok is kiborítóak.

    :( :'(
    Mi a baj?
    Semmi :(
    Mi a baj?
    Privátban elmesélem...

    Akkor cseszd meg ne kösd mind a 1200 ismerősöd orrára, hogy valami bajod van, hanem meséld el azoknak, akiknek el akarod mondani...
    A Facebook az a hely, ahol a pixelmentes világban "élő" emberek a pixelvilágon kívül élők arcába tudják tolni az életüket.

    VálaszTörlés
  11. Remélem hamarosan már én is YC függő leszek, mihelyst elszánom magam a rendelésre :P Vivien Leigh pedig örök kedvenc ^^

    VálaszTörlés
  12. Nuss, a másik kedvencem. A "Valaki üzi? Valaki írjon!" meg azok, akik életük minden pillanatáról tudósítanak. képes kiírni ha Tesco-ban van, vagy ha parizeres zsemlét eszik arról is képet posztol. :D

    Mondjuk én az ilyeneket azzal a lendülettel törlöm is. :D

    VálaszTörlés
  13. Nálam a legalja a "Menstruálok", és az "Elfogyott a papír, valaki hozzon WC papírt!" volt.

    na akkor jött az "I don't want to live on this planet anymore" életérzés.

    VálaszTörlés
  14. Én szívesen bevállalom a sárga Louboutin cipőket! :D

    VálaszTörlés
  15. Ha már Mariann lestoppolt a sárga Lubi lábbeliket, akkor én viszem a szobát (házat) kilátással, ok? :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)