I love Spring Tag / Szeretem a tavaszt Tag


Régen volt már Tag a blogon, de most három is várakozik, hogy feltegyem őket. Úgy döntöttem ezzel kezdem a sort, mert aranyos kérdések vannak benne. :) Ha van kedvetek ti is válaszoljátok meg őket, akár a blogotokon, akár itt, kommentár formájában. :) 

1. Melyik a kedvenc tavaszi sminkterméked?

 

 Nagyon szeretem a Maybelline Dream Fresh BB-t, mert nagyon könnyű viselet. A kedvenc palettám most egyértelműen a Sleek Garden of Eden, szinte nincs olyan nap, hogy legalább egy színt ne belőle használnék. A kedvenc pirosítom egy Essence krémes pirosító. Tavasszal rengetegféle rúzst és szájfényt is használok, most a képen láthatóak a nagy kedvencek. :) 

2. Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?


Egyértelműen a világosabb, pasztell színeket kedvelem ilyenkor. Mostanában ez az öt lakk szinte minden alkalommal előkerül, ha lakkozok. :) 

3. Kedvenc tavaszi virág?

Magnólia, tulipán, orgona, gyöngyvirág, jácint. 

4. Hordasz tavasszal napszemüveget?

Mindig hordok, ha süt a nap mert érzékeny a szemem az erős fényre. :) Ráadásul eléggé napszemüveg mániás vagyok. :D 

5. Miben változik az öltözködésed tavasszal?

Sokkal világosabb színeket hordok. Sablon vagy nem, én szeretek télen télies színeket viselni és tavasszal a pasztelles, színes ruhákat preferálom jobban. :) 

6. Tavasszal eszel fagyit?

Naná! :D Már jégkrémet is vettem itthonra. :P 

7. Kedvenc tavaszi illat?


Az egyik kedvenc tavaszi illatom a YC Pink Sands gyertyája. Valamint a Vanilla Cupcake, ami örök kedvenc. Nagyon szeretem még a jácint és orgona illatát és a tavaszi fű illatot. Az esőnek is finom illata van tavasszal szerintem. Az erdőnek pedig különösen. :) 

8. Milyen a tavasz ott ahol élsz?

Nagyon zöld. :D Rengeteg fa van itt a környékünkön, főleg mert az erdő mellett lakunk. Nagyon sok virágunk és gyümölcsfánk van, így az udvarunk ilyenkor nagyon szép. Én imádom a madárcsicsergést és abból itt nincs hiány. :D Az emberek ilyenkor sokat vannak a kertekben, veteményeznek. Én nagyon szeretek az erdőbe és a parkokba járni és ilyenkor a vízpart is nagyon kellemes. :) 

9. Mit szeretsz a tavaszban?

Nagyon szeretem az illatokat, a színeket, a virágokat. Szeretem, hogy még nincs szúnyog, de már nem kell megfagyni és kényelmesen lehet szabadtéri programokat csinálni. Én nagyon szeretek kertészkedni, virágokkal foglalkozni. :) Szeretek tavasszal sminkelni, mert még nincs túl meleg és nem folyik le az egész. :D 

10. Tavaszi nagytakarító vagy?

Inkább amolyan, állandóan nagytakarító tisztaságmániás. :D Komoly spirituális élmény számomra ilyenkor az ablakpucolás. :D 

 11.Tervek a tavaszra?

Sokat kirándulni, sok fűszert ültetni, elmenni Bécsbe, barátokkal lenni, sokat sportolni a szabadban. :) 



Ennyi lenne, ha van kedvetek töltsétek ki ti is! :)

Megjegyzések

  1. Ahogy elképzeltem szép lehet a környék,ahol élsz. :)

    VálaszTörlés
  2. @Dóri, igen, nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen szép helyen lakom. Nem is költöznék el soha. :)

    VálaszTörlés
  3. Az én fejemben is egy nagyon szép környék képe él az eddig általad leírtak alapján :)
    Tetszett ez a tag, majd lehet, hogy ki is töltöm valamikor :)

    VálaszTörlés
  4. Én is szívesen élnék ilyen szép helyen :). Jó lehet egy erdő mellett lakni.
    A kérdések legtöbbjére én is hasonló választ adnék. Pl. én is ezt a fajta BB krémet szeretem, mindig nagytakarítok, imádom tavasszal a pasztell színeket (amúgy is, csak hidegebb időben nem érzem jól magam bennük), a fagyit, illetve az illatok terén is többnyire az általad említetteket szeretem.

    VálaszTörlés
  5. Óóó ezek a pasztell lakkok így együtt néznek ki a legjobban :)

    VálaszTörlés
  6. Tetszettek a válaszaid, a kilencesben teljesen egyet értek veled. :)

    VálaszTörlés
  7. De laknék én is ott, ahol Te. :) A 9-es pontban egyetértek veled. :) Kedvet kaptam kitölteni én is. :) Mostanában úgysem sok időm lesz írni. :)

    VálaszTörlés
  8. Ilyen bb-t akartam venni glamnapon.
    Nálunk felébredt már a sárvíz, ha jó az idő, nem esik, egész éjjel pletykál a lápi világ.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)