How to wear : Boyfriend Jeans



Akinek esetleg nem ismerős még a rovat, annak pár szóban bemutatnám. Ez a sorozat olyan trendi ruhadarabokkal készült szetteket tartalmaz, amiket talán nem mindenki mer megvenni, mondván nem tudja hogyan, mivel viselje, vagy nem biztos benne, hogy jól állna e az ő alakjával.
Ebben a rovatban szetteket, tippeket és inspirációs képeket találtok, az adott ruhadarabra vonatkozóan, így ha eddig csak az üzletben nézegettétek, akkor ezután talán meg is meritek venni. :)
Ezúttal a boyfriend azaz "pasis" farmer viselésére hoztam ötleteket, mert ez most egy hódító trend. Ha érdekel titeket a folytatást, tudjátok mit kell tenni! ;)

Először is tisztázzuk, hogy milyen alakhoz, magassághoz illik, valamint hogyan tudod a saját alakodhoz igazítani. :)
  • Ha a magasságod átlagos (165-175cm) akkor nyugodtan viseld, ahogy neked tetszik.
  • Ha kifejezetten magas vagy, akkor válassz hozzá lapos talpú cipőket. 
  • Ha kifejezetten alacsony vagy, akkor mindenképpen magassarkúval viseld, mert a bő szár összenyomja az alakod. 
  • Ha nagyon vékony vagy válassz egészen bő szárú, koptatott, világos darabot, ettől teltebbnek tűnik az alakod.
  • Ha teltebb az alakod, akkor tudnod kell, hogy ez a fazon nem neked lett kitalálva, mivel a bő nadrágszár és a koptatott, világos szín, még inkább teltebbnek mutat. Ennek ellenére, ha nagyon szeretnéd viselni ezt a trende, próbáld meg sötétebb színű, kevésbé koptatott és bő fazont választani.
  • Ha az alakod átlagos, de a combjaid és a vádlid vastagok, esetleg még rövidebb virgácsokkal is rendelkezel, akkor szintén azt kell, hogy mondjam, ez nem a legelőnyösebb fazon a számodra. Ha nagyon-nagyon szeretnéd viselni a trendet, akkor mindenképpen sötétebb, kevésbé bő darabot válassz és magassarkúval párosítsd. 
 Ha teltebb az alakod/alacsony vagy/vastagok a lábaid, így NE viseld:


 A bő nadrág és a bő póló miatt még alacsonyabbnak tűnik ,teljesen összenyomja az alakját. A lábai szörnyen vastagnak tűnnek, pedig a lány valójában éppen, hogy túlsúlyosnak nevezhető, de ettől a rosszul megválasztott szettől legalább 10-15kg-al többnek tűnik. 

Így viseld:


 A két lány egyébként ugyanolyan magas és nagyjából hasonló testsúlyú, hasonló testalkattal. Itt láthatjátok, hogy a szűkebb szár és a magassarkú mennyivel előnyösebb a teltebb alakhoz. 

Ami még jól áll:


Koptatás nélküli, sötétebb szín, nem túl bő szár. 


Most pedig jöjjön négy különböző stílusú szett, amiket én készítettem. A fentiek alapján már mindenki az alakjához tudja igazítani őket. :) 

Hétköznapi sikk 


Ez a szett a laza, de elegáns kategóriába sorolható. Vagány, de nőies összeállítás, amit viselhetsz munkába (ha megengedi az ottani viselet). Suliba, randira, mozizáshoz, vagy akár egy barátnős iszogatásra is. A sminket és a táskát természetesen alkalomhoz illően variálhatod, én most egy barátnős kávézást vettem alapul ehhez. 


