Joy-Napok Haul


 Hétvégén lezajlott a második kuponos akció is, ezúttal a Joy magazin jóvoltából. Én is, mint sokan mások felkerekedtem szombaton, hogy kihasználjam az akciókat.
Ismét azt kell hogy mondjam, félig jártam csak sikerrel, viszont amit sikerült beszereznem, azoknak nagyon örülök, mert mindegyik szuper vétel volt. :) 
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam, kattintsatok a lenti linkre a folytatásért. :) 




 Az F&F termékek nagy részére 20% kedvezmény volt, de ezen kívül még a kuponnal hozzájött 20% kedvezmény, szóval szuper áron lehetett vásárolgatni. Ezt a mintás táskát már korábban is nézegettem. Mindenképpen szerettem volna nyárra egy ilyen darabot. Strandra is szuper lesz szerintem. :)


 Nagyon kis vidám mintája van. :)


 Szerettem volna tornacipőt is venni. Fekete sajnos nem volt és nem tudtam választani a kettő közül, úgyhogy hazajött velem a korall és a virágmintás is. :)


 Valamint ez a mintás kis táska. A másik kis méretű fekete táskámnak Puszedli elrágta a pántját, úgyhogy kellett az utánpótlás. :D (Más macskája is csinál ilyeneket vagy az enyém egy mutáns valami? :D)


A drogériás körutat a DM-el kezdtem, ahol egy Dove deóra használtam fel kupont, mert a meleg időben, főleg a vizsgák ideje alatt szeretek magammal dezodort hordani és ez a darab igazán kis könnyű, így kényelmesen elfér a táskámban. :) 
A Garnier Ambre Solaire kupont sajnos nem tudtam felhasználni, mert az összes ilyen termék nagyon alacsony SPF-es volt. Kicsit furcsa, hogy a 30 vagy annál magasabb faktorok eltűntek. oO


 A DM-ben még egy hajfesték kupont használtam fel. :)


 Illetve egy Garnier sminklemosót vettem, ami 990Ft-ra volt leárazva. :) A Müllerben zsákmányoltam még egy Garnier Ultra Doux hajbalzsamot is, ami tavaly tavasz óta a kedvencem. :) 
A Müller 20%-os kupon miatt nem vettem meg a DM-ben a Himalya Herbals Neem maszkot, de mint kiderült Mosonmagyaróváron nincs a Müllerben HH.-.- 
A Rossmann-ba sajnos nem jutottam el, így a Maybelline kupon-t nem tudtam kihasználni.


 A Müller-ben vettem még egy Dove tusfürdőt, aminek isteni illata van. Limitált, úgyhogy siessetek megszagolni. :)


 Szerettem volna egy jó éjszakai arckrémet, ami pattanástalanító hatású, így a vizsgák előtt. Sajnos nekem sokszor gondot okoz, hogy az ilyen arckrémet nagyon szárítják a bőrt. Egy ismerős ajánlotta ezt a Cadevera arckrémet, így meg is vásároltam, valamint az eladó tanácsára (végre találkoztam egy profi, segítőkész eladóval, hurrá :D) megvettem a Cadevera pattanásokra készült korrektorát is, ami elég erős fedésű és három árnyalatban kapható. 

A képről lefelejtettem az Essence kókuszos körömlakklemosóját, amit szintén a Müllerben vettem. Sajnos a NYX pulthoz lehetetlenség volt odaférni, mert egy szlovák iskoláscsoport tinilányai egyszerűen kisajátították. :D Komolyan nem értem, hogy ha én egyedül nézegetek, akkor miért kell ott téblábolnia két eladónak is, de amikor 8-10 kislány majdnem szétszedi a pultot, kinyitnak és kipróbálnak mindent ami nem teszter, akkor miért lapítanak az eladók? Ezt most mindenféle nemzetiségi kérdésen kívül mondom, a magyarokat sem kell félteni. A Müllerben konkrétan egy csaj egy fél üveg DKNY parfümöt magára fújt, majd kisétált a boltból. :D Egy másik meg szép nyugisan kifestette a körmeit egy OPI lakkal, amit utána visszatett a display-re. Amikor az eladó rászólt, azt mondta hogy "azt hitte teszter" megvonta a vállát és tovább nézegetett. Az eladó meg szépen otthagyta a lakkot. oO


Vettem még egy gumiszalagot is, mert nagyon szeretem használni edzéshez és az előzőt már tönkre vágtam. :D Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, különösen ha sérülés után lábadozik, vagy gyakran fáj a válla-térde. Én 2300Ft-ért vettem, körülbelül ebben az árfekvésben kaphatóak a sportboltokban. 

