A nap szettje

Mára egy olyan szettet hoztam nektek, ami szerintem szuper viselet esős, borús, szeszélyes tavaszi napokra. :) Viselheted munkába, suliba, vagy ha rohangászós-intézkedős napod van. :)

rainy days



Tudom, hogy sokak számára a gumicsizma ugyanolyan "no way" kategória, mint az ugg, de szerintem nagyon praktikusak és cukik. Én most egy piros Hunter darabot választottam a szetthez, de igazából bármilyen jó, lehet virágos, csíkos, amilyet szerettek viselni.
Én egy koptatott farmert és egy csíkos felsőt választottam hozzá. Ha teltebb az alakod, akkor nyugodtan válassz sötétkék, koptatás nélküli farmert vagy akár feketét. A csíkos felső helyett lehet apró virágos, pöttyös, vagy sima basic darab is.
Én ballonkabátot választottam a szetthez, mert szerintem ettől nőies és bájos lesz az összkép. Egy szép sállal és egy láncos statement nyaklánccal kiegészítve szerintem nagyon csini a szett. Már csak egy csini táska és esernyő kell. ;)

Én most egy virágosabb, nőies illatot választottam a szetthez és egy nude körömlakkot, mert az igazi jolly joker hétköznapokra. :)

Az abszolút nyerő frizura egy esős napra, szerintem a sima konty. Különösen ha szöszösödésre-göndörödésre hajlamos a hajad. Így nem kell aggódnod, hogy a párától- víztől tönkre megy a frizurád. :)

A szetthez én most egy pin up stílusú sminket választottam, de nem a túl drámai verzióból, hanem inkább egy visszafogottabb, hétköznapibb változatot.



Mit szóltok ehhez a szetthez? Ti mivel élitek túl az esős napokat? :)

Megjegyzések

  1. Legalább három éve keresem a tökéletes csizmát és még mindig nem kaptam meg. Eddig netről nem akartam rendelni, de mostmár azon is gondolkodom.
    Amúgy a szett nagyon tetszik. :) Igazán kényelmes, praktikus, még annyi, hogy én a hajamat szeretem befonni ha esik.

    VálaszTörlés
  2. Nem szeretem a gumicsizmát, de amúgy tetszik ez a szett is. :)

    VálaszTörlés
  3. Tetszik ez a szett, főleg a ballonkabát és a táska. Nekem nincs bajom a gumicsizmákkal, de az, hogy ez a darab piros, az én ízlésemnek már egy kicsit sok :).

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik, így, ahogy van, elfogadnám :-)

    VálaszTörlés
  5. Én a lányom nyomásának engedve egy ilyen csizmát vettem neki, de mint apa kicsit féltem őt a felfázástól a gumicsizmában. http://lakberinfo.hu/stilus/lakberendezesi-uzlet/2012-08-23-lakberendezesi-kiegeszitok-es-dekoracio-a-tchibo-uzletekben-es-webshopban/

    VálaszTörlés
  6. Tetszik az egész, A csizma is. Mondjuk nekem A gumicsizmákkal az A bajom, hogy nagyon beleizzad A lábam. Mikor üzletben dolgoztam, emiatt tartottam ott váltócipőt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)