A nap szettje

A virágos nacik és cicanadrágok nagyon divatosak tavasszal és nyáron. Most egy olyan szettet hoztam nektek, ami erre a darabra alapul. Szerintem szuper összeállítás hétköznapra, barátnőd programra, moziba, randira, állatkertbe, suliba, vagy a közelgő Glamour Napokra is. ;)

bloom me up!



Ezt a szettet akkor is felveheted, ha teltebb az alakod, mert a sötét alapú, apró mintás cicanadrág neked is jól áll, a bő, hosszú farmering pedig eltakarja a has-derék-csípő problémás részeit. ;) Persze nem árt alá felvenni egy basic topot. Én egy military stílusú kabáttal párosítottam, mert szerintem a virágminta romantikussága és a vagány katonai stílus nagyon jól kiegészítik egymást. :)
Ami szerintem nagyon aranyos ebben a szettben, hogy a sál, a cicanadrág és a hajgumi mintája szinte ugyanaz. :) Ettől, az egyébként egyszerű szett vidám és tavaszias beütést kap.
A bokacsizma és az oldaltáska kényelmes viselet, mert nem fájdul meg a lábad és a kezeid is szabadon vannak, ami pl. egy mozis pattogatott kukorica-kóla egyensúlyozásnál nem árt, vagy shoppingolás közben is előny. :)
A virágminta miatt én egy sima, cuki kis pillangós nyakláncot választottam még a szetthez, mert a pillangók ugyebár szeretik a virágokat. ;)

Természetesen ehhez az összeállításhoz egy virágos parfüm jár. (Glam Napokon 40%-al olcsóbban tudjátok megvenni!) Valamint én egy sima nude lakkocskát választanék hozzá, mert egyszerű és elegáns. :)

A szetthez illő smink egyszerű, de nagyon mutatós.
  • Használj primert, hogy tartós legyen a sminked és elfedje az egyenetlenségeket, pórusokat. 
  • Ezután vidd fel a kedvenc alapozódat vagy BB krémedet, ha szükséges használj korrektort a bőrhibákra, szem alatti karikákra.
  • Ezután fixáld púderrel a végeredményt. Ha előfordult már veled, hogy készülődés közben leesett a púdered, vagy épp a táskádban lelte halálát, szerezz be púderpapírt, az ilyen esetekre. Praktikus, könnyű és nem törhet össze, még ha kapkodsz is. ;) 
  • Egy kis pirosítóval és bronzosítóval tedd üdévé az arcbőröd. 
  • Formázd a szemöldököd. 
  • Használj szemhéjalapot és egy highlight ceruzával emeld ki a belső szemzugod és a szemöldökcsontod. 
  • Egy meleg, barnás, de nem túl sötét színnel hangsúlyozd ki a crease részt a szemeden. Ez a szemhéjad és a szemöldökcsontod közötti mélyedés, ez ad "mélységet" a szemsminkednek és segít a satírozásban is. Satírozd el alaposan. 
  • A mozgó szemhéjad egészére vidd fel a rózsaszínes árnyalatot és satírozd el. 
  • A sötét, barna szín kerüljön a külső V-be. Ezzel füstösítsd a sminked. Alaposan satírozd el a színeket. 
  • Az alsó szempillák tövébe a crease résznél használt színt vidd fel. 
  • Ezután egy barna szemceruzával és tussal hangsúlyozd a szemeidet, majd jöhet 1-2 réteg spirál. 
  • A szádra színezett ajakápoló vagy visszafogott szájfény kerüljön. :) 
Én ehhez a szetthez egy sima lófarkas frizurát vagy egy basic kontyot készítenék, amiket feldob a cuki kis hajgumi. ;)

Remélem tetszett a szett és tudtatok ötletet meríteni belőle. :)

Mit szóltok hozzá? Milyen összeállítást látnátok szívesen legközelebb? :) 

Megjegyzések

  1. A kendő és a táska nagyon tetszik. Pont ma vettem egy hasonló rózsaszín lakkot ;]

    VálaszTörlés
  2. Jaj Istenem, az a táska!!
    Farmer inggel barátkozom kicsit, de amúgy tetszik az egész. Férjem farmeringével szemeztem egy darabig. Csak mikor felpróbáltam....nem csak ott bő ahol kell. A vállvarrása nekem a vállcsúcsponttól lejebb van kb 8 cm-rel. Nem kicsit nagy, hanem nagyon.
    Mikor ìrtad az szezon összefoglalót, azt gondoltam milyen jól állok. Sok mindenem van. Mégis olyan bizonytalan vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a szett. :) Főleg a virágmintás nadrág és a nyaklánc. Jó párosítás a farmeringgel.

    VálaszTörlés
  4. OMGG!!!
    az a táska*--*
    és csizma, naci meg a farmer felső<3

    VálaszTörlés
  5. Isteni ez a farmering! Valami élénk színű magassarkúsat! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)