2014. május 22., csütörtök

Style of the week - Cut Outs

SOTWA hét stílusa rovatba ezúttal a szezon egyik legizgalmasabb cipőtrendjét a lyukacsos, kivágott, lézervágott cipellőket választottam. Szerintem ez a trend szuper a melegebb napokra is és mindenki találhat kedvére valót, legyen az saru, wedge szandál, oxford cipellő, dögös magassarkú vagy épp balerina.
Szerintem ez a trend egyszerre vagány, bájos, extravagáns és nőies. Szuperül feldob egy hétköznapi farmeres szettet, de akár egy elegáns összeállításba is becsempészhetjük. :)

Ti mit szóltok hozzá? Tetszenek az ilyen cipők?

Ha igen, akkor válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem a barna cut out bokacsizma, a lézervágott, krém színű loafer (jobb szélen) és a barna wedge szandál tetszik legjobban! :) 

4 megjegyzés:

 1. Felülről a fehér balerina, a legalsó jobb sarokban a krémszínű cipő, nem sokkal felette a loafer.

  VálaszTörlés
 2. Nekem a lézervágottak közül csak kevés szokott tetszeni. Innen a legjobban a kék szandál, a felette lévő fekete magassarkú és az alatta lévő homokszínű saru.

  VálaszTörlés
 3. Nekem a zöld magassarkú, az alatta lévő fekete és a fenti nude színű balerina tettszik a legjobban!(Marika)

  VálaszTörlés
 4. Nekem valahogy nem a szívem csücskei az ilyen darabok. Nagypapám régi szandálja, és a gyerekkoromban kapható rácsos-műanyag lányka cipő jut róluk az eszembe.
  Megelégszem a saruval és a platformtalpú szandállal.

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...