Fashion Art

my style


Megjegyzések

  1. A felső, a kalap és a nadrág tetszik, de nem az én stílusom.

    VálaszTörlés
  2. tőlem elég távol áll ez a stílus, de a táska nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Óóó hát ez nagyon én vagyok:)) Habár mindig kérdőn nézek azokra, akik Ramones-os pólót hordanak (vajon ismernek mást is a Blitzkrieg Bopon kívül?), de már megbarátkoztam vele. Ha tetszik nekik, ám legyen:D

    VálaszTörlés
  4. @Murasakinoami, Ugyanezt ez lehet mondani a sok Nirvana-s pólót hordó emberkéről. Kb. nem is ismernek más Nirvana számot, mint a Smells like teen spiritet. Vagy Audrey Hepburn pólóban feszítő csajok 90% szerintem egy filmjét sem látta. Én múltkor megkérdeztem egy lányt, hogy melyik a kedvenc filmje tőle, erre lehülyézett, hogy nem is színésznő volt, hanem a Chanel tervezője. -.- :D
    A másik kedvencem az a csaj volt pár éve aki Che Guevara-ról azt mondta hogy egy férfi modell volt. :D

    VálaszTörlés
  5. @MoonAngel váááoh. Azért ez még lejjebb van, egész hihetetlen:D (férfi modell??:D)

    VálaszTörlés
  6. Ez tetszik!
    Bár én inkább egy farkasos polóval, hátizsákkal és acélbetétes bakanccsal hordanám. És nem kell A fülbevaló. Ezüst karika és kész.
    Hét elején láttam egy lányt, ballonkabát és kalap volt rajta. Nagyon jól nézettt ki.

    VálaszTörlés
  7. Most elsősorban a kommentek miatt írok, mert ez a szett nem az én stílusom (de attól még ez egy jól összerakott, vagány kis szett).
    Szakadok ezen a férfi modell dolgon :D de az Audrey-s se rossz :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)