A nap szettje

Mára egy olyan szettet hoztam nektek, ami szerintem szuper viselet shoppingoláshoz. :) Biztosan sokan mentek a Glamour-Napokra, így ezért időzítettem mára ezt az összeállítást.

Happy Day



Olyan darabokból áll, amik szerintem mindenki szekrényében fellelhetők. Kényelmes és csinos is. Vásárláskor, ruhapróba alkalmával szerintem első a praktikusság és a kényelem. Ne válassz olyan ruhadarabot, amit nehéz fel-le venni. Szűk cicanadrág, harisnya, sok gombos ruhadarabok, ezek mind zavarhatnak.
Olyan cipőt viselj, amiben kényelmesen tudsz gyalogolni és mozgólépcsőzni. A táskád legyen olyan, amit többféle módon tudsz hordani, így nem zavar majd a válogatásban. Ni viselj túl sok ékszert. Nagy fülbevalókat, nyakláncokat, amik mindenbe beleakadnak.

A sminked is legyen egyszerű. Ne kenj magadra vastag alapozót, ne használj bronzosítót, rúzst és szájfényt, mert ezekkel összekenheted a felpróbált ruhadarabokat, ami nagyon bosszantó, ha valaki más szeretné végül megvenni. Te sem örülnél neki, ha álmaid felsőjébe valaki már belekent volna egy rúzst.

A frizurád is legyen egyszerű, amiben nem tesz kárt az öltözködés. ;)

Tipp: Legyen nálad egy harisnyazokni, a cipőpróbáláshoz. Ezek gyakran elfogynak a kuponos akciók alatt az üzletben.

Mit szóltok ehhez a szetthez? Ti miben mentek vásárolni majd? :)

Megjegyzések

  1. Na ez az szett egy az egyben szuper :) Hasonló cipőm nekem is van és igazán kényelmes :) A holnapi Glamour napokra én is lazán és kényelmesen fogok felöltözni :)

    VálaszTörlés
  2. Szívesen viselném ezt a szettet. Nagyon-nagyon tetszik a sál, de a dzsekit is kiemelném.
    Egyébként kedden megszagoltam, és nagyon kellemes illata van annak a Katy Perry parfümnek :). Kicsit bánom, hogy nem vettem meg.

    VálaszTörlés
  3. Innen most a kendőnek, a táskának és a parfümnek örülnék a legjobban. Tuti valami laza cuccban, mert máshogy nem lehet bírni.

    VálaszTörlés
  4. Ez az összeállítás egyben van. Egyedül a cipővel nem vagyok kibékülve, a lábamra mást választanék, de így képről kerek egész. :)

    VálaszTörlés
  5. Egy sima, minta-mentes farmerrel jobban tetszene, de azért így is tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. A táskám....
    Emlékszem, kislányként sok dologra mondtam: miért nem lehet a képből kivenni?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)