Weekly Inspiration

Új hónap, új lehetőségek, új fogadalmak. Lassan itt a nyár, de legalábbis egyre jobb idő van. Vagy remélhetőleg lesz, hamarosan.
Hol tartotok a fogyókúrában-edzésben? Remélhetőleg mindenki kitartott és nem hagytátok abba. :) Habár a Fitt Április sorozat úgy érzem, hogy bukás volt, többen írtatok privát, hogy mennyire szerettétek. Tehát ha valaki úgy érzi, hogy egyedül nem boldogul, hiányzik neki a sorozat, akkor keressetek meg szívesen segítek privát, ha bármilyen kérdésetek van, akkor tegyétek fel nyugodtan, ha szükséges küldök étrendet, edzés-ötleteket, stb. :)
Ha pedig még mindig nem vágtatok bele az életmódváltásba, akkor még mindig nem késő. 1-1,5 hónap alatt is látványos eredmény érhető el. Higgyétek el, az a 2-3 kg vagy pár centi is sokat számít, ráadásul sokszor a tudat, hogy fogytál nagyobb önbizalmat (és kitartást a továbbiakban) ad, mint az eggyel kisebb ruhaméret. Szóval, sosem késő belevágni. Vagy inkább jobb később, mint soha. :)


Mik a terveitek erre a hónapra? :)


Ne kifogásokat keress, hanem lehetőségeket!


Ez a felső milyen cuki már! *.*


Ombre és csipkés és rózsaszín... kész vagyok! :D


Hétköznapra. :) Mondjuk egy korall vagy pink rúzzsal... :P


Oh de szeretnék egy ilyet! *.*


Alapból nem jönnek be a vastag talpú cipők, de ezt még én is elfogadnám. :D


Épp a hétvégén kóstoltam meg a levendulás macaron-t. :P Fincsi volt. :)


Ez egy nagyon szuper edzés csípőre, fenékre és combra. Ha kíváncsiak vagytok rá videóban is, akkor itt megtaláljátok. :)


Csodásak ezek a nyakláncok! *.*


Ki tudja mi van a mélyben... :) Ha valakit érdekelnek a sellők, akkor itt találtok egy szuper dokumentumfilmet róluk. ;)


Heti álomházikó, délies stílusban. :)


Gyönyörű! *.*


Brownie torta eperrel? :P


Csodás ez a frizura! :)


Ideje beszereznem pár új illatot. :)


Nagyon tetszik ez a szett. Egy cut-out bokacsizmával, vagy loaferrel simán viselném. :)


Egyszerű, de mégis extra mani. :)


Ettől az arab stílusú sminktől teljesen kész vagyok. *.*


Csodás ez a hálószoba. :)


Szerintem sokan elfogadnánk. :P


Neszesszer must have darabok. ;)


Ez a szett maga a tökély! *.*


Szépségek! :)


Ez milyen cuki! ^^


Ennyi! :D 

Szép Hetet Mindenkinek! :) 

Mit terveztek májusra? Hogy álltok a fogyókúrával és edzéssel? :)

Megjegyzések

  1. A déli stílusú ház egyszerűen meseszép!!! <3 A kiskutyák meg übercukik! :D

    VálaszTörlés
  2. Szuper képek, az a szett valóban tökéletes, jól passzol a menta a rózsaszín és a púder szín egymáshoz! :) Szép hetet! :)

    VálaszTörlés
  3. A tavaszi hangulat abszolút átjött, kedvencem a május,ami idèn tènylegesen változásokat hozott:) új munkahely ès az elszántság is belèm költözött, hogy a júliusi esküvőmre bomba formában leszek:)

    VálaszTörlés
  4. "Ez a szett maga a tökély". Szerintem is! Ez a kedvencem, meg a kékeszöld fiókos asztal a székkel. Álomszoba számomra. :)
    Szép hetet! :)

    VálaszTörlés
  5. A hálószoba és a fölötte lévő 3 kép a kedvencem, de persze a többi is tetszik :) Amerika Kapitány meg <3 :D

    VálaszTörlés
  6. Juj, levendulás macaron, nem jó emlékek törtek rám :D Nekem sajnos nem jött be, Barbival kóstoltuk őket, de inkább fujj, mint fincsi volt. Olyan érzésem volt tőle, mintha virágokat legelnék a réten :D De a csokis-gyümis ízek egész ehetők :)

    VálaszTörlés
  7. A sminkes és a manikűrös képeidet mind imádom.
    (Marika)

    VálaszTörlés
  8. Ó, az-az asztal A székkel....
    Sütiről jutotteszembe, múlthéten zöld teás fagyit ettem.

    VálaszTörlés
  9. A sellős dokumentumfilmet mindenképpen megnézem majd! Amúgy ha érdekel ez a téma, hogy mi is lehet a mélyben, olvasd el a Raj című könyvet :-) A házról Forrest Gump ugrott be, a hajat imádom, és tessék nekem leírni, melyik illatokon gondolkodsz a Yankee Candle-ből :-) Ja, és még a sorozatod előtt nekiálltam a fitté válási programomnak, és mínusz 6 kilónál járok :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)