Fitt Április - Itt a vége

Sziasztok!

Úgy döntöttem, nem folytatom a sorozatot, mert nincs értelme. A legutóbbi rész összeállítása, szerkesztése, megírása több mint 4 órába telt és egyetlen egy olvasó sem írt, még csak annyit sem, hogy köszi, vagy jó volt.

Tudjátok, hogy nem zavar, ha őszintén elmondjátok a véleményeteket, sőt örülök neki. De ha ennyire rossz volt, nem tetszett, nem volt hasznos, akkor azt is megmondhattátok volna.

Amikor először beszéltem az ötletről, úgy tűnt sokan várjátok, sőt az utána lévő pár napban sok üzenetet-kérést kaptam a sorozattal kapcsolatban, amiket én úgy érzem teljesítettem.

Mégis, ezek az emberek még egy mondatra sem méltatták a bejegyzéseket, amiket nem magamnak, hanem nekik, nektek írtam.

Gyakran úgy érzem, hogy a legnagyobb munkával és odafigyeléssel készült bejegyzések kapják a legkevesebb figyelmet, és egy körömlakk, amit már láthattatok 100 másik blogon, sokkal több véleményt és kommentárt kap.

Így nekem elég nehéz bármilyen tartalmasabb cikket írnom, mert 99%-ban azt tapasztaltam, hogy amire sok időt, energiát fordítok, az titeket nem is érdekel.

A másik, amit az utóbbi hetekben észrevettem, hogy a játék vége óta eltűntek azok, akik addig rendszeresen írtak. Így természetesen nem nehéz leszűrni, ki volt az, aki csak a nyeremény miatt kommentált és ki az, aki egyébként is szereti-olvassa a blogot. Éppen ezért egészen biztosan nem lesz mostanában új játék.

Nekem nagyon sokat jelentett ez a sorozat és sok munka volt benne, szerettem volna néhányotoknak segíteni és úgy tűnt van is rá igény. Ezért nagyon szomorú vagyok, hogy semmilyen visszajelzést, megerősítést, nem kaptam tőletek. Önző, vagy szemét dolog, őszintén szólva, nem érdekel. Azt a pár órát akkor tudom másra is fordítani, minthogy olyan cikkeket írjak, amit nem is olvastok el, vagy legalábbis nem vagytok hajlandóak véleményt írni róla. Nem érdekelt, hogy nincs 20 kommentár, de azért jól esett volna, ha legalább 1-2 ember (főleg azok akik annyira kérték a sorozatot) írt volna pár sort.

Nem akarom sajnáltatni magam és nem várok magyarázatot, hogy ki miért nem írt. Csak úgy éreztem le kell írnom ezt, ahelyett, hogy szó nélkül abbahagynám a sorozatot.

Köszönöm a figyelmet!

Megjegyzések

  1. :( Sajnálom, hogy itt a vége, mert nagyon szerettem ezeket az írásaidat. Szerintem sokan vannak úgy hét közben, hogy nincs ideje mindent elolvasni és mindenre reagálni. Őszintén szólva nekem a héten nagyon kevés időm volt és ilyenkor csak azokat a bejegyzéseket futom át, amik inkább képesek, azokat gyorsabban át lehet nézni.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, én is szoktam olyat tapasztalni, hogy pont azokat a posztokat nem olvassák és véleményezik az olvasók, amelyekkel sokat dolgozok, de sajnos ez van, én mondjuk már ott tartok, hogy ha sokan olvassák, de kevesen vagy épp senki sem ír hozzá kommentet, már annak is örülök :) szerintem Te se fogd fel csalódásként, én is szoktam ilyet csinálni, hogy csak elolvasom, de nem írok, ha nem tudok olyan nagyon érdemben hozzászólni. Meg pl. én ezeket a bejegyzéseidet nem is mindet olvastam, mert most annyi minden összejött, hogy ilyen életmódváltáshoz se időm, se kedvem, de amit el is olvastam, ahhoz se mindhez írtam, de attól még itt vagyok és olvaslak ;) Persze megértem azt is, hogy azoktól "elvárnád", hogy írjanak, akik kérték ezeket a posztokat vagy kérdéseket tettek fel, ilyen esetben én is szívesen látnám e személyek véleményét a posztok alatt :\

    VálaszTörlés
  3. Én olvasgattam ezeket a bejegyzéseket, de az előző egyrészt elkerülte a figyelmemet, másrészt a térdszalag rándulásommal a pisilést is meggondolom :P

    VálaszTörlés
  4. Szerintem rendesen összerakott bejegyzések voltak ezek,tényleg lehetett látni benne a munkát,én mindet átfutottam vagy elolvastam,egy kettőhöz írtam kommentet is,ha volt időm.Számomra nagyon hasznos és inspiráló posztok voltak ezek,mióta elindultak,azóta én is rendszeresen (minden nap) járok futni,néha tornázok és odafigyelek az étkezésemre.Bocsánat,hogy nem jeleztem többször,de hát ez az én hibám...Köszönöm szépen,hogy megírtad őket!Nekem sokat segítettek és jó pár tanács elültetődött a fejemben! :)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy legalább páran így gondoljátok. :) Annak is hogy tudtam segíteni.

    Facebook-on teszek majd ki edzős videókat, ha valakit esetleg majd érdekel még. :)

    VálaszTörlés
  6. Én ebben az egészben nem vettem olyan aktívan részt, ahogy meg is írtam, mert most nem fogyókúrázom, de a hasfeszesítés aktuális, és ugyebár pont erről szólt a legutóbbi bejegyzés. Őszintén szólva végigolvastam, tetszett, kiemelten a videók, de fogalmam sincs, miért nem nyilvánítottam véleményt. :S Nem akarok magyarázkodni; balfék voltam, és kész. Sajnálom :(. Pedig tényleg összeszedett, jól megszervezett, hasznos és motiváló bejegyzések voltak. Nem sokaknál olvasni ilyen jellegű posztokat.

    VálaszTörlés
  7. Sajnálom, mert nem volt rossz, és tudom, hogy nem vigasztal, nálam a fogyiprojekt ugyanígy vérzett el. Lesznek majd még bele cikkek, csak most már nem sorozatszerűen csinálom. Más címszó alatt esetleg?
    A bejegyzés 99%-val én is így vagyok.
    Nem azért nem vagyok amúgy hozzád feliratkozva, mert nem akarok, csak valamiért nem enged a rendszer, pedig nem követek 300 blogot. De rajta vagyok az ügyön. :)

    VálaszTörlés
  8. Tudom, hogy nem mentség, de megrendeléseken dolgoztam. Háromkor keltem minden nap és gyertya mellett festettem , mert a gyerek mellett nem lehet festeni.
    Meg áram nélkül nem jövök akkor mikor csak akarok. Én egyszerre több helyre szoktam írni, mint most. Csak passogok, mint a leveli béka, hogy mennyi bejegyzés van mostanában.

    Neharagudj.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)