Weekly Inspiration

Ma a szokásos lelkizés helyett egy picit más témával indítanám az inspirációs bejegyzést. Hétvégén volt a Glamour Napok és biztosan sokan kerekedtetek fel vásárolgatni egy picit. Közbe-közbe figyeltem a blogos felületet és a facebook-ot is, így láttam, hogy sokak számára ez negatív élmény volt. Többen kérdezték, hogy megéri e egyáltalán a tömeget, tolakodást, várakozást, idegeskedést azt a 20% kedvezmény. Szó volt az üzletek átveréseiről. Feláraznak, eltüntetik a jobb holmikat, akciós címkét tesznek a ruhákra, nem tesznek félre, stb. Ezek tényleg nagyon bosszantó dolgok, én is dühös lettem, amikor megláttam a DM-ben a felárazott Color Tattoo-kat.
Nekem az a véleményem, hogy igenis vannak olyan dolgok, amiknél nagyon megéri felhasználni a kupont, kivárni a sort. Azok a darabok, amik nem fogják megérni a leárazást, mert gyorsan elkapkodják őket. Vagy amiket nem is szoktak leárazni. Például a basic darabokkal ritkán találkozni a leárazott holmik között. Fehérnemű. Amikorra leárazzák, sokszor nincs már meg a hozzá tartozó párja, elszakad, kitudja hányan próbálták fel a melltartót.
Nagyon jó farmer, táska, cipő. Ami tényleg szuper és el fog fogyni. Ha pedig összeadod hogy mondjuk egy 7000Ft-os farmer árából lejön 20% az már 1400Ft, ami mondjuk az 50%-os kuponnal egy Maybelline spirál ára. :) Arra pedig nincs garancia, hogy az a farmer, ami neked nagyon tetszik és szuperül áll, lesz majd 3 hónap múlva is a leárazásokon.
Ami nem éri meg. Az extrém darabok, amiket úgysem visznek el. A 18 ezer Forintos Converse. Leárazásokkor szinte mindig féláron is lehet venni. Sima fekete bőrkabát. Még nem volt olyan leárazás, hogy ne láttam volna őket 50-70%-al olcsóbban. A Rossmann-ban szerintem nem éri meg az Essence és Catrice márkán kívül másra használni a 25%-os kupont, mert a többi márkánál időről-időre tartanak "minimum 25%-os kedvezmény" akciót. A Glamour napok alatt például a Maybelline-re volt akció, fel is volt tüntetve, hogy a 25%-os kupon erre nem érvényes.
Szóval, összegezve, szerintem a kuponos akciókat érdemes átgondoltan, eltervezve kihasználni, számolni is akár. Azért, hogy a végén te is jól jár, ne csak az üzletek. :)


Csini! *.*


Csodás ez az arany-bronz smink, a visszafogott tusvonallal. Hétköznapra szerintem tökéletes, így a pillákkal akár menyasszonyi sminknek is szuper szerintem. :) Ja és plusz pont a természetesen szép, nem agyonrajzol szemöldökért. :)


Ebbe a lakkba szerelmes vagyok! *.*


Mit gondoltok a levendula-menta színek párosításáról? Nekem nagyon tetszik. :)


Izgalmas, mediterrán ízvilágot kölcsönöz, ha a salátáidba gyümölcsöt is teszel. A gránátalma például szuper a fetasajttal és a rukkolával. A szőlő nagyon jól illik a jégsalátához és a mandulához. ;)


Remélem azért mindenki tudott valami szuper dolgot venni és nem húztátok fel magatokat túlzottan a tömegen. ;)


Nagyon szép ez a pulcsi, régóta keresek ilyet. :)


Minden ami egy lánynak kellhet! :)


OMG! *.*


Álomház helyett álomkastély. :)


Csodásak a színek és a sok fény. :)


Királylányos fürdőszoba. :)


Itt szívesen elücsörögnék egy jó könyvvel. :)


Picit merészebb smink, akár buliba vagy alkalomra. :)


Cuki húsvéti mani! :)


Pontosan ezt mondta tegnap a nagymamám, amikor felpróbáltam egy ruhát. :D


Aranyos ötlet Húsvétra. :)


Ez az outfit szerintem nagyon csinos. Hétköznap én is hasonlóan öltözöm. :)


Csodás palettákból sosem elég! :P


Kell! *.*


Imádom így mixelni a romantikus, nőies darabokat, a vadabb holmikkal. Ezt a szettet én simán viselném cut out csizmával vagy bakanccsal. :P


Tóparti esték, békazene, tábortűz, sült pillecukor illat... :) Imádom!


Ha nem tudod milyen ajakszínnel párosítsd a sminked, mindig válaszd a nude árnyalatokat. ;)


Ez milyen cuki már!!! :)


Ki várja már a 22 Jump Street-et és a Magic Mike 2. részét? :P 

Szép Hetet Mindenkinek! :) 

Nektek hogy sikerült a Glamour Napok? :) Melyik a kedvenc képetek?

