Napi Sóvárgás

H&M Maxi skirt



Nagyon megtetszett ez a H&M maxiszoknya és remélem, a Glamour-Napokon le tudok rá csapni. :) Egyébként is ilyesmi korallos színűt szerettem volna. :)

Ti kinéztetek már konkrét dolgokat, amiket a kuponokkal szeretnétek megvenni? :)

Megjegyzések

  1. Hű nagyon szép :) Sokáig úgy gondoltam, hogy a 158 cm-el én ilyet nem vehetek fel, de tavaly a H&M-ben egy feketét felpróbáltam és nagyon tetszett magamon! :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű színe van. Rá kellene vennem magam végre, hogy próbáljak már fel egy maxi szoknyát, mert mindig úgy voltam vele, hogy alacsony vagyok ehhez, de egyszer láttam egy lányon, aki kisebb volt, mint én és nagyon jól nézett ki rajta.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, annak ellenére, hogy nem szeretem a maxi szoknyákat. Talán a gyönyörű színe miatt.
    Én is kinéztem ma jó pár dolgot. A C&A-ban félre is tették, de a New Yorkerben, miután nagyon udvariasan rákérdeztem (ilyen kapd be a f***-om, már elnézést stílusban), közölték, hogy nem teszik félre, de amúgy meg szokták tenni, csak a Glamour napok alkalmából nem. Na, mindegy.

    VálaszTörlés
  4. Utálom mikor azt írja ki A telefonom: A keresett lap nem érhető el, próbálja még később.
    A színe miatt is felfigyelnének A viselőjére.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)