SOTW - Comfy

SOTW



A hét stílusa rovatba ezúttal kényelmes cipellőket válogattam össze. Abban szerintem egyetértünk, hogy ezekből néhány darab minden nő ruhatárába elengedhetetlen, még akkor is, ha az ember lánya történetesen igazi tűsarok bűvész és magabiztosan lépdel akár a 15 centis gyilkos csodákban.
Az idei szezon szerintem szuper kényelmes cipők tekintetében, hiszen mindenki találhat kedvére valót. Hódítanak a bakancsok, cut out bokacsizmák, tornacipők és a sneakerek, balerinák, loaferek, slip on cipellők, pántos kis csodák. Mindenféle minta és a szín megtalálható az üzletek kínálatában. Lehet kislányos, szexis, vagány vagy épp vicces. :)

Ti milyen cipőt választotok a rohangászós napokra? A képről melyik három a kedvencetek? :)

Nekem az Isabel Marant wedge sneaker, a krém színű, virágos béléses bakancs és a barna cut out bokacsizma tetszik legjobban. :) De nehéz volt csak hármat választani! :P

Megjegyzések

  1. Nekem a Tiffany zöld Converse, a bal alsó sarokban a menta cipellő és az a kék ott középen :) de tetszenek a cut-out csizmák is, csak nem tudom, fura lenne melegben viselni, de hidegben is :D

    VálaszTörlés
  2. Fekete csipkés balerina, kék alapon fehér pöttyös balerina, illetve közöttük a krémszínű csipkés loafer.

    VálaszTörlés
  3. A menta zöld cipi a bal alsó sarokban, a nude balerina szintén az alsó sorban éééés a bal felső loafer. :)

    VálaszTörlés
  4. A menta fűzős cipő, a bézs lézer vágott balerina, és a bézs lyukacsos bokacsizma tettszik a legjobban!
    (Marika)

    VálaszTörlés
  5. Converse és a Steve Madden bakancs:)
    nyárra és télre, így.

    VálaszTörlés
  6. Nekem innét semmi. Viszont kinéztem egy farmerkék tornacipőt, egy teveszínű sarut és egy piros nyitottorrú platform cipőt.

    VálaszTörlés
  7. A kék fűzős lapos cipő, a Forever 21 perforált bakancs, valamint a kék alapon fehér pöttyös balerina :-)

    VálaszTörlés
  8. A királykék, a csipkés fekete és a nude loafer! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)