Napi Cukiság

Eyeshadow



Nyáron szerintem nagyon mutatósak a színes, picit egzotikus beütésű sminkek. Ehhez természetesen elengedhetetlen egy jó paletta. A Sleek minden évben piacra dob nyárra egy színes palettát, ezúttal ez a pasztelles-vibráló kis csoda került a kínálatba. :) Itt találtok swatchokat.

Ti szeretitek a színes szemhéjpúdereket és sminkeket? Ehhez a palettához mit szóltok? :)

Megjegyzések

  1. Kár volt látni O.O Gyönyörű, nagyon szeretem a színes palettákat, régen nem zavart, hogy erősen és színesen sminkeltem magam, de ma már nem biztos, hogy hétköznap ebből választanék valamit, vagy hát nem is tudom, ki kéne tapasztalni mi mennyire pigmentált, magamon :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a paletta az abszolut KELL kategória! :-) Bár most eldöntöttem hogy tudatosabb leszek a sminktermékek vásárlását illetően de ez a paletta hihetetlen. :-)

    VálaszTörlés
  3. Kezdek egyre inkább szerelembe esni a Sleek palettákkal!
    Ez is gyönyörű :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, de magamhoz túl színesnek érzem. :) Nyuszi vagyok én ezekhez a színekhez :(

    VálaszTörlés
  5. Engem ezek a színminták győztek meg, hogy ki kell próbálnom, pedig eddig hatékonyan lebeszéltem magam róla :-D A Sleek az egyik kedvenc márkám továbbra is, és még a termékek ára is jó :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)