Megjegyzések

  1. Mivel a Glamour napoknak kész haditervvel kezdtem neki, így nem ért nagy csalódás. Kora reggel már megvettem az F&F-es farmerom, aztán nyitáskor már a DM ajtajában toporogtam, mert akkor még nem volt nagy tömeg. A Rossmann-ba pedig csak a Lovely paletta miatt mentem be. Délelőtt 9:45-re már mindent megvettem, amire szükségem vol; és semmi olyat, amire nem, ezért büszke vagyok magamra! :D
    A kedvenc képem pedig egyértelműen a csipke ruci+bőrkabát kombó, mert IMÁDOM mindkettőt.
    És két kézzel a magasban kalimpálok, mert én nagyon várom a Magic Mike 2-t! :)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek veled a Glamour napokkal kapcsolatban. Ha csak 1-2 olcsó holmiról, termékről van szó, akkor valóban nem éri meg, de több és/vagy drágább darabok esetén igenis megéri. Én sok minden fontos dolgot beszereztem most, ami alapvető lenne ruhatár és kozmetikumok terén. Kiszámoltam, a kedvezményeknek köszönhetően nagyon sokat spóroltam, sok kicsi sokra megy alapon. Már csak azért is megérte most megvenni, mert a legtöbb időtálló termék, és valóban nem szoktak leárazni pl. egy melegítőt (azt is vettem), én legalábbis még soha nem láttam.

    És imádom a képeket! :) Főleg a tópartit, azt, ahol szívesen olvasnál, illetve az outfiteket.
    Szép hetet!

    VálaszTörlés
  3. Nem terveztem sok termék megvételét, így csak egynél ért csalódás. Bár csak egyetlen egy körömlakkot vettem a Rossmannban mégis dühítő, hogy a kupont nem fogadták el hozzá. Ettől függetlenül már negatív tapasztalatom nem volt a Glamour napok alatt. Ami talán nálam más véleményen van az a tornacipő. A kis lábméretem miatt borzasztó ritka, hogy 35-ös méretben találjak valahol, így nekem az abszolút megérte most kuponnal! :)

    Na de ennyit erről, rátérve az inspiráló képekre, az Essie lakk a levendula-menta outfittel párosítva valami álom! :) Szerintem illik ez a két szín egymáshoz!

    Szép hetet kívánok neked!

    VálaszTörlés
  4. Én bár nagyon nem szeretem a tömeget, de a Glamour-napok nagyon pozitívak nálam mindig. Nem szoktam ilyenkor sem olyan hű de drága dolgokat megengedni magamnak, mindig figyelek, hogy kedvezmény nélkül is megvenném-e az adott ruhát, vagy ha az eredeti ára a kedvezményes lenne akkor megvenném-e. Viszont a sok kisebb összeadódik és azért nem mindegy (ha több dolgot is veszünk és nem csak 2 pólót mondjuk). A kozmetikumokkal tényleg szépen spóroltam, merthát 50%, mégis csak 50%, de igyeszem ott is olyanokat venni, amiket tudom, hogy használni fogok, így pl. nem is használtam el az összes 50%-os kupont. A tömeget és a sorbanállást meg egy jó társasággal szerintem lehet kompenzálni. :)

    VálaszTörlés
  5. Csodás minden kép, de most ki kell egyet emelnem. Az a nappali valami csodás. Úgy beugranék a sok párna közé és csak feküdnék a kanapén. :D
    Én elégedett vagyok a Glamour-napi vásárlásommal. Ruhát nem sokat vettem, mert mire eljutottam az Árkádba, addigra tömeg volt, ruhák össze vissza dobálva. Inkább eljöttem haza és pihentem. :) Az F&F-ben nagy szerencsém volt, olyan dolgokat tudtam megvenni még olcsóbban, ami eleve nagyon jó áron volt.
    Engem az dühít fel a drogériákban nagyon, hogy sokszor érvényes a kupon az eleve akciósra is, de az eladók meg sem hajlandók nézni...
    Egyébként egyet értek veled, hogy basic cuccokat érdemes megvenni ilyenkor, vagy olyan ruhát, ami tényleg tökéletes, és tuti elfogyna a leárazásokra. Én mindig azt csinálom, hogy ha egy kicsit is kétségeim vannak, akkor otthagyom, járok egyet, ha nagyon úgy érzem, hogy kell akkor visszamegyek érte. Most is így csináltam, nem mentem vissza érte és nem is bánom.

    VálaszTörlés
  6. Nekem is tetszik a levendula-menta!A kedvencem a tópartos kép volt. Nekem jól tetl végül a Glamour hétvége, bár vasárnapra ledöntött a lábamről egy jó kis vírus! :( De a nagyját megvettem annak amit szerettem volna. :)

    VálaszTörlés
  7. Az outfit láttán nem aggódom tovább, hogy férjem farmeringe mekkora rám.

    VálaszTörlés
  8. Köszi Lányok! :) <3

    Örülök, hogy azért mindenki tudott valamit venni a hétvégén. :)

    VálaszTörlés
  9. Az összes kép szuper és tetszik :) A hintányi kiscica meg ultracukker :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)