Áprilisi Kedvencek


Hihetetlenül gyorsan telnek a napok, már majdnem az év felénél járunk. Pedig mintha csak tegnap lett volna karácsony, vagy február. No mindegy. Természetesen ez a hónap sem indulhat az előző kedvencei nélkül, amiket most megmutatok nektek. :) Ha kíváncsiak vagytok rá, kattintsatok a lenti linkre. 



  • Dove Purely Pampering pisztáciás-magnóliás tusfürdő - Nagyon megszerettem a Dove tusfürdőket és ez az új illat hatalmas nagy kedvencem volt áprilisban. Szuperül hidratál és az illata is sokáig érződik a bőrön. 
  • Nivea Pure Effect Anti-Spot arckrém - Őt hamarosan elhasználom, úgyhogy be is kell szereznem a következő tubussal belőle, mert nagyon szuper. :)
  • Himalaya Herbals Neem arcradír - Róla a héten érkezik teszt, de le is lőttem a poént azzal, hogy bekerül a kedvencek közé. :D 
  • Garnier Micellás víz - Nagyon megszerettem, talán egy picit jobban is mint a L'Oréal változatát. :) 


  • Áprilisban két BB krém is a kedvencem volt, az egyik az imádott Maybelline Dream Fresh BB, amit még tavaly ilyenkor vettem. Hétköznapokon általában ezt használom. A másik a Garnier olajmentes BB, amit a micellás vízzel vettem akcióban. Ennek picit erősebb a fedése, úgyhogy ha a bőröm épp hisztis kedvében van, akkor ő kerül elő. Valamint az is megesik, hogy a kettőt egyszerre használom, mert vannak olyan részek az arcomon, ahol picit erősebb fedés kell, de nem tudok teljesen lemondani a Maybelline BB könnyed "semmi sincs a bőrömön" érzéséről. :)
  • Alverde szempillaápoló - Már egy hét után láthatóan szebbek lettek a szempilláim, így nem is volt kérdéses, hogy vele nagyon jóban leszek. :D 
  •  NYX Mosaic Powder pirosító - Róla is hamarosan hozok tesztet. :P 


"09 Paradise"


  • Paletták közül természetesen a Sleek "Garden of Eden" volt a legnagyobb kedvencem, egyszerűen imádom, napi szinten előkerül, szinte nincs is olyan, hogy legalább egy színt ne használnék belőle. :) A másik kedvencem a Miss Rose lila hatos palettája volt, amiben csodás lila-mályva és rózsaszín árnyalatok vannak. :)
  • Essence Big Bright Eyes szemceruza - Nagyon-nagyon szeretem ezt a szemceruzát és a mindennapi sminkes kellékeim része lett. 
  • NYX Jumbo szemceruza "604 Milk" - Ő is egy abszolút multifunkciós termék, hiszen highlightként és szemhéjalapként is remek. Utóbbiként gyönyörűen kiemeli a színes szemhéjpúdereket. Egyetlen egy dilemmám van vele kapcsolatban. Fogalmam sincs, hogyan működik. :D Mármint mi lesz, ha elfogy a hegye. Tekerni nem lehet, a borítása műanyag, így gondolom faragni nehéz lenne. Ha valaki tudja a titkát árulja már el nekem! :D 


  • Maybelline The Falsies Volum' Express Black Drama - Igen, ez a neve. :D Komolyan nem értem miért váltottam én valaha más spirálra. Egyszerűen imádom ezt a spirált. Tartós, csodás fekete színe van, a keféje nagyon praktikus és brutális szempillákat csinál még az én satnya pilláimból is. :) 
  • Maybelline fekete zselés tus - Legalább olyan szuper mint a barna változat. :) 
  • Maybelline Master Smoky szemceruza - Szuper tartós, nagyon szép színe van, nagyon jól lehet satírozni és még alapnak is használható. Kell ennél több egy szemceruzától? :P 
  • Catrice Kohj Kajal "180 Too cool for pool" - Róla azt hiszem ma rakom majd fel a tesztet. :) Csodás menta színű kis csoda.


Áprilisban két kedvenc szájra való termékem volt. Az egyik az Essence Stay with Me szájfénye "01 Me&My Icecream" árnyalatban. Ő mindig nálam van, sajnos ez már meg is látszik rajta.
A másik kedvencem a Catrice "220 Mrs. Brightside" rúzsa volt.


Lakkok közül ők voltak az abszolút kedvenceim áprilisban. :)


Tavasszal főleg a világos, pasztell vagy élénk színeket szeretem, de az Astor lakknak, ami a DM dobozkában lapult nem tudtam ellenállni. :D


Teljes volt a rózsaszín és korall mániám áprilisban. :D

Kedvenc parfüm/ruhadarab/kiegészítő:


A kedvenc sálam ez a csipkés-horgolt halvány púder-rózsaszín csoda. :P


Parfümök közül a Zara "Fruity" volt a kedvencem áprilisban. Ha egy Zara üzletben jártok mindenképpen szagoljátok meg, mert nagyon különleges illat, szerintem csodás tavaszra és nyárra. :)


Teljes gyűrű mániában szenvedek, ezek közül is most az aranyak, illetve egy grafitszínű volt a kedvencem. A leveles gyűrűt még a leárazásokkor vettem a C&A-ban, a többi pedig egy Tally Weijl szettben volt. Az abszolút kedvenc a masnis és az angyalszárnyas. :P


Még mindig imádom a H&M láncos statement nyakláncomat, mert lazább, elegáns vagy épp as rockosabb szettjeimhez is szuperül illik. :)
Hajbavalók közül a halványlila Claire's masni volt as legnagyobb kedvencem, illetve a pici halvány barack színű New Yorker masni és a H&M virágocska és sokszor került a hajamba, ha csak egy gyors kontyra volt időm, amit fel akartam dobni valahogy. :)

Kedvenc illat: Yankee Candle "Vanilla Cupcake" és természetesen az orgonaillat. :) 

Kedvenc ital: Vaníliás zöldtea :P 

Kedvenc étel: Házi túrós táska, gombás rizottó, kókuszos zabkása. 

