Himalaya Herbals Neem arcradír Teszt/Vélemény


Ma a Himalaya Herbals Neem arcradírjának tesztjét hoztam nektek. Ami nem is igazán teszt, inkább csak vélemény. Körülbelül három hete használom ezt a terméket, így azt hiszem már elég idő telt el, hogy véleményt tudjak róla alkotni, illetve megoszthassam veletek a tapasztalataimat. :)
Ha kíváncsiak vagytok rá, nekem mennyire jött be ez az arcradír, kattintsatok a lenti linkre a folytatásért! ;)

A csomagolása egyszerű, praktikus, kézre álló tubus. 75ml terméket kapunk. Én akciósan vettem a DM-ben ha jól emlékszem 1000Ft-ért, a márka weboldalán 1390Ft-os áron szerepel. A DM, Rossmann és Müller üzletekben is kapható.


 A hátoldalon minden fontos információt megtalálunk.


 Külön nem írnám le, hogy mit ígér, illetve hogyan kell alkalmazni, mert azt hiszem nagyon jól látható a képen. :)


 Összetevők.


 A kupak nagyon jól záródik, szinte már nehéz is kinyitni. Én hetente 2x használom, egyszerre a nedves arcbőrbe masszírozom kézzel, egyszer pedig egy enyhén nedves vattakoronggal törlöm át az arcomat úgy hogy előtte eloszlatom a bőrömön. Így sokkal intenzívebb a radírozó hatása.


Az állaga sűrű. Az illata számomra kellemes, egyáltalán nem az a "mocsárszag" amit sok natúr kozmetikumnál ki nem állhatok. Friss, kellemes illatnak mondanom. A szemcsék aprók és azt mondanám, hogy közepesen durvák. Erősebbek mint az átlag drogériás bőrradírok, de nem olyan drasztikus, mint a márka barackos vagy diós arcradírja. Nekem elég érzékeny a bőröm, így nem is szeretem a túl durva bőrradírokat. 

Annak ellenére, hogy viszonylag gyengéd a termék, én nagyon hatékonynak érzem. A bőröm a használat után kellemesen sima lesz, még egy nappal utána is érzem a hatását. A mitesszerek kialakulásának megelőzésében is hatásos, legalábbis én saját magamon azt vettem észre, hogy mióta használom, nincsenek mitesszereim, de ez betudható az arckrémemnek is. Az viszont tény, hogy sokkal tisztábbnak érzem a bőrömet. 

Ami számomra fontos még, hogy nem szárítja annyira a bőrt, mint sok más bőrradír (Garnier Pure). Természetesen utána fontos az arckrém használata, de nem érzem azt a húzó, száraz érzést a bőrömön, miután megtöröltem. Ez nekem egy nagyon nagy pozitívum. 

Összegzés: Szerintem egy nagyon jó kis termékről van szó, ami igazán kedvező áron lehet a miénk és a beszerzése sem macerás, hiszen minden nagyobb drogériában elérhető. Én elégedett vagyok a hatásával, a használata kellemes, nem tapasztaltam irritációs, csípő-égő érzést, illetve nem szárítja extrém módon a bőrömet. Mivel érzékeny a bőröm, így a radírozó hatása nekem épp tökéletes, ha valaki a durvább radírokat szereti, annak lehet hogy nem fog annyira bejönni. Szeretném majd megvenni a Neem vonalból az arcpakolást is, mert sok jót olvastam róla. :) 

Értékelés: 5/5

Nekem abszolút bejött, nem is tudtam negatívumot találni benne. :)

Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést! :) 

Próbáltátok már ezt a terméket? Mik a tapasztalataitok? Van kedvenc arcradírotok?

Megjegyzések

  1. A diós arcradírt néztem száraz bőrre, aztán végül letettem róla és egy Lavera radír landolt a kosaramban - ha az nem jön be, mindenképpen ki fogom próbálni a Himalaya termékét. :)

    VálaszTörlés
  2. Én előtte a diósat használtam, nekem jobban bejött. Szeretem amikor érzem egy radír durvaságát, nekem a neem-es radír nem volt annyira jó, mint a diós.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a barackmagos arcradír a jelenlegi favorit, szintén a Himalya termékek közül.

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Ma meg akartam venni, de nem volt akciós, úgyhogy elhoztam egy L'oreal arcradírt, de ezt majd mindenképpen megvásárolom, ha emberi áron adják végre :) köszönöm a tesztet :)

    VálaszTörlés
  5. Jobban szeretem azokat az arcradírokat, amiknek érződik a hatása használat közben. Persze az áruk sem utolsó számomra. Pár hónapja szemet szúrt a Balea termékek ára, gondoltam tegyünk egy próbát. És bejött. A radírjuk is hatásos és nem olyan durva. Az illatát imádom. Az ára pedig szerintem szuper.
    Ugy vagyok vele, ameddig nem érzem a hatás csökkenését, addig nem váltok. Ha egyszer mégis bekövetkezik, megfontolom a vásárlását.

    VálaszTörlés
  6. Már kinéztem, de még nem vásároltam meg, ezután biztos hamarosan sort kerítek rá!

    VálaszTörlés
  7. Már tervezem a megvételét, talán holnap sor is kerül rá :)

    VálaszTörlés
  8. Én a L'Occitane mandulás bőrradírozós szappanját használom, az most bőven elég nekem :)

    VálaszTörlés
  9. Szemeztem már ezekkel egy párszor, de én az igazán durva radírt szeretem, mint az avon clear skin, azt használom már hossző évek óta, de kíváncsi vagyok ez mit tudhat... :) A maszkot már megvettem, és arclemosót is. Ha akciós lesz lehet beruházok egyre. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)