Weekly Inspiration

A hetet egy talán kissé közhelyes gondolattal kezdeném. Szeresd önmagad. Igen, közhely. De akkor is. Hogy várhatod el, hogy más szeressen, ha te sem szereted önmagad. Ha nem vagy elégedett a külsőddel, az életeddel, akkor ez kell, hogy legyen az első lépés. Szereted önmagad annyira hogy változtass?
Legyen szó diétáról, edzésről vagy bármilyen változásról-fejlődésről az életedben. Ha állandóan a hibáidat figyeled, a túlsúlyt, a narancsbőrt, a pattanásokat, a feneked, a hasad, a hajadat, a szempilláidat, hogy hogyan öltözködsz, hogyan jársz, hogy mennyivel kevesebb gyakorlatot tudsz megcsinálni a konditeremben, mint mások... Ez csak negatív energiákat generál benned.
Épp ezért kérdeztem legutóbb, hogy mi az, amit szerettek magatokban. Koncentrálj ezekre. Magabiztosságot és elégedettséged adnak. Minden nap találj legalább egy dolgot, amit szeretsz magadban, az életedben. Légy hálás érte és meríts abból erőt, hogy változtass azon, amit nem szeretsz. A változásnak azért kell történnie, mert szereted magad, nem azért mert utálod magad. Ha nem tudod elfogadni magad, akkor változtass, ha nincs erőd változtatni fogadd el. De tudnod kell, hogy hatalmas a különbség a belenyugvás és az elfogadás között. Pontosan az, hogy ha elfogadod magad, akkor megtanultad szeretni önmagadat, minden hibáddal együtt. Ha belenyugszol abba, amilyen vagy, akkor továbbra sem szereted magad, sőt még inkább utálod, mert mélyen belül tudod, hogy feladtad és nem voltál rá képes. Ekkor próbáld újra. Próbáld másképp. Mert mindkét útnak, az elfogadásnak és a változtatásnak is az a célja, amit a lenti képen olvashattok: 


Ti melyik utat járjátok?


Pink, virágok, cuki bagoly... szóval maga a tökély! :)


Hétköznapra és alkalomra is tökéletes smink! :)


A nude körömlakkal sosem lőhetsz mellé! :)


Csodás! :)


Ha csak öt perced van ebédet készíteni, akkor válassz egy egészséges szendvicset. Sok zöldséggel és barna kenyérrel. Készítsd New York stílusban, avagy tedd a két szelet kenyeret a sütőbe, az egyiket csak pirítsd meg, a másikra olvassz sajtot. tegyél bele sonkát, vagy diétás szalámit és pakold meg zöldségekkel. Gyors, egyszerű, finom és laktató.


Ettől a H&M táskától meghaltam, olyan cuki! :)


Cukorkaszínek, gyöngy, flitter, laza hullámos haj... ugye milyen csini? :)


Naplementében autózni... :)


Egyszerűen mesés ez a ruha! *.*


Edzés lustaságoknak. ;) Akár tévézés közben is csinálhatod.


Annyira bájos ez a házikó! :)


Csodás ez a berendezés. :) Igazán hercegnős.


Csoki és chips helyett nasizd inkább ezt. ;)


OMG *.* Erre csak ennyit tudok mondani!


Cuki ötlet az ecsetek rendszerezésére. :)


Tavaszias smink. :)


Nekem nagyon tetszik ez a cipellő! :)


Meseszép pirosítók tavaszra. :)


Engedtetek már el kívánságlámpást? :)


Cuki mani. :)


Csodaszép gardrób. :) Bár az én ízlésemnek kicsit sok a tükör. :D


Ettől a táskától kész vagyok. :D Annyira szép! ^^


Csini és kényelmes mód a maxiszoknya viselésére tavasszal. Biztosan sokan beszereztétek már és alig várjátok, hogy felavathassátok. Sokan azt hiszik csak saruval néz ki jól pedig bokacsizmával és tornacipővel is hordható. Vegyél alá testszínű harisnyát is. ;)


Kicsi Puszedlik! *.*


Ed Westwick... :P 

Szép Hetet Mindenkinek! :) 

Melyik a kedvenc képetek? Vagy több is van? :P :D

Megjegyzések

  1. Úgy tudom, hogy betiltották nálunk a kívánságlámpást! :( Pedig kiskoromban mindig arról álmodoztam,hogy mint a filmekben az esküvő napján éjfélkor elengednénk. :)

    Csodás hetet kívánok neked! ;)

    VálaszTörlés
  2. Oh, Ed Wsetwick, helló! :D

    Én úgy tudom, hogy a kívánságlámpást nálunk tűzvédelmi okok miatt betiltották. Vagy már feloldották ezt a tiltást? Egy esküvőn szerettünk volna kívánságlámpásozni, és nem engedte a tűzoltóság.

    VálaszTörlés
  3. De be vannak tiltva sajnos tűzvédelmi okok miatt. :( Ezért ha külföldön jár az ember, főleg tengerparton, nem szabad kihagyni! :)

    VálaszTörlés
  4. A rózsaszín ajtó nagyon cuki. :) A gardrób nekem nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  5. Az a gardrób és alatta az a táska *.* a cicák meg irtó cukik :)

    VálaszTörlés
  6. mikor tiltották be? mi szerintem 3-4 éve engedtünk el, ráadásul gyakorlatilag a város (=Budapest) közepén...:D
    amúgy meg: AZ AZ ELIE SAAB RUHA!!!

    VálaszTörlés
  7. Én is nagyon szeretem a zöldséges szendvicseket, úgyhogy biztos kipróbálom ezt :). Tetszik a legtöbb tavaszias outfit is, főleg a virágos kardigán.
    Szép hetet!

    VálaszTörlés
  8. Virágok, minden mennyiségben.
    Úgy szeretnék virágos kertet, de szinte esélytelennek látom még kicsi a gyerek. Pár szál tulipánom, nárciszom és szipla játszintom lenne. Tegnap vettem észre, hogy a tulipánok bimbóit kitörte a gyerek. A nárciszok még idén nem hoztak valamiért virágot. Most a függő kosarakon gondolkodom.

    VálaszTörlés
  9. Ah, a hercegnői lakosztály!!! *.*

    VálaszTörlés
  10. Nálam most kiütéssel nyert a nude lakk.Annyira jó, hogy elnyomta a többi képet, na persze azok is tetszettek :) A fitt nasis tálat bevágnám és a kívánságlámpásos is hangulatos nagyon! :)

    VálaszTörlés
  11. Az a sötét átmenetes ruha tényleg álomszép! *.*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)