Joy-Napok Kívánságlista


Holnap kezdetét veszi a Joy kuponos akciója, amikor sok márka és üzlet vár minket szuper kedvezményekkel. Én is ki szeretnék használni pár akciót, habár most nem tervezek túl nagyon vásárlást, mert hamarosan megyek Bécsbe és inkább ott szeretném költeni a pénzecskémet. :D
Azért kinéztem néhány dolgot, amikre le szeretnék csapni. Vannak konkrét kívánságlistás darabok és van olyan amit csak nagyjából gondoltam át és majd az adott üzlet kínálata szerint veszek meg. 
Ha kíváncsiak vagytok az én kis listámra, kattintsatok a lenti linkre a folytatásért. ;) 



  • Maybelline - Még nem tudom, hogy mire használom fel a kupont, a bronzosító és a Color Tattoo között vacillálok. Utóbbiból hármat is kinéztem. Szerintem a Rossmann kínálata fog majd dönteni. :) 
  • Nyx - A Müller kuponnal szeretnék venni egy pirosítót, sminkfixálót és egy primert. :) 
  • Garnier Ambre Solaire - Naptejet is szeretnék, főleg mert 50%-os kupon van hozz. :P
  • Testápoló - Ebből még nincs konkrét választásom, többek között a Nivea Q10-en gondolkodom. 
  • Sminklemosó - Garnier-t szeretnék, mert már régebben használtam és szerettem is, valamint a Müllerben két kuponnal 50% kedvezménnyel vehetem meg. 
  • Tally Weijl - Innét egy skater rucit és egy maxi szoknyát szeretnék, valamint a képen látható hátizsákot, ha lesz belőle. :) 
  • F&F - A képen látható táskát szeretném. Korábban már nézegettem bézs színben, de mindenki ilyet vett, így megpróbálom barnában beszerezni. Egyébként is szükségem lenne egy új barna táskára. Innét kinéztem még egy virágos tornacipőt is és egy fürdőruhát. Ezekről sajnos nem találtam képet. 
  • Cipők - Szeretnék egy menta színű vagy korall Converse-et, amit majd a Playersroom-ban nézek meg. Ezen kívül még egy fekete tornacipőt és egy cut out csizmácskát is beszereznék. Itt főleg abban gondolkodom, hogy sok más üzletben is lesznek akciók, nem csak a kuponos boltokban.


Ezt a terméket is szeretném megvásárolni, illetve egy sima arckrémet is. Ezeket is a Müllerben szeretném megvenni. :)

A Neem maszkot is régóta nézegetem, remélem most sikerül majd megvennem. :)


Hajfestékek közül kettőt és kinéztem, az egyik a Garnier Olia.


A másik pedig a Schwarzkopf Nectra Colour. Valaki próbálta már őket? Ha igen, melyiket ajánlanátok? :) 


Ti mentek a Joy-Napokra? Ha igen, mit szeretnétek venni? :)

Megjegyzések

  1. Nekem teljesen kiment a fejemből a Joy napok! Jó, hogy írtál róla, meg is nézem nincs-e szükségem valamire. :D

    VálaszTörlés
  2. Én csak néhány kozmetikumot fogok beszerezni. Idén most először használom ki a Joy-napokat.

    VálaszTörlés
  3. Nekem legutóbb a Nectra Colour-al volt befestve lilára a hajam - ugyan 3 mosás után már nem lila, hanem vöröses ciklámen, de nagyon szépen tartja magát a szín, nálam jól vizsgázik! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Én kihagyom, már tavaly sem vettem semmit Joy-napokon szerintem. Viszont az a szoknya nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Nem megyek most sem. Egy konkrét megrendelés felét a kedves illető mégsem kérte. Két illető meg elfelejt válaszolni. Így ugrott a zsebpénz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)