A Triumph-ban vásároltam még egy testszínű fehérneműszettet és egy sima fekete sportmelltartót. Ezekről nem csináltam képet, mert tényleg mindegyik a legegyszerűbb, semmi csicsa. :) Ezen kívül még a McCafé kupont használtuk fel anyuval, hogy tartsunk egy kis szüntet két üzlet között. :) 

Ti vásároltatok valamit a kuponokkal? :)

Megjegyzések

  1. Szuper dolgokat vettél! :)

    Tényleg nagyon durva, hogy egyesek mit nem engednek meg maguknak!

    VálaszTörlés
  2. Szuper dolgokat vettél. :) Gondolom Móváron voltál Müllerben. Győrben is van most már NYX állvány, pénteken voltam kint, és még a teszterek is érintetlenek voltak. :O :D Zavaromban azt se tudtam mit vegyek. :D Végül nem tudtam dönteni, így nem vettem semmit sem. A szemhéjpúder palettákból szerettem volna venni, de teszter alapján egyik sem győzött meg. A monók viszont mennyeiek. Végre vettem CT-ot. :) Vettem egy F&F fehér trikót, meg tisztálkodószereket, arcradírt.

    VálaszTörlés
  3. Jó dolgokat vettél!:) Nekem a barna mintás táska a kedvencem, annyira jóó!:) Én nem igazán tartottam JOY napokat, nem volt időm sajnos, csak egy szempillaspirált hoztam el :)

    VálaszTörlés
  4. Jó dolgokat vettél, az első táska nagyon jól néz ki! Ez a fajta gumiszalag nekem is megvan kékben, nekem egyenlőre jól bírja (igaz mostanában kicsit hanyagoltam:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a Müllerben a NYX csalódás volt, semmit nem tartanak amit szerettem volna :(

    VálaszTörlés
  6. hűű, az első táska nagyon tetszik, a cipők is nagyon jól kéznek ki :)

    VálaszTörlés
  7. A cipőidbe teljesen beleszerettem O.O
    A táskák is nagyon tetszenek, a Garnier sminklemosó érdekelne, én is azt használok, majd írok róla tesztet, szóval érdekelne a különbség, az enyém szőlőmagos :)

    VálaszTörlés
  8. nem szoktam a joy napokat tartani, de szuper dolgokat vettél, a táskákat imádom, és a virágos cipőhöz van hasonlóm nekem is :) a thera band-et nézegettem én :)

    VálaszTörlés
  9. De jól néznek ki a táskák és a cipők! :) Nekem a legjobban a virágos tetszik.
    Én találtam magas faktorszámmal rendelkező Garnier Ambre Solaire naptejet (50), és ki is használtam, mivel nyárra (sőt, mostanában is) szükségem lesz naptejre. Ennél olcsóbbra nem hiszem, hogy le fogják árazni, így nem is nagyon gondolkodtam. A Maybelline kupont én sem tudtam kihasználni. Barna zselés szemhéjtust szerettem volna, de az üzletben vettem észre, hogy ott csak fekete van. A biztonság kedvéért megnéztem a szomszédos Rossmannban, de ott sem volt. Majd egyszer, ha akciós lesz.
    Vettem még két L'oreal hidratálókrémet, egy artdeco szemhéjalapozót, illetve az F&F-nél egy pasztell rózsaszín virágos hajcsatot és egy virágos lógós fülbevalót. És állati büszke voltam/vagyok magamra, hogy most keveset költöttem. :D

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Az F&F cuccok a kedvenceim! Szuper dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
  12. Az F&F-es cipellők a kedvenceim! :)
    Én Garnier BB krémet,Essence rúzst, és F&F pizsit vettem! xoxo
    UI. Nyereményjáték van nálam, ha van kedved, jelentkezz! :) :
    http://divat-mania.blogspot.hu/2014/05/nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
  13. Klassz dolgokat vettél, az első táska és a két cipő nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  14. azok a táskák nagyon csinik:))

    VálaszTörlés
  15. Drága uram kint hagyta az udvari asztalon, nyáron a Babyliss hajnyíró gépét töltővel együtt.Az udvaron volt az egyik kecske. Este csak gyors összekaptam. Két hét múlva mikor hajat akart vágni, akkor derült ki, hogy drága Potesz lerágta a kisdugót a zsinórról.
    Nekem Dechatlonos gumiszalagom van és nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  16. Az első táska meg a virágos cipellő tetszenek legjobban :) a lakkos sztori meg "kedves", főleg hogy nem vette le utána az eladó :\

    VálaszTörlés
  17. Szuper cuccokat vettél! AZ F&F-es holmik tetszenek a legjobban, a cipellők különösen :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)