Sportos 


Ez a szett neked készült, ha kedveled a vagány, sportos, laza stílust, igazi örökmozgó vagy, aki sokat rohan. Viselheted hétköznap suliba, szabadidős programhoz, vagy ha a táskát kisebbre cseréled, akkor egy buliba vagy koncertre is tökéletes viselet. ;) 


Visszafogottan stílusos


Ez a te szetted, ha finom tónusokat, a klasszikus darabokat és a kényelmes stílust kedveled. Tökéletes munkába, vásárolgatáshoz, rokonlátogatáshoz, vagy ha a cipőt és a táskát lecseréled még egy randira vagy koktélozáshoz is viselhető. :) 


Nőies


Ez a szett neked való, szereted a nőies stílust és a magassarkút. Viselheted munkába vagy suliba, nagy méretű táskával, amibe minden túlélőeszköz belefér. ;) Aztán este egy kis clutch-al mehetsz benne bulizni vagy vacsizni is. :) 


Végezetül hoztam néhány pinterest fotót inspiráció gyanánt. :) 


 Nagyon csini kis szett hétköznapra. :) Ha alacsony vagy, akkor arra figyelj, hogy rövidebb fazonú blézert és kisebb táskát válassz. ;)


 Magas, vékony lányoknak telitalálat ez a szett. :)


 Laza, de nőies. :)


 Munkába szerintem tökéletes választás ebben a variációban. :)


 Nőies és klasszikus. :)


 Kislányosan bájos. :)


 Magas, vékony alakhoz ez is nagyon jó választás. :)


 Bulis összeállításban. :)


 Egy randira szerintem szuper szett. :)


Egyszerű de mégis extra szett. :)

Remélem hasznosnak találtátok ezt a részt és tudtatok ötletet meríteni belőle. :)

Ti kedvelitek a boyfriend farmert? Hogyan viselitek? Vagy még nem vettetek? Melyik a kedvencetek az általam készített szettek és az inspirációs képek közül? :)

Megjegyzések

  1. Én még soha nem vettem,mert nem igazán tudtam,hogy-hogy viseljem,úgyhogy ez most nagyon jól jött!:DD Köszi!:D Az általad készítettek közül az első és a második a kedvencem, de igazából mindegyik nagyon tetszik!:D Inspirációsból 2.,3. és az utolsó!:)

    VálaszTörlés
  2. A hétköznapi sikk és a nőies szettek tetszenek legjobban :) bár én főleg a szűk nadrágokat szeretem, nem zárom ki, hogy majd beszerzek egy ilyet is valamikor :)

    VálaszTörlés
  3. A nőies, a sportos és a hétköznapi sikk összeállítás abszolút befutó nálam. Viszont még nem vettem ilyen típusú farmert, pontosan ebből kifolyólag, hogy nem igazán volt elképzelésem milyen ruhadarabokkal tudnám párosítani. :)

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom miért, de nekem ezek a boyfriend gatyák sosem jöttek be. A skinny és a baggy okés, de ez a lógós, bő szárú engem a deszkás gatyákra emlékeztet, amiket tiniként hordtam :D

    VálaszTörlés
  5. Én nem szeretem ezt a fazont, de másokon tetszik, bár, az általad összeállított darabok közül a nőies variációt talán még viselném is, mert az nagyon tetszik.
    Az inspirációs képek között szintén a nőies és klasszikus stílusú, illetve az utolsó előtti, a randis szett a kedvencem, mert szeretem azokat a színeket, és jól mutat az egész a táskával és a cipővel :).

    VálaszTörlés
  6. fúúú, szerintem nagyon csúnyák ezek a nadrágok...Amúgy szuper szetteket állítottál össze, de én az összes nacit lecserélném inkább egy skinnyre :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem tetszenek ezek a nacik, mikor 16 éves voltam, akkor mindig felvettem a barátom farmer nadrágját, annyira menőnek éreztem benne magam :D

    VálaszTörlés
  8. A második szett király:)
    Másokon mindig nagyon tetszenek, de hát igen, ezt a trendet nem a méretes hátsójú és vastag combú lányoknak találták ki:D Úgy alapból kifejezetten tetszik, hogy végre van valami más nadrágalternatíva mint a skinny, még akkor is, ha én az utóbbinál maradok. (Najó, valójában az egész nadrágmizéria már mögöttem van, és főleg szoknyát hordok:D)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszenek a magas sarkús-blézeres szettek, amikor tudom, hogy nem kell sokat gyalogolnom, én is sokszor járok hasonló szettben, de ha shoppingtúráról van szó, már más a helyzet :-D

    VálaszTörlés
  10. Van akinek jól áll és van aki szerintem jól összeállítva viseli, de nem áll jól neki. Meg olyan is akinek sehogyem való. Szerintem én is az utóbbi vagyok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)