Weekend Inspiration

Ugye nem felejtettétek el, hogy vasárnap Anyák Napja? :) Sokan azt hiszik, ilyenkor hatalmas csokrokat, ajándékcsomagot kell venni az anyukáknak-nagymamáknak vagy épp attól lesz különleges a nap, ha teleposztolják a facebook üzenőfalat anyukás idézetekkel és versekkel. Szerintem ezen a napon meg kellene próbálnunk viszonozni azt a sok szeretetet és gondoskodást, amit az édesanyánktól kaptunk életünk során. Csak próbálhatjuk, hiszen úgysem tudjuk viszonozni, lehetetlen. Szerintem egy kis jelképes ajándék, egy csokor virág a kedvencéből kedves gesztus. De máshogy is ki lehet mutatni a szeretetünket. Készítsd el helyette ez ebédet, vagy legalább segíts neki. Töltsetek együtt egy délutánt. Hívd meg fagyozni, vagy sétáljatok, menjetek moziba, vagy nézzetek otthon filmet. A nagymamádat se felejtsd el. Látogasd meg, vagy ha távol él tőled akkor hívd fel. De egy dolgot ne felejts el. Nem csak egy napon kell hálásnak lenned az anyukádért és a nagymamádért, hanem mindig, az év összes napján. Amikor csak tudod mutasd ki nekik, hogy mennyire szereted őket. Soha ne sajnáld tőlük az idődet, segíts nekik amiben csak tudsz. Mert a virágok elhervadnak, a szívhez szóló képekre írt idézeteket mindenki elfelejti másnapra, de a közös emlékeket és az együtt töltött időt nem felejtjük el soha.


Szóval, ti milyen meglepetéssel készültök az anyukátok-nagyimamátoknak? :)


Ebben az időben jól jön egy ballonkabát. Főleg ha ilyen csini! :P


Hétvégi bulismink? Mondjuk én hétköznap is szívesen viselném. :)


Gyönyörű ez a mani! *.*


Az Anna Sui sminktermékek egyébként is csodásak, de ettől a pirosítótól teljesen készen vagyok.


Csini! :)


Álomházikó. :)


Csodás ez a hálószoba! :)


Meglepitek valami sütivel az anyukátokat? Én azt hiszem epres tortát készítek. :P


Ohhhhh! *.*


Ez a ruha egy álom! ^^


A végére egy kancsal cica mert olyan nagyon cuki! :P 

Szép Hétvégét Mindenkinek! :) 

Terveztek valamit hétvégére? :) Melyik a kedvenc képetek?

Megjegyzések

  1. Az elején lévő bevezetővel teljesen egyet értek :) A smink nekem is jöhetne nappalra, meg a pirosító is, na és az az epres torta *.*

    VálaszTörlés
  2. A szaggatott farmeres outfit és az utolsó előtti ruha a kedvencem, de tetszik még az epertortás kép is.
    Én egy cserepes korallvirágot adok, illetve szeretnék valamit sütni, főzni helyette. Ha a sütés nem jön össze, akkor mozi vagy fagyi meghívás, ahogy te is írtad. :) Nekem sajnos már kiskorom óta nincsenek nagyszüleim. Ki is akasztott a héten egy lány ismerősöm, aki azért mérgelődött, hogy megint meg kell látogatnia az "öreganyját". Nem tudja, milyen szerencsés.

    VálaszTörlés
  3. Szépen megírtad a bevezetőt,tényleg erről szól az Anyák napja,nem az ajándékokról. :)
    Ahh,ma vettünk vagy 1 kg epret,úgyhogy meglehet,hogy itthon is epres torta lesz,ha nem,akkor eperturmix. :D
    A manit én is megpróbáltam már megcsinálni,de a képen persze mindig százszor szebb :"D
    A farmeres outfitből pedig a póló nagyon tetszik,imádom a csipkés ruhákat!Ezzel a farmerrel pedig nagyon passzol *-*

    VálaszTörlés
  4. Anyukám orchideát kap (fehér-rózsaszín) és egy doboz Raffaellot. Nagyon szereti az orchideákat, és már szinte hagyomány, hogy azt kap.

    A manikűr nagyon szép, bár mind a 10 körmön szerintem túl zsúfolt. Jobban szeretem, amikor csak a gyűrűsujj van díszítve.

    VálaszTörlés
  5. Jaj a macska: D csodásak a képeid: )

    VálaszTörlés
  6. Ittenkém, a bangyi cicc! :))) Anyák napján anyummal kora reggel kimegyünk mindig a temetőbe nagyimhoz meg mamimhoz, nálunk ez az aznapi hagyomány, majd közös ebéd és ajándékozás: virág, csokoládé, vagy parfüm, de idén egy csodás ajándékcsomagot kap :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Szerencsések vagytok. Első osztályos anyáknapján még megajándékozhattam. Orgonát kapott...
    Most legszívesebben megenném a torta javát.
    Ebbe a házba én is szívesen betenném a fenekem, de a takarítást nem vállalom.

    VálaszTörlés
  8. Kancsal cica :-D De édes.

    Nálunk az anyák napja ajándékokról is szól, mert ugye engem nem lehet lelőni ilyen szempontból, és szeretek adni, emellett viszont mindig beiktatunk egy-egy közös napot édesanyámmal és keresztanyámmal. Olyankor nem is az a lényeg, hogy mit csinálunk, csak hogy együtt legyünk, és kicsit kényeztessük magunkat, vásárlással, közös kávézással, ilyesmivel :-)

    VálaszTörlés
  9. Volt egy kis majálisozás, másnap extra sok pihi. Tegnap Anyukámék, ma pedig Apukámék vendégeskedtek nálunk. :) Jó volt a hosszú hétvége! Az álomházikó!!!!!!

    VálaszTörlés
  10. Szuper az összes, és muszáj megint külön kiemelnem a házat és a hálószobát is, olyan szépek :) Egyetértek az elején leírtakkal, anyukám mindig a kis saját készítésű ajándékaimnak örül legjobban, idén például egy üdvözlőlapot készítettem neki, majd lehet felteszem fb-ra, hátha máris tudok majd ezzel jövőre ötletet adni valakinek :) persze virágot és csokit is kapott, illetve a DM dobozból a lábápoló készüléket, meg aztán meglátta a hajolajat, így persze azt is neki adtam, de természetesen a lapnak örült a legeslegjobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)