A nap szettje

Ma egy olyan szettet hoztam nektek, ami szerintem tökéletes egy hétvégi programra, legyen az rokonlátogatás, vacsora, barátnős program, randi, állatkert, mozi vagy vásárolgatás. :)
Nőies de kényelmes, romantikus de szuperül variálható. :)

date night



Ez a szett tökéletes neked, ha kifejezetten magas és vékony vagy. :) Átlagos testalkathoz is szuper, sőt a ruha szabása teltebb alakon is jól mutat, csupán arra figyeljetek, hogy ilyen alakhoz érdemes alá egy alakformázó fehérneműt felvenni, esetleg egy picit magasabb sarkú cipellővel párosítani, ami nyújtja az alakot. :)
A virágminta és a csipke mindig szuper párosítás és ez a cipellő nemcsak kényelmes de nagyon divatos és nőies darab is.
Mivel a ruha és a cipő fekete, ezért én egy krémszínű kis borítéktáskát választottam a szetthez, ami szerintem egy nagyon kecses, finom kis darab arany lánccal. Vállon és kézben is hordható, ahogy neked kényelmes. Egy szép statement nyakláncot és egy különleges fülbevalót néztem ki hozzá
Én egy nagyon nőies, virágos parfümöt választanék a szetthez és egy rózsaszín körömlakkot, ami szerintem jól mutat a ruha mintájával.

Frizuraválasztás szempontjából szerintem egy picit zilált fishtail fonat, vagy egy egyszerű kis konty tökéletes, a lényeg, hogy a fülbevaló tudjon érvényesülni, mert szerintem igazán kár lenne eltakarni. :)

A szetthez illő szemsminket a képen láthatjátok, egy lágy, picit füstös hatású barnás-nude smink, gyönyörű pillákkal és visszafogott tusvonallal. Szerintem egy vacsorához, randihoz, elegánsabb alkalomhoz simán viselhető műszempilla is, de mindenképpen valami természetesebb hatású. ;)

A smink többi részéhez én egy természetes, de szépen formázott szemöldököt tudnék elképzelni, valami rózsaszínes arcpírt, kevés bronzosítóval és highlighterrel kiegészítve és egy szép rózsaszín rúzst.

Tipp: A szem alatti karikákra és a bőrhibákra érdemes más-más korrektort használni. Előbbire szerintem a folyékony highlightert tartalmazó, világos korrektorok a legjobbak, a bőrhibák elfedésére pedig a krémes, sűrűbb textúrájú, magas fedésű korrektorok működnek a legjobban.
A fényvisszaverő hatású korrektorok a bőrhibákat nem fedik el, de még inkább kiemelik, míg a krémes korrektorok a szem alatti vékony, érzékeny bőrön maszk szerűen hatnak és nem simulnak olyan szépen a bőrbe, mint egy folyékony textúra.

Mit szóltok ehhez a szetthez? Viselnétek? :) Milyen szettet látnátok szívesen a legközelebb? :)

Megjegyzések

  1. nagyon jó ez a ruha, csak kár, hogy kicsit nem világosabb.

    VálaszTörlés
  2. Tetszik. Nagyon szeretem az ilyen stílusú ruhákat. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ruha. Talán a topánnak lehetne kicsit magasabb sarka.
    Mostmár én is akarok ilyen ruhát.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)