1 ruha 2 stílus

Már javában zajlik a ballagások és esküvők szezonja, ezért egy olyan ruhadarabot és két olyan szettet szerettem volna hozni nektek, amiket viselhettek ezeket az eseményeken, anélkül, hogy úgy érezzétek, mindig ugyanaz van rajtatok. :) 

2 style

2 style by annakillerangel featuring white shoes


A legtöbben szerintem nem rendelkeznek 2-3 alkalmi ruhánál többel, ami rendjén is van, ennél több ritka esetben kihasználható. Én most egy csini tavaszi-nyári rucit választottam, amivel két alkalmi szett készült. 

Az első szett egy nőies, de kényelmes összeállítás, ami szerintem egy ballagásra, bérmálásra, keresztelőre, vagy akár egy kiöltözős családi eseményre tökéletes viselet. Ha a kardigánt felveszed a ruha fölé, egyből úgy tűnik, mintha szoknyát viselnél felsővel. 

A második variáció egy nőcisebb változat, magassarkúval és elegánsabb táskával, kiegészítőkkel. Szerintem ez a szett tökéletes egy esküvőre. :) 


Nektek melyik változat tetszik jobban? Szoktátok variálni az elegáns ruhadarabjaitokat? :)  

Ui: Ha szeretnétek tudni 1-1 ruhadarab, vagy kiegészítő árát/márkáját, a képre kattintva megnézhetitek. :)  

Megjegyzések

  1. Ez a ruha álomszép!!!Nem is tudom, inkább a bal oldali, de a jobb oldalit is felvenném mondjuk egy esküvőre vagy ilyesmi eseményre! Imádom mindkettőt!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. De jó ez a ruha!A virágminta és a szabása teszi ilyen csodássá. Nehéz választani, melyiket viselném szívesebben, mert mindkettő kifogásolhatatlan, de legyen inkább a magassarkús, nőies változat.

    VálaszTörlés
  3. Nekem kényelmi szempontból A baloldali. Tetszik a másik is, de szerintem nem bírnék ki egy egész napot vagy éjszakát abban a cipőben.

    VálaszTörlés
  4. Mindkettő nagyon tettszik , mind2 már megint az én ízlésem! :) Így ahogy van jó nem is változtatnék rajta semmit.
    (Marika)

    VálaszTörlés
  5. Jó kis szettek! A ruhába pedig szerelmes vagyok, az Orsay-be mindig megnézem magamnak, olyan szééép :)

    VálaszTörlés
  6. Ma eldöntöttem, hogy KELL egy szép világos ruci, erre kiteszed ezt... Eredmény: holnap IRÁNY AZ ORSAY!!!

    VálaszTörlés
  7. Köszi Lányok! :) Nagyon jól esik, hogy ennyien írtatok. :)

    VálaszTörlés
  8. Mindkét szett nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)