Kedvenc könyv: Susan Ee-World After, John Green-Csillagainkban a hiba.

Kedvenc sorozat: Trónok harca

Kedvenc film:



Kedvenc zene:








Végezetül egy kis statisztika a bloggal kapcsolatban. :)


A három legnézettebb bejegyzés áprilisban: 




Oldalmegjelenítések száma áprilisban: 
 
17351


Ezek voltak tehát az április kedvenceim. :) 

Nektek voltak kedvenceitek az elmúlt hónapban? Az enyém közül szerettek valamit? :)



Megjegyzések

  1. Mennyi sok szép dolog egy bejegyzésen belül :) A Garnier BB krémet én is szeretem, furcsa nekem, hogy sok helyen nagyon lehúzzák. Főleg azok, akik koreai BB-ket használnak. Én kipróbáltam egyet, de nem győzött meg.
    Nagyon várom a menta színű Catrice ceruza tesztet! :)

    VálaszTörlés
  2. A NYX Jumbo ceruzákról hallottam, hogyha beleállítod egy kis tégelybe és pár másodpercre berakod a mikróba őket, akkor szépen átfolyik a festék...:D csak előtte ki kell operálni azt a hátsó részt, amit tekerne az ember, mert elvileg abban fém van. Soha nem próbáltam még, de elvileg működik, biztos van róla valahol videó vagy post, ha magyarul nem is, angolul tuti :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó kis termékeket szedtél össze :) Az alverde szempillaápolón már én is régóta gondolkozom, most már rá kell hogy vegyem magam a megvételére. Azok a gyűrűk meg*-* Csodálatosak

    VálaszTörlés
  4. A Garnier BB kréme mennyire világos, jó a legfehérebb bőrre vagy ne is álmodjak róla?:DDD

    Szuper dolgokat szedtél össze egyébként. :)

    VálaszTörlés
  5. @Mea, nekem nagyon világos a bőröm és a light változat simán jó rá. :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom azt a kendődet, csodás darab, igazi nőies szépség :-) A Csillagjainkban a hiba nemsokára megérkezik hozzám, és remélem, nálam is kedvenc lesz :-)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik a sálad. :)Én a NYX pirosítóra vagyok kíváncsi. Tetszik a Catrice rúzs is.
    Nekem ezek közül szintén a Maybelline BB krém a kedvencem, nem is értem, miért húzták le annyira a krémmánián. A Catrice Call me princess és a Karl says Trés Chic lakkok szintén a kedvenceim. Paletták közül pedig Sleek: Oh, so special.
    Könyv: Árnyalatnyi remény.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszenek az ékszerek és a hajba valók :)
    És várom a radírról a tesztet :)

    VálaszTörlés
  9. Régen olyan sokszor hordtam sálat, de mára valahogy leszoktam róla :( Annyi helyen láttam már, hogy milyen jó ez a Zara parfüm, hogy már kénytelen leszek megszaglászni :D

    VálaszTörlés
  10. A Maybelline BB krémjében én is pontosan ugyanezt imádom amit Te is, a Maybelline tus pedig egy csodaszere, nem tudok benne kivetnivalót találni, én egyenlőre még csak a barnát birtoklom :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  11. NYX ceuza hegyezés: https://www.youtube.com/watch?v=2EtIjAiIklA

    VálaszTörlés
  12. A koffeines pillavarázslóra befogok ruházni én is. A csillagainkban a hibát imádtam én is, alig várom a filmet kivárni. :)

    VálaszTörlés
  13. A Coming Out-ot én is ebben a hónapban láttam és nagyon tetszett. :)
    A Garnier micellás vize nálam is nagy kedvenc most. :)

    VálaszTörlés
  14. még egy NYX Jumbo megoldás:
    https://www.youtube.com/watch?v=nC5zOJ0C9HQ

    VálaszTörlés
  15. Van pár közös kedvencünk ahogy látom :) a garnier micellás víz,az essence szemceruza, a zara parfüm nekem örök kedvenc, a coming out pedig zseniális film :)

    VálaszTörlés
  16. @Katy, akkor egy nagy adag zsepit is szerezz be hozzá. :D

    @Névtelen, köszi már tegnap kikutattam hogyan tudom kihegyezni. :)

    VálaszTörlés
  17. A Catrice lakkot annyit sokat használod, és azért fogy gyorsan. vagy olyan, mint az Essence nude homoklakkja, hogy egy-két lakkozás után hiányzik a negyede?

    VálaszTörlés
  18. @Nuss, szerintem nem fogy olyan gyorsan, kb. a negyede hiányzik, de elég sokat használtam ez tény. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)